FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Dragele mele,Trec in fuga sa va salut si sa va pup si sa va spun ca mi-e tare dor de voi, doar ca nu am timp sa fiu mai mult timp pe aici. Imi caut un job si dau telefoane toata ziulica, asa se face pe aici,mai totul se rezolva prin telefoane, mai trimit rezume-uri si ma interesez ce se poate face in cazul meu. Trebuie sa-mi echivalez diloma, astia au nevoie si de masterat pentru licentza in domeniu, etc. Asta e buba cea mare acum!Cu sufletelul stau bine. Sotul mi-a facut mari promisiuni, mi s-a parut cu picioarele pe pamant si intelept in toate ce mi-a zis. Nu vreau sa salt in sus de bucurie, mai bine iau o atitudine neutra, decit sa fiu dezamagita mai tarziu, surprize pot aparea oricind.La ocean, pe plaja a fost foarte frumos! Copilul s-a simtit excelent si noi la fel. Am avut timp sa discutam si dulce si piparat si acru si diplomat. Am avut si momente cind mi se parea pierduta cauza casniciei noastre, am avut si momente cind m-a convins ca ma iubeshte ca trebuie sa luptam pentru casnicia noastra si nu in ultimul rand pentru fericirea si viitorul copilului nostru scump si bineinteles, pentru viitorul relatiei noastre.Ce sa va zic?!! Sper sa fie bine de-acum incolo, dar va mai tin la curent daca de cumva ceva.Va pup strans, va imbratishez cu mare drag si ...pe curind!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fleor atunci strange divanul.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

am terminat acum de facut pandispan cu cirese! super bun a iesit!!!!
mi-au iesit 3 forme de chec...dar am mancat unu cu sormea si prietena mea luiza!!!

acum cred ca ma duc la nani ca maine vine o prietena la noi si mergem cu ea la curte!!!!

va pup!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cicina Aelita, m-am razbunat pe el, i-am spus sa ma duca la manej sa calaresc, si n-a vrut, atunci a facut el partea calului

nebuna esti !

saraca amura,pai ea si-o fi dat ,dar crezi ca cremele alea iti iau si soarele de pe cer?? daca a stat fara masura,acum trage :)
ce-o fi pe ea,saraca ,acum.

cicina,mailul meu il ai. e yahoo.com .restul stii.baga acolo melodia.

da-l si la fete,care-l mai vrea si iei legatura cu ele pe yahoo.

fleur ce urasc eu pe lumea asta: telefoanele !
nuu,adica sa nu ma intelegeti gresit,vorbesc la telefon de sar facturile in aer,dar nu suport sa vorbesc cu necunoscuti la telefon.am eu asa un defect,nu suport ,mereu ma fofilez si pun pe altcineva sa vorbeasca.si cand suna aia cureclame,sa vanda nu stiu ce sau sa imi schimb netul la ei,sau diverse,nu eram in stare sa ii pun la punct,sa inteleaga ca NU VREAU .adica eu le spuneam ca nu ma intereseaza dar probabil sunt mai putin convingatoare si ei tot dadeau.si acum stiti ce fac? nici nu apuca sa spuna bien ce vor,ca le inchid in nas .haha ce nesimtita.si la usa nu le mai deschid.ma uit pe vizor .inainte deschideam ca sa le spun o juma de ora ca nu vreau ca nu ma intereseaza.

vad ca lucrurile la tine merg spre bine!!!! tine-o tot asa !

ana maria,buna ideea cu pandispanul de cirese,am cirese in frigider si cum nu le mananc asa,tre sa la fac ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

eu m-am dat saraca de mine cu o tona de crema, dar ce pot sa fac cu pielea mea alba ca branza...? ...ca mi-i foarte sensibila...Si nici macar nu am stat prea mult la soare......ca oricum nu-mi place..behhh...

mey, dar eu oricum nu ma invat minte si ma duc din nou la plaja, ca tare mult imi place sa ma balacesc in apa...

mi-e dor de fetele care lipsesc....cand se intorc????

x 16 fete fantastice
sa aveti o zi frumoasa maine...fara greutati si suparari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Buna dimineata fetelor,
eu beau ,voi?!
va astept cu sau mai bine cu ca tot e caldura asta .....cam ingrase si eu ca tot am stat acasa am profitat din plin si acum ia uitati cum arat .
sunt la munca de ceva vreme,nu prea am avut de ales,dar am grija sa ma menajez,oricum vin cu ,operatia a fost cu laser de asta n-am zacut atat de mult,dar sigur ca nu am voie sa fac eforturi de nici un fel,n-am voie ,etc...
va pupic pe toate,x16x 16

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Buna dimineata, fantasticele mele!
Uite Vio,am venit la cafeluta, de la dulciuri ma abtin, ca ingrasa!
Aelita, iubire si eu m-am enervat pe moment, nu l-am injurat ca nu e stilul meu, dar a mai disparut un pic din sufletul meu!Eu cred ca reactia lui, a fost defapt o refulare a frustarilor strinse prin faptul ca eu i-am inchis usa catre ea si nu a mai suportat si s-a razbunat!parerea acelor prieteni, o stia....dar orb si surd cum e cind e vorba de ea, considera ca e nedrept ce gindesc ei depsre ea!De obicei, daca doi oameni iti spun ca esti beat te duci si te culci!Dar nu e cazul lui!Noi, eu si acei prieteni sintem rai si complotam impotriva sfintei....Dar nu asta conteaza, mi s-a parut total lipsit de bun simt, sa faca scandal, tocmai el care sustine ca vrea liniste, pentru ca eu mi-am "permis"sa am o opinie!Nu permit nimanui sa imi ingradeasca acest drept!Cu atit mai putin lui, care stiu ce si cum a facut!A fost ultima picatura care a umplut un pahar si asa f plin!
Nu pot sa spun ca am moralul jos, ci din contra!Am constiinta impacata, ca am facut tot ce puteam eu, dar de unul singur nu se poate, e nevoie de doi!Iar el nu vrea si nu e interesat de aceasta relatie!Asa ca eu am sa fac ce trebuie sa fac si am sa imi vad de viata mea, pentru ca consider ca merit mai mult!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Elas,pai daca suntem numai noi pe aici hai sa bem ,a nu bere!!!
mai bine , e cam devreme pt. bere!!!
Elas,nu fi trista,nu merita nimeni......uite cum trbeuie sa fii si asasisi asa...si asadin nou asasi iar asa....
nici nu are sens sa te mai chinuii sa intelegi de ce si cum......iti spun eu ca nu o sa te lamuresti niciodata!
tu esti cea mai importanta,asa cum ti-am mai spus ....si daca pleci de aici o sa vezi cum si celelate devin importante si f. importante si din ce in ce mai importante.......
cate motive exista in viata asta sa fim fericiti,doar tb. sa-ti doresti sa vezi,
eu vape toate,

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Vio, merge si o berica!Hai noroc!
Nu sint trista!Stiu doar ca numai vreau sa sufar si ca nu am de ce sa mai lupt pentru ceva ce oricum nu exista!Incep sa ma impac cu mine, sa ma iubesc pe mine si sa imi dau seama ca viata merita traita frumos!Asa ca asta e!Pina aici a fost si nu are nici un rost sa ma cramponez de ceva sau cineva, care nu isi doreste sa fie cu mine!
Vreau sa fiu fericita, iubita...sa fiu femeie!Si el nu e capbil sa imi ofere asta!
Te pup!Si multumesc ca ma sustii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari la fete,

Vio,din cate am citit esti in convalescenta...Iti doresc refacere usoara si multa sanatate!
Elas,sa de-a Dumnezeu ca tot raul sa fie spre bine,sa ai putere sa treci peste suparare si sa ai intelepciunea de a lua decizia cea mai buna pentru tine si pentru cei dragi tie!
Cicinel....io cu crostatu'...sunt tufa de Venetia...Habar n-am cum se face!Ce am crococit eu la fustita Luanei....a fost o nebuneala,fara inceput si fara sfarsit,fara sa am pic de habar cum se face si se procedeaza...pur si simplu e din capatana mea...
Aelita...daca tot te indopi cu snitelusele alea,ia zi si la mandea cum faci matale compozitiunea de tavalit carnitea batuta...Folosesti si pesmet sau numai faina?
Io mi-s la regim,cumva acum,ca trebuie sa mai dau jos...se vede si se simte si nu mi-i bine...
Fleur,numai bine sa ai si sa iasa cum iti doresti!

Ce citesc eu aici?Ca puneti de-o intalneala cu mititei si berica?!Maaammmmaaaaa....ce mistoooo!Sa aveti distractie maxima!
Va pupez pe toate si va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput