Sa ajutam la terapia pentru Ema

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hanceanu, spune-mi te rog ce suma ai virat, pt ca in cont sunt bani, dar extrasul imi vine la sf lunii decembrie, Felis o sa verific in cont...
va multumesc mult...

In fiecare seara spun tatal nostru si apoi o inchin pe Ema, aseara am aprins lumina si am citit crezul, apoi am inchinat-o si i-am dat cu mir... in timpul rugaciunii a stat atat de atenta de parca memora ce-i spuneam ...dupa ce am stins lumina a inceput sa se inchine si sa spuna si ea ...o rugaciune...

Sa dea Domnu sa devina cat mai repede un copil normal...

Mari, mami de Ema

povestea Emei
poze cu Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanceanu spune:

Sal,sunt 50 ron, as fi vrut mai mult dar....

Mergi la inceput

am intrebat pt ca nu am desfasurator decat la sf de luna, daca verific cardul vad ca sunt mai multi dar nu stiu de la cine...
de aceea am intrebat...
multumesc mult hanceanu...nu te gandi ca e putin, pt Ema este mult...

asteptam Mosul...

Mari, mami de Ema

povestea Emei

poze cu Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

Mari, citesc de mult povestea voastra numai ca nu prea imi gasesc cuvintele sa va scriu si eu ceva. Acum voiam sa ii urez Emei un Mos Nicolae darnic .

Iar tie sa iti spun ca astept sa ne intlnim pe 17 dec, la caminul Sf. Dimitrie, cind o sa am pentru Ema si niste banuti de la Mos Craciun. Daca intervine ceva, rezolvam prin banca - dar mi-ar placea si sa ne cunoastem.

Mult curaj si !

Mergi la inceput

multumim pt urari, Ema deja a primit de la tatl ei un aspirator ( ca sa nu se mai joace cu aspiratorul adevarat) si popice, sosetute haiase, si trening pufos cu tigru ( de la mami)...dulciurile sunt la premii( deci nu le pun)...mai asteptam

dana e...si eu astept sa ne vedem, se aude ca pe 17 dec am un examen, sper sa fie sambata ca sa pot venii la intalnire...

la multi ani pt toti sarbatoritii zilei de azi, multe cadouri in ghjetute si numai bucurii

Mari, mami de Ema
povestea Emei

poze cu Ema

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evitan spune:

Mari, si eu sunt o mamica care lupta pentru copilasul ei, copil aflat in aceeasi situatie ca fetita ta....si stiu cite lacrimi nevazute de altii imi curg pe obraji, si cit ma bucur de cea mai mica realizare....Sa dea DD sa ne fie bine....Curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza-daniela spune:

Draga Mary, scriu si eu, cu intarziere

Sper ca Ema s-a bucurat de Sfantul Nicolae, si iti doresc ca anul viitor, cand Mosul va veni din nou, sa o gaseasca pe Ema asa cum iti doresti tu, sanatoasa si fericita

Tie iti doresc de asemenea mult succes la examene

In apropierea Craciunului, iti voi trimite si eu un mic cadou in banuti, nu este pe cat mi-as dori, dar este din tot sufletul si cu dorinta sa iti ajute.

Ai reusit sa mai contactezi si alte posturi de radio, alte ziare, pentru campanie?

Cu drag si Doamne ajuta!

Eliza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">
Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Mari, am reusit si eu saptamana trecuta sa va trimit niste banuti si sper s-o mai fac cat de curand posibil.

Va doresc multa, multa sanatate si sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!

Emei si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Mari, am depus si eu cativa banuti azi in contul tau in lei. Nu sunt multi, dar o sa incerc sa o ajut si eu pe micuta Ema mai des

Sa auzim numai de bine!
Sfanta sarbatoare a Craciunului sa va aduca liniste si bucurii!

Mari, ti-am trimis un PM.

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

multumesc strumfi2004, nu am primti nici un PM :(

pupici

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput