Mamici de iulie - august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

larissa, nici eu nu stiu de ce m-a trimis in pat, ca doar daca e colul scurt si tot sunt in 40 sapt n-am de ce sa-mi fac probleme, doar trebuie sa-l nasc, nuuu... dar bineinteles ca nu sunt in pat. mai aveam eu de bagat la spalat, asa ca nu m-am lasat - in definitiv spala masina, nu eu. poate s-a gandit sa ma odihnesc, sa ma pregatesc, habar n-am...
succes la control sper sa primesti vesti bune

ada 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

LArissa:Da,.. bai ..nici de mine nu se prinde nimic...Degeanba citesc...Nu retin nimic!!!!Da..nimic....Ai naibii hormonii...sau batranetea...?!!
Noroc ca o sa le avem pe fete...dar oare o sa avem timp sa le citim?Sa vorbim cu ele?Sper ca altfel vom fi terminate!
CRistina_Ioana:DEci zici ca l-ai scos pe LUca cand avea o saptamana?Sau n-am inteles eu bine..?.
Ce misto...Se duc mamicile la scutece???!!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Am intrat sa va salut si sa va anunt ca duminica, 2 iulie ora 9.25, s-a nascut printesa mea Riana. Am nascut nrmal, fara epidurala, cu medicul de garda.De ieri suntem acasa, este foarte cuminte, sper sa nu o deochi, mananca si doarme, plange doar cand o schimb sau cand vrea sa fie bagata in seama. Am stat in salon cu Mishi care astepta astazi sa-i scoata firele de la cerclaj, dar s-ar putea sa o mai amane. Este bine, va transmite salutari.
Va urez burticutzelor nastere usoara si mamicilor multa rabdare cu bebeii.
aaaa, va rog sa-mi trimiteti si mie pe turbaturaluca@yahoo.com parola contului comun ca sa pun niste poze.Saru-mana.
Dimensiuni Riana: 2900 gr, 51 cm, scor 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

AMISS_ZIP de aceea am intrebat de apa,k mama mi-a zis ca nu cumva sa pierd lichidul.Am sunat pe dr si azi ma duc sa ma controleze iar,caci sambata nu-l pierdusem,noroc k are cabinetul langa mine. Saru`mana

cristina32w5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Felicitari Ralu80 sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!!!

Multumim mamici de mai-iunie 2006 pt urari si pt. mesajul foarte frumos!

35+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Ralu felicitari ptr printesa, sa fie sanatoasa si sa creasca mare. Riana bun venit!

Monica si 33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by ralu80

Am intrat sa va salut si sa va anunt ca duminica, 2 iulie ora 9.25, s-a nascut printesa mea Riana. Am nascut nrmal, fara epidurala, cu medicul de garda.De ieri suntem acasa, este foarte cuminte, sper sa nu o deochi, mananca si doarme, plange doar cand o schimb sau cand vrea sa fie bagata in seama. Am stat in salon cu Mishi care astepta astazi sa-i scoata firele de la cerclaj, dar s-ar putea sa o mai amane. Este bine, va transmite salutari.

Dimensiuni Riana: 2900 gr, 51 cm, scor 10.

Felicitari refacere rapida! si bebe mancacios sanatos si voios!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

RALU80 SA-TI TRAIASCA PRINTESICA,SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

AMISS_ZIP CE MAI FACE SCUMPICA TA?

CRISTINA32W5D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mada_mxm potocaliul este ff frumos si vesel dar gri este mai practic......anti-mizerie mai bine zis

fetelor dupa ce toata sarcina am mancat cat de cat sanatos acum mananc biscuiti cu finetti
dar ce buni sunt, si asta pt ca nu am gasit nutella si clatite mi-e lene sa fac

37fix

quote:
Originally posted by mada_mxm

Buna fetele!

Mai se pare ca e ziua si bebe-ul.
Pika-pika felicitari sa va traiasca bebelina si sa fiti cat mai fericiti si refacere rapida!
Consi, Mamanati multumesc mult pt mesaje! Eu incerc sa nu ma stresez, dar eu sunt asa mai depresiva si mai ales ca sunt si singura toata ziua si cel mai mult urasc sa stau singura si ma mai apuca asa boceala ca e singura cale sa ma mai eliberez de tensiune.
Azi se pare ca va fi un pic mai racoare, e cam intunecat la noi si au zis astia ca cica va mai ploua. Dar este tare inabuseala, sunt numai 25 de grade in camera dar e f umed in aer.
Maine merg si eu la Gp ca am programare pt un control general, sa vad ce mai zice si tanti aia.
Acuma va cer si eu parerea: vreau sa cumpar un change bag pt carucior si am gasit modelul care vreau sa il iau dar nu stiu care culoare sa o aleg, portocaliu sau gri? Caruciorul nostru e cu gri si portocaliu pe mijloc la scaun si ma gandeam ca portocaliu ar fi mai vesel un pic nu numai gri. Pun link sa vedeti despre ce culori vorbesc. (bine sunt mai multe culori dar eu vreau ceva sa se asorteze la caruciorul nostru) http://www.bibsandstuff.co.uk/skip-hop-duo-materials-pictures.htm . Culorile sunt orange si storm.

------------------------
34+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Scumpica mea acum doarme, trecem printr-o perioada de colici dar nu foarte puternici. Ma bucur tare mult ca am botezat-o sambata ! Nu am mai vazut copii care sa nu planga la botez! Nu a scos nici pas! Nici macar cand au bagat-o in cristelnita!
Mai erau acolo doi bebelusi care urlau de cadea biserica pe noi, iar ea dormea nestingherita. Cum a scos-o din cristelnita preotu' s-a speriat ca nu plange si i-a dat doua zdravene dupa cap "Stati usor ca nu e plangacioasa! " Ce-i drept m-am speriat si eu ca nu ar respira! Dar de unde era cu ochii cat cepele si se uita curioasa in jurul ei. Chiar sa nu planga deloc nu ma asteptam! Apoi la impartasit a deschis o gura maaaare si a papat toata lingurita de zicea-i ca e o rutina pentru ea cu vinuletu' asta! Am fost foarte mandra de ea ca a fost cumintica si ascultatoare

Avem poze si de la botez!
Va pup!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput