FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Amura dai cu creme, daca nu,punem niste maioneza si te mancam.
Anderra stii de ce-ti spun? Ca ai meseria unei prietene care e la buc si care vine cand e festivalul.
Ana, ma tot gandeam eu ce inseamna tomitanca. Abia acum mi-am dat seama ca esti din Tomis nord? Langa Ciresica veneam mereu cand eram mai tanara cu ai mei, la o gazda. Ce-mi placea parcul Tabacariei, si acum am in minte placinta dobrogeana cu iaurt n-o facea nimeni asa buna ca acolo. Cam bantui prin magazine ca vreu sa-mi iau alt cort si caut unul "beton".Imi place ca folosesti jergo de cand eram eu pe acasa. Ia-ti un deumidificator asa nu mai trebuie sa faci dusuri toata ziua. E departe Roma de mine.
Iliuta, am auzit ce s-a intamplat la metrou la voi, sper ca nu ai pe nimeni printre victime. Am trecut si eu pe acolo prin'99 am stat la o casa intre mandarini langa Denia, si am vizitat Benidorm.Frumoase locuri, dar nu mi-a placut corida.Puf te astept la povesti.Elas cand intri si ti pe chat?
Aelita las-o moarta cu ardeii ca te ustura popoul.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Cicina, Denia si Benidorm sunt superrrr.Plaja, parc de distractii......super.

Multumesc lui D-zeu ca n-am pe nimeni printre victime. De data asta ne-a ferit. De aici de la mine din Torrent au fot 19 victime, toti spanioli. Imi pare rau, dar asta e viata.

Maine ar trebui sa merg si eu pana in Valencia, dar mi-e frica sa ma urc in metrou......stiu ca nu am dreptate....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davidutza74 spune:

FETE FANTASTICE sunt alaturi de voi numai ca nu pot bea cafelutza alaturi de voi ptr.ca eu plec la serviciu pe la 8.30 iar inainte de a pleca trebuie sa pregatesc copilul si asa de rau imi pare ca nu pot bea si eu cafelutza alaturi de voi.Dupa cate vad voi va distrati bine aici.Le urez bun venit fetelor nou venite si sper sa ma nimeresc si eu cand sunteti si voi prezente sa mai vorbim si noi.
Acum va pup,m-i s-a facut somnic si copilulnu adoarme pana nu vede ca si noi dormim

Mergi la inceput

Iata ca am reusit sa pun cateva poze de vazut, restul nu se pot vedea...glumesc.Imi place sa pozez peisazul, deci nu ma vedeati pe mine.

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/nemracene/album?.dir=/c702re2

Iliuta la Denia a dat drumul la tauri pe strada, lumea e nebuna de legat ca se baga in fata lor.Fugiti mai....

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Elas e normal sa nu iti fie bine,pt ca simti tensiunea ,si a ta si a lui...
dar daca simti ca trebuie sa mergi mai departe,apai mergi pana la capat !
Eu simt ca in curand se va linisti si el...si veti reveni usor usor la normal.
Ferita e bine,si asta e important !!!

Ana si tu sa ai o zi superba !! maine,de acum..ca am intrat tarziu azi,am avut treaba .

Anderra, caldura,caldura dar si briza mariiii cine-o simte ???
Cand vrea pasaricuta ta te arunci in mare .
Pe cand noi ne coacem degeaba .

I-auzi Alex ce se mai distreaza !
Bravo,scumpo,asa e foarte bine,asa te vem!
Mai lasa-le-ncolo de ganduri,mai distreaza-te si tu .
Ca pleci maine poimaine de acoloo si nu ai vazut nimic.
Si cine stim noi,sa-si muste unghiile la romanica.

Ccicina m-am dat rau la snitele azi .
M-am oprit de frica sa nu imi vina rau,nu de alta.
Dar iau o pauza si le atac iar,ca nu pot sa ma culc cu gandul la ele.

Ei,ma ustura popul de la ardei! Nu am nici pe dracu !!

Pufffff ce frumoasa e marea taaaaaaaaaa !!!
vreau si eu la ea !
ti-ai reparat dintisorul ?e gata de tot??? ai scapat ?? baravo la fata !!!!!

Anderra succes in continuare cu postul de radio,si la cati mai multi fani !!!
Fetelor,avem aici o fata care e la radioooo !super meseria !
daca suntem cuminti nu ne da la radio :))

Amura
nu ti-a trecut arsura ??
Fetelor,nu stiti remedii ?

Iliuta,am tot vrut sa te intreb si eu despre tragedia de la Valencia.
Sper ca toata lumea de pe forum,din Valencia sa fie bine .
Ma bucur ca esti bine si ca nimeni din ai tai nu au fost pe acolo!

Davidutza ,pupici,mai treci pe la noi cand poti !

Cicina, chiar nebuni aia cu alergatul in fata taurilor !
Pe-o parte ii inteleg,intrat acolo esti in febra aia a teribillismului,
plus traditia, alergarea care oricumiti micsoreaza ideea de pericol..dar din afara e groaznic.
Nu ca as fi vazut eu pe viu asa ceva...ce am vazut si eu la tv..
Coridele nici atat!Ii inteleg,ca fiecare e cu pasiunea lui,dar nu pot sa vad cum omoara animalele.
Asa cum nu pot nici sa vad cum ia oamenii pecoarne.

Vreti un snitel?Ca eu numai cu gandul la ele stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Buna dimineata tuturor!Imi place ca vad fetele la datorie!
Aelita esti o scumpa!Si eu simt tensiunea, dar incerc sa o ignor si sa iau ce e frumos din viata!Nu e usor, dar vreau sa mai incerc...poate cine stie...se rezolva!
Alexutu, ma bucur ca te distrezi!Tine-o tot asa!Avem o singura viata si e pacat sa nu profitam de ea!Daca duomnul nu isi da seama ce super fata esti, el va avea de pierdut!Spune-i ca ai o sorelina care te iubeste si daca el nu te vrea, te iau eu...:)))
Glumesc, dar mi-e dor de tine si te pup!
Cicina, tare mult imi placi!
Danush, un pupicel!
Vio, te asteptam!
Tuturor noi venitelor o salutare si un gind bun!
Davidutza, tu esti pentru mine un exemplu ca se poate!Te admir!
Va pup pe toate si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fatuci fantastice...
Beyyyy....ce vorbarete sunteti ....zau de pot tine pasul cu voi...Aveti mila de o biata muritoare,ca io in vichend nu intru pe net si cum va mai recuperez io luni....?!

Anderra ...pai eu stateam chiar vis-a-vis de scoala 35...pe Caprioarei,la bloc 17B...Acolo in zona ta,la blocul turn de langa tine,am avut o colega de generala,se numea Gabi Tinca.Avea un frate pe care il cheama Adrian Tinca.Ii cunosti cumva?Din Cta am plecat in august 2002,insa ma intorc cand si cand acasa.Surorile male locuiesc,cand vin in Ro,acasa,pe Caprioarei.S-ar putea sa le sti.Si ele,ca si mine,am terminat scoala gen. la 35.De domnisoare ne numeam Secuiu.Ele sunt gemene,Corina si Isabela.Eu am facut treapta I la Mircea si treapta a II-a la Industrial 4,pe vremea aia...
Cicinelule...asta insemneaza,bre ,tomitanca....ca-s din Tomis.Asa isi spuneau locuitorii Tomisului pe vremea lui Ovidiu,saracu'!...Sa sti tu ca placinta dobrogeana ca la Cta n-am mai gasit nicaieri in Ro.Am gasit ceva asemanator in Tm,insa...nici pe departe asa ca acasa.Investitii(ma refer la deumificator) nu prea imi permit sa fac...Trece ea vara asta,ca n-om muri.Asa sunt verile la Timisoara:toride.E altceva fata de Cta,unde adie briza marii si aerul e sarat...Se vede ca mi-e dor de acasa.Spor la cumparaturi si sa gasesti ce doresti!Aaaaa....cu vorbitul meu jargonic...hehehehehehehe....asa vorbesc eu de obicei.Mai nasol e ca ma "scapa" sa vorbesc asa si cand nu e cazul si cam dau cu mucii in fasole...deh!Se iarta,ca mi-i naturelu' simtitor si lacrimez repede....
PS.Nu am reusit sa deschid albumul,zice ca e acces restrictionat.
Mihaela...e normal sa ai teama,la cate necazuri si nenorociri se intampla.Insa sti si tu cum se spune:cui pe cui se scoate.Doamne-ajuta sa ai parte numai de bine!
Aelita,multam' de urare!Daaaaa....io vreau sniteleeeee....Ai de dat?!Pune vreo doua-trei in prastie si da-le o zvarlitura catre Timisoara...Hai ca ies in balcon sa le prind!

Fantasticutelor...va pupez in grupulet si va doresc o zi formidabila si plina de realizari...!!!!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana fa clic de doua ori.
Cu caldura aici daca n-ai asa ceva poti sa te impusti ca umiditatea ajunge pana la 90%.
Eu sant experta de "muci in fasole" dar cine ma cunoaste, chiar astepta cate o perla de la mine.
Aelita, eu eram dupa gratii si vedeam lumea ca se arunca in fata taurilor, inteleg pe cei de acolo ca e un ritual dar turistii? Dea ceea se intampla ca sant calcati in picioare din cauza panicii. Si la corida a fost un mare soc pt mine vazand cum ii omoara.Iti garantez ca una e in tv una in realitate si cand vedeam ca sfrijitii aia din arena primeau din partea publicului genti, batiste, si altele m-am ridicat si-am plecat, nu face de mine.
Elas tu ai putut deschide pozele mele?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cici,mama,am clikait de s-a blocat soarecu' in butoane....si tot nika...Cred ca ar trebui sa umbli olecuta la proprietatile din album si sa pui public.Poate ai selectat privat,din greseala...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ia vezi acum ca am butonat un pic.

cicina

Mergi la inceput