Sa ajutam la terapia pentru Ema

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

multumesc Paula,
insemna mult sa stiu ca am prieteni...poate nu sti dar eu nu am timp sa ies...si nu-mi place sunt privita...altfel, din cauza Emei...lumea nu intelege ca nu este kiar asa de rau...ca se poate recupera si ca ma zbat sa reusesc lucrul asta...
prin urmare cei mai multi prieteni ii am aici pe forum, sunt in lumea mea...si ma gandesc ca sunt bagata in seama...
cand am fost la BUcuresti la intaklnirea cu parintii ca mine...la un moment dat eram stinghera...dar imediat m-au inconjurat alte mamici, ne-am uitat la poze cu copii nostri, am schimbat pareri...si m-am integrat perfect in aceasta lume...

pupici www.help-ema.puls-il.ro/fotografii.php" target="_blank">poze cu Ema
Mari, mami de Ema
povestea Emei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Mari, am citit povestea ta, ai o fetita foarte frumoasa. Esti o adevarata luptatoare si vei reusi! Multa putere, rabdare si speranta!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

ma intrebi de ce nu posteaza si alti parinti...
poate pt ca sunt preocupati strict de problemele lor...
iar eu sunt SINGURA, nu am pe nimeni care sa ma sprijine si sa ma ajute...
bat la multe usi, ma milogesc de unu si de altul ca sa pot plati tutorii, sa nu opresc programul...kiar si eu sunt tutore...nu am timp de mine...dar ma bucur cand Ema imi zambeste si ma duce unde doreste, cand ma striga...kiar daca Ema este pe val..., iar eu sunt placa de surf...sa ii tin echilibrul...nu stiu daca este buna comparatia...insa pana la urma daca eu nu ma zbat ...atunci cine?

www.help-ema.puls-il.ro" target="_blank">povestea Emei

www.help-ema.puls-il.ro/fotografii.php" target="_blank">Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Mari, daca nu scriu aici unii dintre noi citim si suntem alaturi de tine. Poate uneori nici noi nu stim ce am putea sa iti spunem.

Personal n-am apucat sa ne vedem nicioadata, si nici pe pisicuta ta n-am vazut-o decat in poze, imi dati impresia unui intreg puternic si sunt convinsa ca o sa reusiti amandoua sa obtineti rezultate mai bune pt cea mica si un job mai bun pt tine.

poate e un mizilic ce spun, dar crede-ma ca daca as putea acum mai mult as face-o. Nu pot decat sa vb cu tine pe mail sau mess si sa ma gandesc la voi.

Freia si " target="_blank">Alexa

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput

Nici nu stiti ce bine ma simt ca-mi scrieti...
ma simt vizibila...stiu ca cititi tot ce poastez...dar ma bucur ca mai scrieti si voi cate ceva...
sa nu ma lasati sa cred ca sunt tot singura...
pupici
www.help-ema.puls-il.ro/fotografii.php" target="_blank">poze cu Ema

Mari, mami de Ema
www.help-ema.puls-il.ro" target="_blank">povestea Emei

Mergi la inceput

nu esti singura puiule, nu sunteti singure

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput

Ema incepe sa fie un pik mai independenat...cand iesim afara merge fara sa ma tina de mana...nu se departeaza f tare de mine, si vine la mine cand o kem...
Cu fetele care lucreaza ABA cu ea se intelege f bine, si incepe sa initieze jocuri...
Ema isi ridica pantalonii singura... si imi puna mana...

Am o fata...minunata

poze cu Ema

Mari , mami de Ema
povestea Emei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mari, ma bucur pentru voi!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Maria, nu ai si un cont de paypal, sau unul din moderatorii din Europa nu te poate ajuta cu asta, ti-ar fi mult mai usor, pentru noi este destul de complicat cu transferul in conturile din Romania.

Ana

"If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia. If the dead talk to you, you are a spiritualist; If you talk to the dead, you are a schizophrenic."

Mergi la inceput

ee, ce bine. deci incep sa se vada rezultate :)

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput