FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

neatza!!! m-am trezit cu noaptea-n cap(nu e dar tinand cont ca m-am culcat asa tarziu) sa fac un pandispan cu fructe .....azi mergem la ai mei la un gratar!

va pup!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cicinaaaaaaaaa HAI ITALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!

Nu voiam cu Franta,desi il iubesc rau pe Zidane,si mi-a parut rau pt el,la un moment dat chiar voiam sa il avd cum ridica el cupa...
I-a dat aluia un cap in piept de l_a pus in cur .
Eu il inteleg..era ultimul lui meci..
Plus ca se stie ca el e un monstru al terenului,ca e de un calm nemaipomenit,dar are momente de neinteles inc are i se incruciseaza probabil ceva cabluri inc ap si face scurt circuit si nu se maicontroleaza.Nu e prima oara cand face asa,din senin.
Imi pare rau de el,a iesit plangand..
Imi inchipui ca e foarte greu sa te retragi dins pport, ca ramai cu un gol imens.
Multi nu rezista ,ca Maradona.

Hai ca v-am stresat cu fotbalul,si fetelor stiuca nu prea le place,ca voi sunteti fetite delicate.
Te pomenesti ca am o dracovenie de baiat in burta de m-am agitat asa tot campionatul.
Si eu vreau fata .
Azi a venit cumnata-mea si mi-a facut proba cusarea,cica mi-a pus sare inc ap fara sa vad si a stat sa vada unde duc mana,la gura sau la nas,si am dus-o la nas si ciac fac baiat.Hai sa vedem daca functioneaza babismele ei .
Ca eu vreau fata .

Pe unde umblati ?

Mergi la inceput

si daca dragoste nu e...nimic nu e
nici viata nu-i nici soare nu-i
iar eu ma simt a nimanuit..

tra la la la la la la
tra la la la la la la

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Aelita, imi pare rau ca nu auzi pulsul victoriei de aici. E ceva fantastic. Au fost calmi baietii nu ca Zidane care si-a iesit din pepeni ca era prea tinut de Materazzi, asa nu aprea avut multe sanse sa joace asa cum stie el. Dar Trezdeghe ce-a facut? Nu stiu daca voi dormi in noaptea asta, artificii, claxoane, bombe si altele asa ca voi sta un pic pe forum.
Dinamovisto ai vazut meciul?
Nu inteleg de ce aratarile astea din stanga mea nu au steagul italiei?
Bravo baietii, bravo Buffon.

cicina

Mergi la inceput

l-am vazut..l-am vazut.....

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Nu e steahgul Itlaiei ca l_am catat si eeeeeeeeeeeu .

Imi inchipui ec e acolo.

Alexa o auzi si ea de pe unde o fi ?
Alexooooooooooo vin bombele,maica,pe tine,si tu nu le-oi auzi !

Imi apre rau de Zidane,eu cred ca i-a zis ala ceva nasol pe la spate,ca au fost si colegi ei,si stiu eu ei aceeasi limba.
Cred ca i-a zis rau de mama Zidanica de a dat ala cu capul in halul ala .
Pe mine pe o parte m-a socat,pe alta parte STIU ca asa face Zidane daca e suparat rau ,o ia personal,ca el in rest e cel mai domn si mai calm si mai echilibrat jucator.Dar are si el scaparea asta,cateodata isiiese din fire.
Nu ai vazut si cu umarul ? Toti se tavalesc,si el zici ca nu are nimic,desi se vede pe fatza lui.Are un control nemaipomenit .
Dar si cand il scapa,..sange de araboi .
Eu il iubes,asa ca nu il judec,ba chiar m-a distrat pana la urma faza,ca deh,prea l-a pus p-ala-n cur

Dinamovisto, ai tinut cu Italia ?

Mergi la inceput

nu

dar nu-mi pare rau!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Tu ai tinut cu Dinamo,clar!

Hai Zidane !

Mergi la inceput

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

E de putine cuvinte Ana, raspunde numai la provocari.
Te cred ca si Alex aude ca si pe la ea sant destui nebuni. Pe partea cealalta a raului de langa casa mea e un restaurant unde s-au intrunit mai multi iar dupa golul lui Grosso s-a auzit un vuiet de credeam ca a trecut un Mig pe deasupra, iar dupa aceea imnul Italiei la care s-au alaturat toti vecinii de pe aici, era ceva parca ireal, si sub cerul instelat care e .....
Aelita, Zidane nu trebuia sa faca asta, si-a patat cariera de fotbalist exemplar. Putea sa mai aibe un pic de rabdare. Stii ca i-am vazut statuia de ceara la muzeu la Paris?
N-ai fost la control, nu se stie inca ce ai in burtica?

cicina

Mergi la inceput