FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Tot ceea ce s-a intamplat a fost ca si cum ar fi fost un vis........urat as putea spune.
cand am ajuns la clinica nu am avut nici un fel de emotii,mai ales ca erau alte paciente mult mai grav decat mine,sigur ca au fost si cazuri mai usoare,dar cand vezi cum se intampla sa existe si situatii tragice ajungi sa-ti spui ca,poate Dumnezeu ti-a dat un avertisment mai usor si cauti sa te bucuri ca nu a fost altfel.......
situatia s-a schimbat insa in momentul cand am intrat in sala de operatii...am avut senzatia ca sunt in "dosarele X"..........erau aprox. 6 cadre medicale,toti cu masti chirurgicale si cu manusi si in afara de vocea medicului principal restul nu cunosteam.....
apoi cineva mi-a spus sa nu o ating pe dna.doctor si nu am inteles de unde a dedus respectivul ca as fi vrut sa o ating cumva pe dna doctor?!

dupa care au inceput sa vorbeasca 4 deodata......sau mai multi ca eu nu mai intelegeam ce sa fac,dl. doctor a sesizat ca sunt speriata si m-a indrumat bel cu ar fi tb. sa stau,anestezicul a venit prin perfuzie,tensiunea imi crescuse pe la 16/10(atsa din cauza emotiilor mi s-a spus!) am ametit putin cica,dar mie mi s-a parut ca se muta podeaua sus si tavanul jos.........
dupa care picioarela mi-au amirtit de parca cinva ma ingropase in ciment de la brau in jos........
nu stiu cand au trecut operatia pt. ca cineva ma- tinut de vorba si m-a intrbat de copil............cred ca tipa aceea era pusa specila sa distraga atentia ...........
pt. ca la un moment dat anestezistul mi-a spus ca dl. doctor lucreaza iar eu l-am intrebat daca nu cumva glumeste........

in fine,am fost mutata la terapie intensiva si atunci in momentul acela ma simteam excelent.......pt. o ooperatie,ca am dat telefoane si am scris si mailuri.....
dar dupa o vreme am constata ca nu ma pot misca sub nici o forma,ma dura mijlocul ingrozitor si de durere m-am ridicat,desi am inteles ca nu ai voie sa te ridici in astfel de cazuri........
as fi vrut sa cer ajutor,dar erau altele care se simteau poate mai rau ca mine si nu am ami zis nimic,oricum ce mi-ar fi putut face,am indurat,am plans si am asteptat sa treaca anestezia,care nu a teecut in 3-4 ore ,ci in 7-8 ore,abia atunci m-am putut misca intr-o parte......

si abia pe la 2 noaptea am adormit si m-am trezit la 6,dar poate mai bine.........

singurul eveniment neplacut a fost ca cineva nu m-a anuntat si pe mine ca mai exista un pansanment care tb. scos.......
ma gandesc ca daca eram putim mai"nestiutoare" as fi lasat chesti aceea acolo 4 saptamani cum mi-a spus medicul sa nu fac absolut nimic.......
numai ca,norocul meu ca sunt trecuta prin viata si am mai auzit de cazuri din astea............
de ce nu la-m intrebat pe medic?!
cand am aflat era vineri seara ,pe la 22 si n-am indraznit sa sun l aora aceea,iar sambata dimineata cand nu am mai rezistata l-am scos eu.............
ei,cam asta,sper ca nu v-am plictisit si as vrea ca de acuma sa vorbesc despre altele.............mai bune poate,

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Elas,puiutz drag,cat de mult te inteleg,dar tb. sa-ti spun ca din pacate tu nu prea ai ce face...........intr-o relatie,intr-o iubire e nevoie de doi........
daca tu ai explicat tot,daca tu ai incercat totul nu-si va reveni decat cu un soc..........poate!
pt. ca nimic nu e sigur,adica nu toate povestile acestea de viata se intampla dupa niste clisee.........
eu iti spun asa cum am spus totdeauna,important e sa te simti tu bine cu tine,sa te iubesti in primul rand pe tine,sa-ti pese de tine si abia pe urma o sa vezi ce va fi........
stiu ca e greu,e cumplit de greu ...........mai usor e sa dai sfaturi,dar trecand prin astea si acum privind in urma,asa as proceda.......
de ce n-am facut-o atunci,nu stiu sa explic........poate ca tb. sa trec prin suferintele astea ca sa-mi dau seama de ceea ce e cu adevarat important in viata!
de asta incerc sa va spun si voua,incerc sa va fac sa ocoliti macar putin din suferinte........in sensul sa nu fie atat de lunga ca a mea........
te rog sa-ti gasesti alte procupri,cauta si o sa vezi cate ai de facut in viata asta,iubeste-te pe tine ca sa poti iubi si sa poti darui iubire..........nu te lasa la urma, ca asta nu-i bine.....
iar eu sunt aici cu tine,

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Vio, iubita multumesc de sustinere!ai f multa dreptate!Nu stiu cum am sa fac, dar stiu ca ce am indurat imi e de ajuns!Numai pot duce de una singura toata povara!Daca nu isi doreste sa fie cu noi, nu pot si nu vreau sa il oblig!Decit doi oameni nefericiti impreuna, mai bine linistiti separat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

dragele mele..

Toate sunteti in vacante? ca lipsesc multe fete...si nu-si fac datoria aici...

Vio, bine ai revenit printre noi!!! ...multe, multe...Ma bucur ca esti bine, si sper ca analizele sa-ti iasa bine. Dzeu sa-ti fie alaturi! si noi

cum a fost weekendul vostru? eu am tinut-o intr-o veselie, nu stiu..cred ca am fost intr-o pasa buna...dar si veselia italienilor m-a starnit. A fost mare nebuneala...ce mai! veselie totala pe strazi...Pana si cei din alte tari, africani, chinezi...au tinut pasul cu ei. M-a minunat si "capul" lui Zidane..in pieptul "uriasului"...ce nebun!! cred ca pe buna dreptate l-a cotonogit pe italin, mai ales ca italienii sunt foarte slobozi la gura...Ah, il doare pe el in ...Oricum a fost considerat cel mai bun jucator din lume...in campionatul asta...

mie mi-a mai trecut din usturime, dar acum ma cojesc ca un...nu stiu cu ce sa ma compar. Am pete albe si mai inchise pe spate...deci inchipuiti-va si imaginati-va uratenia de pe spatele meu. Arat ca o girafa.....ah,da...am gasit comparatia...

sper ca toate sunteti bine si fericite. Va pup pe toate si abia astept sa vina si celelalte fete si sa ne povesteasca de vacantele lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

hello...hello...acum am aterizat si eu acasa..ma plimb non-stop!!! si am chef sa fac o prajitura pentru maine!!! o sa ma uit pe retete sa vad ce!!!! va puuuup!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cicina de ma-sa de cine crezzi ca o sa il injure? Dar daca nu e in stare sa dea cu capul, ma duc eu dupa el .Ati vazut filmul ala vechi cu Silvester Syalone si maica-sa? "stai sau trage mama " sau cam asa ceva se numea. era ea mica ,babuta,si mergea dupa el cu pusca .asa ma vezi si pe mine.

despre ecografii,nu am probleme .doar ca eu am programarea abia la sfarsitul lui august,si nu mai am rabdare pana atunci,vreau sa stiu ce e.asta la asigurarea aia publica pt care platim toti.
si aparte,mi-am mai facut o asigurare,platesc lunar ,la o particulara,dar sunt de curand la ea si inca nu ma dumiresc cum functioneaza.sun si sun si ma plimba de colo colo.au un sediu intr-un loc,ginecologul in altul,ecograful in altul..
l-am pus pe al meu sa sune,in final trebuie intai programare la ginecolog,gonecologul imi da hartie pt ecograf,apoi cer programare la ecograf...eu ma plicitsesc cu atatea...
am rezolvat sa merg maine la ginecolog doar ca sa imi dea o hartie pe care sa scrie ECOGRAFIE. si de acolo,mai departe...

Ana
,comentatorului o sa ii fac eu o programare cu Zidane,sa isi probeze lovitura cu cpul si pe el
N-a vazut neam de neamul lui si nici n-o sa vada jucator ca Zidane,asa ca sa se lase de comentat.

I s-A dat titlul de cel mai bun jucator al campionatului,asa ca sa taca astia care nu stiu ce e aia.

am halit si al doilea rand de snitele.ca am mai facut .

Si tu sa ai o saptamana super !!

Ccicina,daca se uita in ochii lui,se apleca singur ala cum il cheama,mascaltzone ala.

Eu am tinut cu Italia si cu Zidane,ce vreti? Nu imi plac francezii,dar Zidane nu e francez:)))

Cum sa iasa,femeie,omul,cand era meciul ????
Of,ce-ti e cu femeile astea .

vezi cu razbunarea,sa nu ii faci figura a la Zidane,ca e la ,moda acu.

Au inventat deja un joc pe calculator,pe terenul de fotbal,Zidane si restul italieni,si trebuie sa il ghidezi pe Zidane la cate un italian,si da cu capul si italianul cade .E joc ,trebuie sa pici toti italienii haha

VIOLETAAAAAAAAAAAAAAAAA ,TA-AI INTORS !!!!!! Cum te simti,draguto ??? Te doare ? Cum esti ?
Imi pare bine ca ai venit , ca ai scapat de chin,mai e un pic si va trece...Ti-am tinut toate pumnii si ne-am rugat sa fie bine !
Acum o sa mai dureze pana se vindeca de tot acolo...
Ai taietura sau ?
Sa stai cumintitca in pat,sa nu te apuci de nimic.Stai pe net pana cand iti va trece.
Stai aci cu noi la barfa,ca viondecare mai mare ca aici nu ai sa ai nici la yoghini !

CUM NU MAI ESTI ACASA ???????? DAR UNDE ESTI ? nu -mi spune ca ai inceput munca asa repede ca vin peste ei !!!
nu stai in concediu medical o perioada?cum sa stai acum altfel decat in pat ????

amura
ca o girafa lasa ca o sa ti se dreaga pielea la tot,o sa se "niveleze " curand.
cin te-a pus sa stai atat ? sa apuci topt soarele

anamaria sa-mi zici si mie ce prajitura ai facut,poate fac si eu daca mi se face pofta.

Mergi la inceput

Elas eu deja m-am enervat . Daca l-a deranjat sau l-a durut sa tina in el ! ssI SA TE SCUTEASCA PE TINE DE COMENTARII.
Tu sa ii lasi clar ca vorbesti CAND VREI si CE VREI despre ea,ca esti libera sa spui ce vrei si daca il doare,sa se duca sa-i bata la usa si sa planga pe umarul ei. daca il doare ADEVARUL ca altceva ce sa il doara ?
Spune-i in fatza ce gandesti ca l-a deranjat defapt nNU ca ai zis tu ,ci pt ca SI PRIOETENII au parere proasta despre ea,l_a deranjat ca prietenii nu o suporta ! aminteste-i ca sunteti cu totii liberi sa aveti parerea voastra,si ca nu v-o veti schimba !

m-am enervat,tu nu te lua dupa mine,eu sunt impulsiva,stiu ca la faza asta eul-as fi injurat rau ,dar tu fii mai cu capul pe umerii,discuta mai calm si mai cu tact.

Mergi la inceput

Vio despre aia pusa special sa te tina de vorba,ASA E ! eu cand eram mica,la o operatie de apendicita,la fel ma intreba de toate una la capul meusi mie imi era lene sa vorbesc de la anestezie,si ..mica mica si proasta,dar ma intrebam de ce ma intreaba asta cum ma cheama,cine a mama si cine e tata cand eu eram convinsa ca ei stiau tot ???? si m-am prins si eu ca era la misto :))

Bine ca totul a trecut si ca te-ai prins si cu faza cu pansamentul ala..adevarul e ca nuaide undesa stii daca nu ti se spune.

Sa te faci bine bine cat mai repede,ca avem nevoie aici de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Vio, dar ti-a facut anestezie partiala? E prima ta operatie? De obicei asa e, sant multi la operatii, fiecare are partea lui. Eu am facut anestezie generala, m-a pus una sa numar si tin minte ca am ajuns pana la 9 si apoi m-am trezit pe pat in salon. Ar fi trebuit sa te informeze de tot ceea ce trebuie sa faci dupa chiar si daca fiind femeie stii, si ce trebuie sa mananci cum sa te speli.
Hai ca a trecut si asta, nu trebuie sa te mai gandesti.
Elas, ce sa-ti spun, noi nu putem decat fi alaturi de tine in tot ceea ce vei face. Cum a spus si Vio, gandestete cum iti este mai bine tie, aici se spune " mai bine singur decat rau insotit". Dar gata cu suferintele daca nu merita.
Amura, girafa noastra, nu exista creme de protectie pe la voi pe acolo?
Ana-maria pe caldurile astea te apuci de prajituri?
Aelita, m-am razbunat pe el, i-am spus sa ma duca la manej sa calaresc, si n-a vrut, atunci a facut el partea calului.
A incercat Alex sa ia legatura cu mine, e bine, nu reuseste sa se lege la net asa de des unde e acum si va pupa pe toate.
Ca sa va mai treca de belele ascultati ce va trimit, nu aici la PM.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mai nu reusesc , tehnologia e prea avansat pt. mine, daca aveam mailurile voastre va trimiteam ceva frumos aici se pare ca e prea greu file.

cicina

Mergi la inceput