Sa ajutam la terapia pentru Ema
Raspunsuri - Pagina 31
CORNELIAP33 spune:
Imi pare rau sa aud ca ai probleme cu echipa. Nu prea am inteles in ce consta nemultumirea lor privind afisarea donatiilor pe site.
Nu sunt in masura sa ofer sugestii pentru ca nu stiu in ce consta intelegerea ta cu echipa, care sunt conditiile intelegerii voastre, dar cred ca daca vei fi tu insati, vei reusi. Sper sa nu sune ca un cliseu....
Multa putere si Doamne ajuta!
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
uta_ciun spune:
Draga Mari nu te descuraja,
nu poti sa te descurajezi...o sa se rezolve toate...stiu ca e usor pentru noi sa vorbim...
tu faci foarte bine ceea ce faci...continua si nu te necaji de ceea ce spun ceilalti
un pupic pentru ema si de la mine, ca e tare dulce
"The most beautiful thing in life is LIFE itself !" http://www.help-ema.puls-il.ro/
mari_paun spune:
da Cornelia...discutii apar ...de cele mai multe ori legate de bani...
apoi de punctualitate si profesionalism...
fac eforturi sa strang ani pt terapia Emei,,,in fiecare zi ma gandesc ce sa mai scriu si cum sa pun problema, oricine poate sa vina si sa vada lucrul de zi cu zi cu Ema, in ce consta terapia si lista cu cheltuieli...
sunt persoane care cred ca nu fac suficient...
eu va multumesc pt ca ma intelegeti si ma ajutati...
cu echipa o scot la capat, nu-mi place sa ma justific la oricine cu banii care ii strang pt Ema...
in fine
revin curand cu vesti
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
Nicoleta spune:
Draga Mari, am vazut si eu articolul in revista, despre voi, este uimitor cat de multe poate face o mama: o ajuti atat de mult pe Ema, faci si o facultate, coordonezi actiunea de strangere de bani, mergi la serviciu... Felicitari pentru toate si nu-ti pierde speranta. Poate suna ciudat in contextul asta, insa probleme apar peste tot, nimic nu merge "snur". De aceea nu trebuie sa renunti.
Incerc luna asta, dupa 6, sa iti mai trimit 200 ron. Iti doresc sa ai putere sa mergi mai departe, mai ales ca ati ajuns aici! Rezultatele se vad, nu este nimic din ce faci in zadar!
Nicoleta
Nicoleta spune:
Asa cum am promis, azi am mai virat 200 de ron in contul vostru.
Sper sa va fie de ajutor.
Nicoleta
mari_paun spune:
Nicoleta, sigur ca este de ajutor, mai ales ca eu luna asta o sa intru destul de rar pe net....si nu mai pot sa scriu atata de des si sa va tin la curent cu tot ce se intampla...
eu sunt in CO, am depus lucrarea de licenta, am examen pe 29.07. si pe 04.08 ...sper sa fie bine.
Ema continua sa faca lectii si a inceput sa ma surprinda ...pozitiv :)
va pupacesc si va multumesc mult tuturor
www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema
dana_e spune:
uuufff... examene... bine ca mai ai un pic si scapi, sint convinsa ca va fi bine. din cite vad, tu cind iti pui ceva in minte, nu te lasi pina nu reusesti
asteptam tot asa vesti bune despre progresele Emei, cind si cum ai timp. important e ca eforturile dau rezultate !!
va pup si va sun dupa ce ma intorc, peste o saptamina
Nicoleta spune:
Mult spor la toate si lasa, va fi mai bine in august, cand vei fi terminat cu toate examenele! Multa bafta!
Nicoleta
Anina_n spune:
Mari, nu te descuraja, mergi inainte ca faci foarte bine ceea ce faci !
Povesteste-ne despre printesa ta, despre cum te surprinde cu ceea ce face !
Multa sanatate si putere sa reusesti sa faci tot ceea ce iti propui !
Esti o mamica demna de urmat !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
mari_paun spune:
Ema merge pe bicicleta...singura...e super, nu mai pot de bucurie...
va pupacesc
www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema