Ginecolog bun in Brasov

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Am fost din nou la Podasca (numai de bine am aflat despre el) si mi-a dat niste rezultate ale unor analize, am aflat ca am un col de gradul 2 (ceea ce este bine, ar putea aparea dureri spontane sau sangerari...rar).
In rest mi-a spus ca problemele melenu sunt grave, dupa ce raman se va vedea ce sanse am sa duc sarcina la termen, daca sunt probleme se face cerclaj (numai daca sunt, nu provizoriu, cum credeam). Chirurgie pentru un col cu cicatrice nu se face pe la noi si a zis ca nu-i prea vede sensul (se poate sa nu apara nicio problema).
Sunt mai linistita... Sa vedem ce se va intampla.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Excelent Nicoleta! Ma bucur ca ai vesti bune si ca te-ai mai linistit.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Astezi am primit rezultatele pentru toxoplasmoza si rubeola, am anticorpi. Urmeaza sa primesc rezultatul la citomegalovirusul...Si dupa aceea ceva probleme stomatologice.... poate dupa aceea bebe...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Pai Nicoleta eu zic sa va apucati de antrenament ! Ca sa vina bebe e muuuuuuuuuult de munca. Incepeti de acum sa va incalziti.
Ce ma bucur ca ai vesti bune !

Numai sanatate si sa ne spui si noua cand vine barza !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Charlie, la primul nu a fost asa de mult de munca! Ba chiar neasteptat de putin. Si cum se intampla, vin si ma laud!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Of, tu Nicoleta ! Eu ma gandeam la procesul de productie in sine ! Dupa capul meu musai sa trebuiasca muuuuult !
Te pup.

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Am promis, ma intorc. Sunt insarcinata in 6 saptamani, medicul la care ma duc: Podasca. Colul meu inca este ok. Vom vedea...
Nicoleta

Mergi la inceput