Ginecolog bun in Brasov

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce sa spun, eu despre dr. Podasca am auzit numai de bine, de aceea am si fost la el. Dar m-a bagat in sperieti...

Despre dr. Moga am, auzit una de bine, alta de rau.
Apoi despre dr. Badea...m-a consultat odata si...brrrr...dupa care nu a vrut sa imi spuna nimic, am intrebat eu daca totul este in regula cu bebe (29 de saptamani) si m-a repezit (este adevarat ca eram in Maternitate....:((, deci nu platisem consultatia).
Despre dr. Dumitrache...nu ma pot duce, lucreaza cu dr. Ionel cu care am nascut. Inca mai caut.
Multumesc mult. Sunteti niste dragute.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Din pacate Nicoleta cred ca despre fiecare doctor vei auzi una de bine si una de rau.
Eu am avut ceva probleme, si am de mai multe ori internata la maternitate. Cum eram in camera numai cu fete care aveau probleme si nu puteau ramane insarcinate. Majoritatea dintre ele aveau cate o problema horor despre aproep toti medicii si de asemenea fiecare avea cate o poveste cu happy-end despre un medic.
Mi-am dat seama ca daca o sa ascult toate povestile o sa ajung la nebuni.
Am continuat sa am incredere in doc mea, desi si pe mine ma mai repezea. Cum se spune, ma dadea afara pe usha si intram pe geam.
In afara de asta citeam, ma informam, multe de pe forum si mergeam cu lista de intrebari.
In final a fost bine!
Deci daca imi permiti un sfat: pana la urma va trebui sa ai incredere intr-un medic. Eu as merge la mai multi, chiar daca nu am auzit neaparat de bine despre ei. In fond mergi pentru un diagnostic. Dupa ce ai parerea mai multor doctori , vei hotara cu care sa continui!
Multa sanatate!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

buna nicoleta, dupa cum vezi te urmaresc peste tot. nu stiu ce probleme ai tu, dar daca esti asa de ingrijorata de ce nu vi tu la bucuresti ca aici ai de unde alege doctori buni. de exemplu ai putea incerca la maternitatea giulesti. eu asa as face in locul tau.sanatate.alina

Mergi la inceput

Alimara, sa stii ca si eu m-am gandit sa vin la Bucuresti, nu ar fi prea complicat. Complicat ar deveni in momentul in care as capata incredere intr-un anume medic si apoi as ramane insarcinata...Nu cred ca as avea cum sa aleg sa imi monitorizeze sarcina un medic din Bucuresti... De aceea tot incerc eu sa caut pe cineva competent aici. In caz de sarcina si urgenta ar dura destul pana la Bucuresti...ma refer la drum. Nu este relevant pe termen lung sa aleg un medic din Bucuresti. Poate pana ma dumiresc ce si cum cu problema mea, da, ar merge sa vin acolo. Numai ca tot aici ajung sa nasca...
Sper ca am reusit sa exprim cum vad eu lucururile...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

nicoleta, eu ziceam sa vi in bucureasti sa iti rezolvi problemele si dupa ce e totul ok poti sa iti alegi unul in brasov sa nasti cu el.

Mergi la inceput

Salut.
Problemamea (ca a multora, probabil) este una de incredere...Am avut multa incredere in medicul cu care am nascut. Acum...nu mai am. MI-e frica sa ma duc la el si sa imi spuna in continuare ca totul este bine si frumos... as zice si eu vreo 2. Evit asta. Astept sa imi mai treaca. Daca ma duc si imi zice ca este o problema...iar ma infurii. Daca ma duc la Bucuresti la un medic bun, cum pot eu accepta un alt medic in Bv?
Cam asta este...trebuie sa ma hotarasc repede.
Nicoleta

Mergi la inceput

Am ajuns rezultatul de la lama pe care mi-a recoltat-o medicul care m-a speriat atata... Trebuie sa ma duc sa vad ce si cum. Si ii voi spune clar ca m-a speriat foarte tare ultima data. Intalnirea asta este de natura sa hotarasca ce si cum...
Nicoleta

Mergi la inceput

Maine ma duc la medicul care m-a speriat, pentru ca sa imi citeasca analizele. Am auzit numai de bine despre el, se pare ca singurul lui defect este ca spune lucrurile prea direct (cu orice riscm se pare). Voi vedea ce si cum.
Sa imi tineti pumnii, sunt speriata...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Iti tinem pumnii Nicoleta, nu mai fii asa speriata.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Eu am fost la Brasov la dr. Tudorache(la cabinetul de langa Maternitate), o femeie super, a stat de vorba cu mine, mi-a explicat, am fost multumita de ea. De asemenea si dr.Gadiuta e medic bun(la Policlinica Astra)

Mergi la inceput