Ginecolog bun in Brasov

Servus.
Am mai deschis un subiect despre problemele mele cu colul...Asa ca acum mai deschid unul: caut ginecolog bun, de preferat sa activeze si in Maternitatea Bv, delicat din toate punctele de vedere pe care le implica activitatea pe care o desfasoara, dar si un bun profesionist. Ca sunt in dificultate, as mai merge inca la 2-3, sa ma lamuresc daca este sau nu o problema, daca merg mai departe si cum.
Multumesc frumos,
Nicoleta
Raspunsuri

bidiloi spune:
Servus Nico,eu am avut-o pe Dr.Badea multi ani,e o femeie tare faina,si un dr.super!Are cabinet linga maternitate,si pe Vulturului parca!
Eu zic ca merita sa incerci..sint curioasa de rezultat(raspuns)...sanatate si bafta multa!

ligia13 spune:
Nicoleta , o sa zici ca ne-am vorbit, dar eu tot pe Dr Badea Valeria vroiam sa ti-o recomand.
Este o femeie cu capul pe umeri, o doc f buna dupa parerea mea. Eu ii datorez multe.
Sa mergi pe Vulturului ca acolo are aparatura moderna, are un ecograf din acela intravaginal.
Nr de tel de la cabinet este 321232 , trebuie sa te programezi.
Desi si ea este f directa cand iti spune diagnosticul, de obicei nu se hazardeaza in a-si da cu parerea daca nu e sigura de ceea ce spune.
Am citit si ce probleme ai, eu zic sa te calmezi si sa vezi ce zice si ea, si alt doctor eventual si apoi sa te impacientezi.
(Cu ce medic ai nascut si ce doc ti-a spus acum ca ai probleme ? daca nu e secret. Intreb pt ca sunt anumiti medici, mai ales cei batrini, care se hazardeaza in diagnostice, fara a face un ecograf ceva)
Sanatate multa!
Eu si Raducu
(22.04.2005)

Nicoleta spune:
Servus.
Mai, voi v-ati vorbit!
Am nascut cu Ionel si ultimul diagnostic mi l-a pus Podasca.
Nicoleta

ligia13 spune:
Doctorul Podasca este un medic f bun, si de obicei este f bland. O buna prietena de-a mea a nascut cu el, plus ca la maternitate am stat in camera cu o pacienta de-a lui si am avut ocazia sa-l cunosc!
Pe de alta parte are si un "defect": este usor panicos din punctul meu de vedere.
Adica de exemplu colegei mele de camera ,avusese cezariana, si desi totul , absolut totul era ok, ii prezenta problema de genul: totul e ok, dar, in caz ca nu se curata ca lumea lohiile , va trebuie sa chiuretam putin, si in caz ca.... O cam speria pe biata fata.
Si povestea tot ea ca mereu in sarcina ii prezenta mereu toate posibilitatile. Ea avusese o sarcina mai grea, si el nu era genul de om care o incuraja, spunandu-i mereu ca totul va fi roz, ci mereu ii prezenta toate complicatiile care puteau aparea.
In final totul a fost f bine.
Asha e el, genul de om care sufla si in iaurt.
Despre Ionel nu comentez. Eu la un mom dat am zis hai sa schimb doctorul, ca asha ma apucase pe mine. Am fost la el la control si mi s-a parut cel mai badaran om pe care puteam sa-l cunosc. Altceva nu stiu!
Eu si Raducu
(22.04.2005)

Nicoleta spune:
Ligia, eu nu vreau sa fiu partinitoare (desi nu cred ca reusesc) si sa pun etichete...Dar tare ma sperie situatia mea. Acum va intreb, de Moga ce ati auzit?
Nicoleta

Oana MC spune:
nu il recomand pe Moga nici ca om si nici ca doctor. spun asta din proprie experienta si din cum am vazut ca se poarta cu alte paciente. nu merita sa iti pierzi timpul, nervii si banii.
Oana si Matei (25 februarie 2004)

abriana spune:
Buna Nico,
eu sunt f multumita de Dr.Dumitrascu Anca, e o femeie tare faina si un dr.super!
Are cabinet linga maternitate.
Ti-l recomand si pe dr Gliga, dar e f greu de ajuns la el.
Sanatate maxima!

Charlie spune:
Of, Of - nu am vrut sa ma bag la acest subiect pentru ca nu prea pot da sfaturi. Dar acum nu ma pot abtine. Am o boala pe Dr. Dumitrescu Anca de imi vine sa ma duc sa o strang de gat. Era sa ma omoare!(ad literam) Ma scapat Volosin ( l-am gasit in Livada Vulturului din intamplare chioara), dupa ce alti tzspe mii de diletanti ( de la Satu Mare& Timisoara) ma indopau cu tot feluri de hormoni si alte alea conducandu-ma spre groapa.
Nu stiu ce reputatie are Dr Volosin, nici daca el pot recomanda sau nu, avand in vedere ca nu m-am mai intalnit cu el de atunci. Eu nu locuiesc in BV. Pe mine m-a scos dintr-o treaba urata. Cred ca a fost vocea experientei acolo. In fine. Pentru Dumitrescu Anca un VETO !
Nicoleta draga mea, iti doresc numai sanatate ! Te-ai gandit sa mergi si in alta parte? La Bucuresti sau la Cluj? Sfatul meu este sa ceri cat mai multe pareri. Eu ma gandesc ce vreo 2 tot or coincide.
Numai bine,
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

raluca_P spune:
Servus
Eu am inceput sa merg la dr.Podasca la recomandarea unei prietene si vreau sa-ti spun ca am facut tare bine.El este medicul care mi-a monitorizat si sarcina si cu care am si nascut.Probleme deosebite pe parcursul sarcinii nu am avut, insa pot spune ca am fost foarte multumita de el( din toate punctele de vedere).Este intr-adevar un medic deosebit pe care pot sa ti-l recomand(asa cum mi-a spus prietena mea "si pupa unde doare").
Cat despre dr.Badea nu stiu ce sa zic...am avut acum doi ani o operatie,despre care ea a zis ca este sarcina extrauterina si in final s-a dovedit a fi vorba de doua chisturi(bine cu un test de sarcina care a iesit pozitiv si alte analize care indicau o sarcina).Dr.Badea este cea care m-a operat,insa atunci m-au consultat si Dr.Gliga si Dr.Ciobanu.Prin urmare eu traiesc cu impresia ca m-au operat degeaba.
Acum oricum tu poti merge la mai multi medici si sa vezi ce spun si in final sa-l alegi pe cel care ti se pare ok.