FETELE FANTASTICE (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata fantasticelor....
Dandushule draga,ma bucur ca frumuseii tai sunt ok...
Si tuturor va multumesc de primirea calduroasa in gashca...Saru-mana!
Io mi-s in forma azi,ca e soare si frumos si va doresc la toate o zi minunata!
Pupicei!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Ana, scorpiutza mica ce esti...esti mai mult
decat bine-venita, drept dovada te-am trecut pe listutza noastra
de pe prima pagina

Elas, nici nu trebuie sa-l bagi in seama .Lasa-l
sa-si faca damblaua si cand vede ca nu are audienta isi revine.
Eu n-am intalnit pana acum barbat care sa nu fie atins de indiferenta .(or exista, dar eu n-am intalnit)
Fetita ce-ti face? Pup-o din partea mea.

Amura zici c-ai fost la ? Mi-e dor si mie de mare
dar asa am o bafta in weekend ..ori ma rablagesc eu ori vremea .

Iliuta , ce facem cu sucevencele noastre? Ai vazut ca o pun de o intalnire fara noi?? Si colac peste pupaza saptamana trecuta fostii mei colegi de liceu au organizat reuniunea de 10 ani ....offf....departe mai e si Japonika asta .

Va pup pe toate de la A la V si va doresc o zi buna.

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Danush, fata iubita!
Il las in pace, nu spun ca nu imi pare rau cind il vad asa, dar ma fac ca nu observ!Atit!Mai devreme sau mai tirziu isi va reveni el!oricum a renuntat la amenintari si rautati si e bine!Ca e posac, e treaba lui!Eu incerc sa fiu vesela si draguta, dar nu insistenta si nici sa il bibilesc!
Fetita e bine! E in vacanta, merge la inot...e o dulcica!
Te pup si sper sa fim multe aici si sa raminem asa unite cum sintem acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

M'am trezit de dimienatza dar nu am mai deskis calculatorul de acasa ca a trebuit sa alerg de la prima oara sa platesc facturi si alte cele ..da' am luat cutia cu capuccino la mine .. asa ca supliment.. nu va bazati pe mine, nu are cofeina .. deci il bem dupa amiaza..
in Constanta sa' reintors caldura aia sufocanta, noroc mare ca mai adie un vanticel ...
va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fetelor, stiti ca mi-a creat acest site o dependenta totala? Si asta datorita voua. Mai in tinerete mergeam pe la discoteci, baruri, aveam o gramada de prietene, dar cum societatea a evoluat in mod negativ (dupa mine, sau faptul ca sant departe de tara)nu am mai avur prilejul de noi cunostinte, asa cum s-a intimplat aici cu noua tehnologie. Daca intrebi pe cineva pe strada, cat e ceasul, se uita urat la tine, zice ca vrei sa-i furi ceva. Sau daca incerci sa te apropii de cineva cu intrebari, ti se raspunde sec: de ce te intereseaza, si de multe ori dau raspunsuri evazive.
Dar sa lasam povestile si sa va spun ca Alex e bine, a fost pe la munte, unde zic eu ca pana si iarba din gradinile oamenilor nu are curaj sa cresca in alta directie decat toate la fel, unde daca vezi un pic de praf pe jos, te intrebi daca nu cumva l-ai facut tu, iar lemnele de foc taiate toate la fel si aranjate ca la poza. Iar locuitorii te intimpina cu " YA..BITE"
Dar sant niste peisaje spectaculoase si mult ozon.
Amura, te intrebam ca am o pritena din copilarie care sta in Vancouver.
Dandusha cu cutremurele cum stai pe acolo?
Aelita, ai terminat orezul sau continui cu "paella"?
Elas, a intrebat Alex de tine si i-am spus ca esti " tare pe pozitie", si ea e la fel.
Puf cand se mai poate vorbi cu tine?
Liana stiu ca ai un pic de probleme, ti-ai facut curaj sa le infrunti?
Anderra, ai fost in studio la tvr buc?
Ana bine ai venit, cum e timpul la Tim?
Va doresc o zi placuta, ma duc sa bantui prin magazine, pa.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

'neata fetele, hai ca fac si eu prezenta aici la voi si dupa aia fug ca am drumuri de facut, am neglijat treaba de cand cu dintele asta nesuferit
dandushel hai sa-ti arat marea de la costinesti
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/IMG_2394.jpg
daca vrei am si de la vama veche si de la eforie sud, toate de anul asta facute de 1 mai

cicina acum ca mi s-a reparat dintisorul pot sa vorbesc, ca pana acum nu prea eram in stare sa leg 2 cuvinte fara sa ma doara

fetele noi bine ati venit

acum trebuie mai multi pupici, nici nu mai stiu cati, pupici de la puf fara numar, fara numar sa traiasca...:P

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna dimineata fetelor fantastice. Am venit si eu la cafeluta, sau capuccino mai bine zis. A mai ramas ceva?????'
Bun venit fetelor noi.
Dandushule, suceveanca mea, am vazut ca fetele se intalnesc........nici eu nu merg anul asta acasa....lasa ca la anul merg si eu si poate vei veni si tu si ne vom intalni toate.
Fetelor aici e groaznic de cald, nu ai nici o putere, n-ai pofta de mancare......n-ai chef de nimic..ba da de stat la calculator, asta da.
V-am pupacit.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Na ziua iar fantasticelor....

Dandushelule....multam' fain ca ma trecusi la lista.Promit sa dau p-aici ori de cate ori am drum prin DC....
Cicina,mare dreptate ai:lumea,cumva s-a inrait si s-a facut mai egoista...Multam' de primire....Pai in Timisoara e foarte cald acum,peste 33 de grade.Ieri si alaltaieri a fost mai racoare....a fost nemaipomenit.Dar s-au intors caldurile.Saptamana trecuta au fost si 40 de grade aici.Poti sa-ti imaginezi ca gresia din baie era calduta?Si nu am geam la baie...Am bagat toata familia dusuri ca MIG-ul pe pista....era cam degeaba,ca indiferent cat de calda sau rece era apa...transpiram sub dus.Iti poti imagina?Si asta nu e caterinca...Asta e:mi-s cat Casa Poporului si asud din greu.Bine ca nu put....ca facea genocid pe o raza de 1 km...
Sora mea locuieste aproape de Roma,in Torvaianica....Socrii ei stau chiar in Roma.
Ce ti-ai cumparat din bantuiala in magazine?
Pufulet draga....si tie pupici...
Anderra....pe unde stai in Cta?Eu mi-s tomitanca de Ciresica....

Dragelor...pupaturi la toate si mai vorbim.Sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Nu Cicina la bucuresti nu am fost in studioul tvr .. lucrez la un post de radio din Constanta, nu'i spun numele sa nu se interpreteze drept reclama da' e un post care are cica..cei mai fericiti dj .
Ana draga, eu stau pe langa Ciresica, mai exact ..pe langa fosta banca a religiilor,vis a vis de parcul tabacariei. De cand ai plecat din Constanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

fetelor, eu sunt rosie ca racu'...Nu stiu ce sa mai fac ca sa ma desrosesc ...O sa raman in curand fara piele...
dandush, mi-ar place si mie sa ma duc la mare, sa simt nisipul cel fin..sa ma balacesc in valuri ...sa simt mirosul apei marii...dar ca sa ajung acolo trebuie sa iau ...ca tare departe e!!!... Am fost numai la un lac, departe de Toronto..cam 2 ore de mers cu masina (of, distantele ma omoara aici)...am stat la cort (chiar mi-a fost dor de mirosul cortului)...ce mai! m-am simtit ca la noi acasa, ca pe vremuri...cand rupeam cararile din muntii nostri. A fost si un nene care ne canta la ...am format cel mai tare...Cred ca s-au auzit strigatele noastre si la 20 km...

gata, tb sa ma intorc la munca...Astea au fost stirile de la ora 12 pm..

va pup pe toate

Mergi la inceput