FETELE FANTASTICE (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Dandush spune:
De ce sa am insomnii?? Nu cred ca esti mai "nepriceputa " decat mine la acest capitol ...eu nici copiilor nu indraznesc sa le cant.
D.K.
puf13 spune:
ba da cam tot asa, numai ca banuiesc ca nu asta vrei sa auzi inainte de culcare...
grupul fetelor fantastice
Dandush spune:
Pai chiar ca ma duc la culcare ...
A venit moshul Ene si imi shopteste ceva frumos.
Va pup pe toate, chiar si pe cele "ocupate".
D.K.
puf13 spune:
nopate buna dandush, si vise placute,
maine sa nu ne lasi si tu...
grupul fetelor fantastice
Dandush spune:
Nu pui...maine cred ca o sa fiu mai activa.
Acum e 1 am deja...chiar ca la
Tu ai grija de tine si de .
O seara placuta in continuare .
D.K.
Dandush spune:
A! Am uitat sa va spun Vio se simte mult mai
bine si va pupa pe toate .
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
aelita spune:
pup fetele !
Ma bucur ca Vio se simte mai bine ! Abia astept sa se intoarca !
Stati sa dau si la paginile trecute,sa vad daca a mai fost ceva pe acolo...
Eu am scris ieri,dar vad ca deja ati facut capitol nou .
Fetelor,eu ca sa gasesc subiectul,dau la subiecte scrise in lipsa,sau asa ceva,
la prima pagina de forum e un aici scris asa cu albastru,
undeva in josul paginii,eu dau mereu acolo si urmaresc subiectele albastre,cele la care am mai intrat.
Aaaa,Elas a fost la iarba verde !!! Ma bucur ca lucururile s-au mai linistit,cred ca deja mergeti pe durmul cel bun.
Si eu am fost la iarba verde si la apa .V-am scris ieri ce si cum a fost .
Va pup pe toate !si ne mai vedem.
aelita spune:
Am primit acum un buchet de trandafiri ! Si pe buchet scrie "te iubesc!" .
nesimtita,am intrebat ce zi e azi .
ma gandeam ca o fi ziua mea si am uitat .sau ziua casatoriei...naiba mai stia,asa pe loc.
sunt cu capul.
cicina spune:
Hop si eu pe aici.
Am trimis MP la cele care au,dar se pare ca inca nu s-au decis sa vina la taclale.
Elas,incetu'cu-ncetu' se face otetu',sa vezi ca totul va reveni la normal, totul e sa vrei, sa poti uita.
Puf,ce mi-e si cu doctorii astia cand ai nevoie, nu-s.
Si faza de la banca ce ti s-a intimplat, parca ma vad eu cu vreo doi ani in urma, am reusit sa fac un scandal de toata frumusetea din aceleasi cauze si stii care e fost epilogul? Lumea din jur a zis ca "e nebuna saraca". Si atunci ce faci? Simti in tine o neputinta totala in a schimba mentalitatea si te lasi batuta. Zici, a doua oara nu mai intri in banca asata, dar nenoricirea se intimpla si la altele, ajungi acasa nervoasa, abatuta si fara informatiile necesare.
Cam asta spunea si Aelita dar, se va schimba vreodata?
Aelita, dar era un eveniment sau era o zi oarecare? Oricum bun baiat, dragastos.
Alex, ce aud ca ai fost pe la mare, unde? eu am incercat sa ma apropii de tine dar n-am ajuns decat pana la Treviso ca era un cald de topea asfaltul.
Multa sanatate lui Vio, o asteptam cu nerabdare sa ne povesteasca cum a fost.
Dandusha cand apar eu te duci la culcare? ce mi-e si cu fusul orar..
Fetelor, nu am incins nici-un gratar, dar pregatesc terenul in Ro.
Diego, sper c-ai sa ne gasesti ca nu ai MP.
cicina
cicina spune:
Draga Ixxi, ai intrat in randurile "Fetelor fantastice" pentru simplul motiv ca esti. Vezi tu, incet, incet, orice problema pe care au avut-o fetele sau inca o mai au, se va rezolva cu ajutorul vorbelor, incurajarilor, cu un pic de optimism si multa putetre de intelegere dia partea celorlate.
Descarcate aici, cu noi, varsa-ti necajul, dar nu-ti lua toata raspunderea in tot ceea ce s-a intimplat intre voi. Noi te vom sustine in tot ceea ce vei face, dar in primul rand, nu te da batuta. Daca pentru moment ai obosit sa lupti pentru a recupera viata-n doi,ia o pauza, lasa timpul sa rezolve intr-un fel situatia, citeste ceva, sau pur si simplu intra la taclale cu noi, poveste-ne ce noutati ai mai vazut( mai ales noua celor de afara)ce face fetita si altele.
Noi te sprijinim din tot sufletul, Bea curaj.
cicina