FETELE FANTASTICE (4)
Raspunsuri - Pagina 27
Dandush spune:
Fetele mele...nu am reusit sa mai intru cu lutzele,
dar vad ca v-ati descurcat si fara mine. Pana luni sunt
cu piticii
in Tokyo la o prietena si cred ca va voi mai neglija pana
marti.
Va pe toate fara exceptie ( si pe capritzele noi si pe
cele vechi), si chiar ca mi-e dor de voi
Nici nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris, nicidecum sa scriu ceva
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
violeta69 spune:
Danutza,te asteptam, ca ne e tare dor de tine!
Fetele weekend placut si multi pupici de la mine,
Vio
puf13 spune:
fetelor cred ca am ghinion
a intrat un idiot in masina noastra si acum e varza, toata partea dreapta noroc ca eu nu eram in masina...
ufff tocmai cand vroiam si eu sa ies din stresul asta din bucuresti, ufff
acum cand tocmai ma hotarāsem sa plecam cu trenul ploua cu galeata,
fetelor sunt cu moralul la pamant cred ca fac precum ana lui manole si plec oricum prin vant, prin ploaie...nu mai poooot am ghinion
grupul fetelor fantastice
cicina spune:
Puf, cum s-a intamplat? Voi a-ti patit ceva? Cu masinuta noua?
Vezi de ce mi-e frica mie in Ro ca sant tot felul de soferi de duminica (sau cum se zice pe aici ca e venetian, ca aia au barci )si intra in tine si-ti face daune serioase.
cicina
aelita spune:
Madyn bine ai venit,si felicitari pt bebelic,sa ai o nastere usoara,un copil sanatos si frumos !!!
Sunt si eu o burtica pt dec-ian .
vio ,se vede ca ai un suflet bun. si incercat .
Ana ????
Dandush sate distrezi,sa te odihnesti ,sa te simti bine la Tokyo !!
puff ce naiba se intampla ??? cand glezna,cand dintele,cand masina...
iaaa sa se mai potoleasca,ca va ajunge !
ia bagati,fetele,si la Puf ingerasii,nitel,sa curete pe acolo de rele .
ala care a intrat in voi avea asigurare? voi aveati?adica va repara asigurarea masina ??
bine ca nu ai fost si tu. a fost asa rau facuta in dreapta ????
da,cicina,aia de scot masina doar la sarbatori si habar nuau sa mearga.
si in al meu a intrat una la semafor la intrarea in bucuresti.el statea,ea a venit in stanga lui,pe banda din stanga,si defapt DORMEA,si s-a trezit exact cand treceau pietonii,si ca sa nu intre in ei,a dat dreapta de volan si a intrat in usa masinii noastre .femeia se lamenta,iar al meu i-a zis ca da-o dracu de masina,doamna,ca e fier,se drege,mai bine ca nu ai omorat lumea pe trecerea de pietoni!ea nu avea asigurare,l-a rugat sa nu cheama politia ca ii da asigurarea altei masini,el a acceptat,i-a fost mila de ea,pana la urma noua ne-au reparat-o la un an dupa poiveste,ca deh,asigurarile in Romania sunt taaare lente..
eu la ora asta m-am trezit ...daca asta e ora de trezire de om normal..
pupa-v-as !
cicina spune:
Mai dragelor, a-ti plecat in vacanta?
Si eu cu cine ma intretin azi?
Mi-e dor de voi.
cicina
aelita spune:
fetele umbla creanga..
am fost si eu ocupata ieri toata ziua,apoi seara la o onomastica la un restaurant,am fot multi..cam obositor dar a fost frumos.
sa aveti o zi super !
violeta69 spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR!!!!
CAFEAsidin belsug......
cam slaba activitatea pe aici!
se vede ca lipseste DANA.....
Dana,eu am incercat cu cafeaua,ti-am spus nu stiu sa fac CUCURIGU....
glumesc,fetelor sunteti la mare?!
sau la munte?!
Cicina,weekendul meu a fost "casnic"....am facut cumparaturi si curat si mancare,nimic interesant......
voi ce ati facut?
si pe toate,
Vio
cicina spune:
M-am trezit si eu.Cu una strong langa mine asa ma pune pe picioare.
Casnica am fost si eu ca sambata am petrecut pana mai tarziu(a fost festa orasului unde stau si s-a lasat cu gratare, muzica, dans si focuri de artificii) si ieri m-am odihnit.Barem al meu se muta de pe fotoliu pe divan si invers, uitandu-se ba la motogp, ba la granpremio de f1.
Vio, am fost un pic suparat de ceea ce s-a intimplat acum doua zile, dar mi-a trecut. Si vad ca a avut urmari discutia, prezenta din ce in ce mai slaba pe forum.
Tu cum mai esti?
Aseara am vorbit cu Alex si Diego sant bine amandoua dar foarte ocupate in zilele astea, trag tare ca sa vina si ele acasa.
cicina