FETELE FANTASTICE (4)
Raspunsuri - Pagina 28
violeta69 spune:
Cicina,acum daca vorim doar noi doua..... si eu am fost putin suparata ca individa asta ii trimite mesaje sotului meu,acum ca nu mai are cu ce-l santaja.....
pana acum il santaja ca il spune ba mie ca are copil,ba la serviciu si-i face reclamatie,a ca-l da la politie ca s-a luat hainele de la el,ba ca il da in judecata pt hartuire.....
acum nu mai are cu ce-l santaja si incearca cu lugu-lugu,asa cum a facut la inceput...... ca vrea un CD,ca vrea o carte,etc....
si i-am spus sotului meu ca daca incepe iar eu nu stiu ce fac....
el mi-a spus ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu nebuna si ca oricum isi schimba nr,de tel,dar nu mai am incredere.....
cum poate o femeie sa fie in asa hal de parsiva?!
ii spune ca se duce la biserica si ca ea oricum nu o sa mai aia nici o relatie cu nici un barbat decat daca se casatoresc la biserica,ii spune ca nu vrea sa-l mai vada......si uite dupa un timp o ia de la capat!
femeia asta e dezechilibrata,i-am spus si ei sa consulte un psiholog,dar imi spune ca o fac nebuna.......
cat a fost el plecat de acasa eu nu am deranjat niciodata,nici macar cand am avut probleme cu copilul,am considerat ca daca el e mai fericit acolo,decat sa fim doi nefericiti intr-o casa mai bine unul fericit si celalalt cum o vrea Dumnezeu.....
ai inteles ceva?
Vio
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by cicina
MVio, am fost un pic suparat de ceea ce s-a intimplat acum doua zile, dar mi-a trecut. Si vad ca a avut urmari discutia, prezenta din ce in ce mai slaba pe forum.
cicina
Cicina,daca te referi la discutia aceea cu Mady,eu cred ca nu de aici e slaba prezenta pe forum.......pur si simplu fetele sunt in vacanta,e iulie.....
si tu n-ai de ce sa fii suparata ca n-ai facut nimic rau,ti-ai dat cu parerea asa cum am facut toate de aici.....lasa prostiile ca....,vrei?!
si nici Mady nu e suparata pe nimeni, ea e doar in asteptarea lui BB,nu-i asa Mady?!
Cicina,Madysi pt celelalte FANTASTICE x20,e de ajuns?!
Vio
puf13 spune:
fetelor bine v-am regasit, m-am intors de la mare, v-ati dat semana nu-i asa?
sa va povestesc:
am plecat de vineri nopate cu personalul de la ora 1, in speranta ca nu o sa fie foarte aglomerat...greseala era plin-arhiplin, pana si pe culor la clasa intai statea lumea calare una peste alta, am mers cu chiu cu vai vreo 3 ore pe hol.
Dupa ce a venit nasul i-a scos pe niste pusti dintr-un compartiment ca nu aveau locuri la cls 1 si ne-am mutat noi in locul lor.
Am mers pana in Constanta fara alte incidente.
Din Constanta am luat microbuzul pana in Costinesti, si ala super aglomerat...Am ajuns ne-am cazat, gazda noastra nu mai avea decat camera de la mansarda, buna si aia...
Am plecat la plaja, aici am renascut...suuuuper, nisip, briza, mare, soare.
Era sa ma si inec..., am intrat in apa cu nsite prieteni si un tip nu m-a crezut ca stiu sa inot numai stilul "ca toporul" si m-a luat ca hai ma pana mai incolo ca dupa portiune asta adanca poti sa stai in picioare...Exact cand ma chinuiam mai abitir sa ma tin la suprafata a venit un idiot cu hidrobicicleta exact catre noi. Tipul nu mai stia pe cine sa salveze, pe mine de la inec sau pe sotia lui sa nu intre ala cu hidro in ea, pana la urma ne-a salvat saracul pe amandoua, dar s-a speriat si el si eu zdravan. Am stat la plaja pana catre pranz, am mers am mancat, ne-am intors pe plaja. Seara gratar, inapoi pe faleza, artificii, concert florin chilian, somn.
Duminica dimineata a fost inorat si a plouat asa ca am fost doar in plimbare pe plaja si nu am mai stat la soare. Am plecat pe seara ca sa evitam aglomeratia.
Va pupic pe toate
grupul fetelor fantastice
MADYN spune:
Fete dragi, nu am de ce sa fiu suparata pe nimeni. Eu am avut o parere (care sper sa nu va fi deranjat pe voi, fantasticele mele) de care nu imi e rusine, Cici la fel, asa ca ...
Da, sint in asteptarea lui bebe, de astazi stau acasa (si sper sa nu ma plictisesc prea tare).
Va pup!
37+ my little treasure
Bebelica
cicina spune:
Vio, acum mi-a trecut. Ceea ce spui tu de acea persoana, tin sa-ti spun ca sant multe de genul asta care tin cu dintii de un om care crede ca-i jumatatea ei si nu-i pasa de sentimentele lui. Probabil, la inceput cand a fost cu ea i-a promis cat in mare si in stele(ca asa sant barbatii), dar si-a dat seama si el ca nu merita, de aceea s-a intors acasa. Cert e ca trebuie sa-si schimbe nr. de tel si daca are de gand sa recunoasca copilul (sper dupa un test de DNA), sa fie atent sa nu si-o urce iar in cap. Acea femeie nu are demnitate, aici se sopune o" dizgraziata" care se apuca de capatul franghiei sa nu cada.Las-o naibi, nu te mai gandi la ea, ci numai la familia ta.
Puf, mama, te aventurezi unde nu ai aripi? Aici unde se face baie nu ai voie cu hidro, iar daca se intimpla, iei niste amenzi de te saturi.Cu masina ce ai rezolvat? Te-ai relaxat putin? Si dintele?
Madyn, ca sa nu te plictisesti intra pe forum si stai la taclale cu noi. Nu, eu nu m-am suparat pe interventia ta, (fiecare isi poate spune parerea chiar daca nu coincide cu a celorlalte), si nici pe Joker care cred ca a scris fara intentie rea ci pe altele care se duc pe alte subiecte si vorbeste de noi nu tocmai transparent.
cicina
violeta69 spune:
Mady,Cicina,ma bucur ca nu sunteti suparate,n-aveti de ce.....
Cici,individa aia e bolnava sigur,ca ea stia de la inceput in ce se baga,nu zic ca si el are aceeasi vina.....
copilul acela va fi recunoscut ca asa vrea el,iti inchipui ca in 3 ani a avut timp sa-i bage-n cap la fel ca picatura chinezeasca ca-i al lui,deja a recunoscut,mai ramane decizia judecatorului....ea,am mai spus se fofileaza ca e copilul mic,ca nu poate sa stea la coada la iml,ca ii ia sange,ca e depare si alte chestii din astea....si de ata nu-i face teste!
nici nu o intereseaza, s-a vazut sacii in caruta....ea a facut copilul doar ca sa aiba cu ce sa-l santajeze,fiindca i-a spus chiar lui ca o streseaza copilul si de asta l-a dus la maicasa, iar in ultimele 6 luni l-a vazut doar o ora......
asa ca,scopul ei e sa-l poata avea la mana pe sotul meu cu acel copil,ca de fiecare data sa-l mai in bage la inaintare......
i-am scris odata un mesaj(individei astea) in care i-am spus ca mi se pare cel mai josnic mod cu putinta sa folosesti un copil ca sa-ti atingi scopurile,dar ....nici nu mai conteaza,eu stiu ce tb. sa fac,oricum Dumnezeu are grija de toti,iar eu n-am vrut raul nimanui niciodata si nici n-am facut rau cu buna stiinta.....
sa fie cum vrea Dumnezeu,eu n-am nici o putere si nici suflet sa fac altceva........
Vio
violeta69 spune:
mai voiam sa spun ca eu maine merg oriunde sa fac orice test copilului care e necesat sa se dovedeasca paternitatea pt. ca nu am nimic de ascuns si nici nu am dubii ca tatal lui n-ar fi tatal lui....
de altfel individa asta a divortat de doaua ori si a trait cu n barbati,nu stiu cati ca nu am stat eu sa-i tin socoteala,dar era cunoscuta de poama buna in facultate!
Vio
puf13 spune:
Cici dintele cred ca s-a speriat de apa de mare inghitita, sau tocmai aia era remediul ca nu m-a mai deranjat de loc, ma duc maine la dentist sa inceapa obturatia de canal, sper sa nu-mi mai faca figuri.
Cu masina inca n-am rezolvat nimic, e in curte la politie, ca ala care a intrat in māndrul meu nu are asigurarea obligatorie platita si inca nu stim exact care e mersul situatiei in cazuri de astea. sper totusi s-o repare casco al nostru.
Mi-am reincarcat bateriile si acum vad viata mai roz, cu maisna fara masina, noi sa fim sanatosi.
Vio Dumnezeu e langa tine sa stii ca nu te uita si daca ti-a fost dat sa treci prin chestii rele sper acum din tot sufletul sa fie mai bine pentru tine si sa-ti regasesti linistea de care ai nevoie.
Hai sa va arat pozici din costinesti:
Trageti cu ochiul aici:
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/costinesti/101_1213.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/costinesti/101_1208.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/costinesti/100_1117.jpg
grupul fetelor fantastice
cicina spune:
Dar el vrea sa-i faca testul? Atunci cand se duce sa-l vada, e deajuns un fir de par smuls al copilului. Am inteles ce fel de femeie este, nu merita sa-ti faci zile fripte pt ea, Dumnezeu e sus si vede. Sa nu faca prostia sa-l recunoasca inainte de test pentru ca altfel vei avea mari probleme cu ea, poate ca nu acum dar mai tarziu cand copilul va fi mare. Esti intr-o situatie destul de delicata, dar nu te lasa. El daca s-a lasat imbrobodit, e cazul sa se trezeasca si el.
Si a facut si facultate? Vai de p...ca ei.Las-o naibi, tu cum esti, mai bine?
cicina
cicina spune:
Puf, de asta mi-e frica mie in tara, ca legea e asa cum e si nu obliga pe cei care au masini sa aibe o asigurare decenta(aia de stat nu e buna, nu te ajuta cu nimic).Aici platesc o gramada de bani pe asigurare dar sant linistita ca daca (Doamna fereste) se intampla ceva plateste daunele imediat cat si spitalizarea.Iti dai seama ca avem 2 masini si o moto, pe an pleaca cate 1500 euro pe asigurari, si e destul de putin ca nu avem accidente si e aproape la minim.
Asta ar trebui sa faca guvernul asta Ro sa se alinieze la cel Eu.
Bine ca ti-ai incarcat bateriile, dar pofte da mancare ti-a venit?Mi-ai mai lasat si mie un pic de apa de mare?
cicina