FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor am descoperit medicamentul minune, administrat de cicina pentru ca voi sunteti hai-hui
se numeste "taclale" se administreaza in doze cat mai mari si cat mai dese

va pup

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Buna scumpele mele,Nu m-am ratacit si nici nu v-am parasit, ci am plecat intr-o mica vacanta la ocean, coasta de est, cu micutzul si inca-mai-existentul sot! N-am resut sa va scriu in ultima zi pentru ca plecasem pe neashteptate si el era in casa. Nu stie de voi!Va pup pe toate si merg sa recuperez din ce-ati mai scris!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Bun venit fetelor noi, Ana si Liana!Vio, ma bucur enorm de mult ca esti bine!!!!!Cum mai stati cu sufletul fetelor?Merg sa va mai citesc!Mi-a fost mare dor de voi!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fleor, pe unde umbli mama? Noi intre timp ne-am facut de cap pe aici. Am stat la taclale cu fetele si asa reusesc sa simt pulsul Romaniei. Dupa cum scrii, nu esti in apele tale. S-a mai intamplat ceva? Ti-a rupt divanul? Stii ca eu nu-ti pot da sfaturi, ca tu stii ce-i mai bine de facut,fiind si departe de ai tai, doar pot sa te sustin moral.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

primiti si dive?

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Primim si dive dar fara provocari, ce e scris in partea a doua.

cicina

Mergi la inceput

Adica chestia cu D... nici nu pot pronunta numele ala.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

chestia cu DINAMO????

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fleur ce ma bucur ca te-ai intors, si noi ti-am dus dorul te asteptam sa povestesti cum a fost excursia

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cicina anul asta nu am nici un plan de vacanta. Am zis ca va fi totul in functie de cum ma simt si de chef .
De obicei plecam o luna in vara,acum prevad ca o sa fie asa un du-te vino dupa cum ne vine,la plezneala.

Ma intrebi de kile si o sa ma bateti .Sunt in al doilea trimestru si nu am adaugat nimic.

Ana ,pe mine ma relaxeaza sa tricotez. Vad ca si tie iti place.

Mi s-a pus iar pe snitele. Mai,dar asta numai noaptea vrea sa manance?
Azi am colindat la cumparaturi,mi-am luat doua rochite,una roz si una cachi(asa se scrie?) ,si un maieut si niste ochelari. si cam atat ca am obosit de probat teancuri si de umblat ,m-am oprit pe o bancuta si am plecat ca ma durea burta.
am mers pe la niste prieteni,am mancat ciorba de fasole la ei hehe si ICRE facute in casa .
la intoarcere spre casa,franti,am intrat sa luam repede cate ceva de mancare,ca numai de rochii ne-a ars,desi ziua era in primul rand pt mancare !
si am hotarat ca luam repede pt azi si maine,si mergem iar luni .de obicei mergem sambata.
asa,ca,pe la 21.30 dormeam buba amandoi.
de-aia acum sunt aici,ca normal ca la miezul noptii m-am trezit si ce sa facem ?acum suntem la tv,si eu "ascult " filmul ,in timp ce stau pe forum.
intre timp el mai schimba canalele,la reclame,eu cred ca vad acelasi film...

Puf
imi pare rau de dintisor...of..ca stiu ce inseamna durerea de masele,ca si eu m-am chinuit pana cand m-am hotarat si am reparat tot.
Acum,dupa 4-5 ani abia mai am probleme,dar inca nu doare,
vad ca incep iar cu vechiul obicei prost de a astepta sa doara !

Fa-ti supe cu multe legume in ele pe care le lasi intregi ,si cu fidea,ca asa inghiti si cu paiul.Si nu esti slabita cat te doare .
Sau fierbi legume,ce iti place tie,dovlecel,etc..si faci un fel de piure dar moale,sa il iei cu lingura sau chiar sa il bei.Ca la sugari.Sare,chestii dupa gust,si in piure pui branza topita ,se topeste super !Ca altfel te slabesti prea tare pana cand iti trece.

Fleur nu stiam de tine !!!!!! eram ingrijorate.
bine ca te-ai distrat si relaxat.
Tu cum esti cu sufletelul ?

Ana Maria primim,cum sa nu primim ?

quote:
Originally posted by cicina

Adica chestia cu D... nici nu pot pronunta numele ala.

cicina

Vio
te pup !! Te asteptam cu nerabdare !

Alex, Elas pe unde umblati ?

Dandusha , nu e ora ta ? Nu s-a trezit Japonia ??

Celelalte fete ce mai faceti ???

Mergi la inceput