FETELE FANTASTICE (4)
Raspunsuri - Pagina 3
davidutza74 spune:
Buna fetelor cu va pierdusem,noroc cu Cici.
Sunt si eu prezenta despre ce mai discutati ,Alex ce mai faci?Iti multumesc CICINA ca mai avertizat .E sunt bine si cu al meu sotz totul merge fff.bine si asa as dori sa ramana
aelita spune:
Cicina e o zi oarecare,
si eu nici mancare nu am facut .Macar o cina acolo,sa fi dat si eu.
Motivul era pe abtipildul de pe buchet: "te iubesc" .
Si eu zic,vorbind cu burta: iete ,mami,ti-a adus tati flori!
Si el: nu ei i le-am adus ! Ti le-am adus tie!
Observati ca a zis "ei "-ea,referitor la cine e in burta, noi credem ca e fetita .
Ixxi,draguta,ma intristezi.
Imi pare rau ca te doare, imi pare rau ca trecvi prin tot ce treci.
Si as vrea sa ramai printre noi, sa nu te izolezi, doare mai mult tacerea si singuratetea .
Aici ai un umar oricand.
Stiu ca ti se pare ca nu te poate ajuta nimeni cu nimic,
dar fara sa iti dai seama,in timp vei realiza ca ,vorbind,ajuta.
M-am uitat din nou pe pozele tale,
lupta pt zambetul ala al tau , si pt zambetul copilului.
Sunteti minunate amandoua !
Nu te lasa dusa de depresie pt ca iti va fi greu sa te ridici,incearca sa te scuturi,
sa nu te lasi dusa de valul tristetii.
Fizic nu trebuie sa cazi,ingrijeste-te cat poti,copila ta are nevoie de tine.
Vino pe la noi,si ai sa vezi ca mai uiti necazurile.
Daviduta bine ne-ai gasit . Te ratacisei ?
Alexmona pe unde ai umblat?
davidutza74 spune:
Nu ma pierdusem dar ati disparut asa dintr-o data .M-am gandit eu ca nu ati plecat dar oricum imi era greu sa va gasesc.Acum ma bucur ca v-am regasit si sunteti toate bine.
Va pupic dulce pe toate.
elas spune:
Buna dimineata!Ma bucur ca ati aparut...Ixxi, Aelita, Davidutza ,Cicina pupici!Iar tie Aelita un pupic pe burtic!
Vio, ma bucur ca esti bine si te asteptam cu drag aici acasa!
Alexutu,unde esti sorelino ca imi e un dor de tine?
Ixxi, imi pare tare rau de ce aud!Si parca ma regasesc in ce scrii...acum vreo doua saptamini eram la fel!Vino aici linga noi si ai sa vezi ca linga fetele fantastice totul e mai usor!Descarca-ti sufletul...si mai ales nu dispera si incearca pe cit poti sa nu ii arati lui disperarea si nici incrincenarea!La mine asta a functionat!De cind m-am detasat, nu am mai raspuns la provocari, nu am mai pus intrebari...a inceput sa fie mai bine!E loc pentru mult mai bine, dar macar se vede o schimbare!Fruntea sus, esti fantastica, noi te iubim si te sustinem si o sa fie bine!
Danush insomniacule, daca stiam iti cintam eu nu ca as avea talent!
Pufisorule te pup!
Dandush spune:
'Neata!
Ixxi, Davi...ati revenit. Sper ca nu ne parasiti din nou.
Am venit sa va aduc lutzele si sa va pup din partea lui Vio si ma duc inapoi la treaba .
O zi buna ,
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
elas spune:
Fetele Fantastice nu stiu ce e cu voi saptamina asta!nu vreti deloc sa vorbiti cu noi!M-ati parasit?
Dandush spune:
Nici eu nu stiu ce-i cu ele, Elas .
Si cand sunteti voi treze eu dorm...
Greu va mai prind.
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
elas spune:
Danush, nu inteleg ce se intimpla!Alexxx, Fleur, Diego,...Aelita....unde sinteti!Pufi ai disparut si tu!
Fetele adunarea ca ne suparam!Nu sintem noi fetele fantastice...nu fetele disparute!
puf13 spune:
elas nu am disparut nicaieri, am avut ceva drumuri de facut pe la clienti si cand am revenit am constatat ca nu functiona netul, jumatate de ora am stat pe telefon sa prin legatura cu operatorul care nu era disponibil..., dar acu e bine sunt aici, de fapt mai am un drum de facut pana la banca (iar), dar ma intorc repede
fetele fantastice haideti la taclale ca acum avem voie aici la prieteni dintotdeauna, pupici la toate
grupul fetelor fantastice