M-am hotarat....adoptie (38)
Raspunsuri - Pagina 17
irina_g spune:
Florypop, ma bucur ca te "revedem".
Ne era dor de tine si de povesti cu ingerasii tai.
Ma bucur sa aflu ca s-a dezvoltat superbine Rares.
Distractie frumoasa la munte, bafta multa si sa ne auzim cu bine dupa.
Cate un pentru fiecare ingeras si o lui mamy
Irina si Mihai
irina_g spune:
La multi ani tuturor celor ce serbeaza Sf Maria .
Sa fie sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.
Irina si Mihai
urziceanu spune:
LA MULTI ANI pt:Andreea_k,Ilinca Tomescu,Daria,Mimsi,danielac,Vivi vio.Scumpelor sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.
Corina si maya
simona dragusin spune:
LA MULTI ANI SI SANATATE MARIILOR!
Avem si noi un dintisor,in sfirsit, dupa o saptamina de nopti albe !
va pup.
SIMONA si PATRICIA
Briantis spune:
Explicati-mi si mie ce e cu stelutele astea si cu voturile ca am lipsit o perioada si nu stiu ce-i cu ele .
Mama lui Andreiutzu
aissa spune:
Votezi subiectul in functie de cat de important/util ti se pare. Nu am inteles la ce folosesc...sa vada ceilalti ca e ceva interesant de citit sau sa se inchida cele ce nu prezinta interes.
Cristina si ghighiloi
arella spune:
Stiu ca sint off topic,dar cum ati facut voi sa gasiti copilasii????Cei de la DPC mi-au spus ca NU AM VOIE SA CAUT EU SINGURA..se ocupa ei..
Si mai multe familii mi-au spus ca DPC nu se ocupa deloc..ca te lasa luni de zile..CE SA FAC?
AJUTOOOOOR
patri spune:
Ne-am intors cu bine de la Mare, a fost fff fain, am o ratusca de fata, daca a-ti fi vazut-o cum inota cu colacul de cand i l-am dat , se invartea cand pe spate cand pe burta, de ai fi jurat ca pana acu tot la Mare ar fi fost...si ce chiote si scandal era cand o scoteam din apa, de a trebuit sa-i luam bazinut, asa ca era tot in apa, ori in Mare, ori in bazin!!! Va mai pove mai incolo, ca sunt rupta, am plecat ieri-ca deja e alt azi- la 7 dimineata si am ajuns cam in 13-14 ore, timp in care daca a dormit o ora in masina!!! Dar nu ma plang, am fata f cuminte, nici pt noi n-a fost usor, da pt ea mai ales ca ni s-a defectat si aerul conditionat...si cand cu greu adormea fata, hop ajungeam undeva si se scula-adica in Buc unde am prins o bariera pe centura, si la manastirea Cozia unde am tinut neaparat sa intram...n-am crezut ca dupa cantam toti nani pui pe 3 voci in masina si tot n-adoarme pana acasa...acum, dupa baita si putina papica doarme ne-intoarsa, asa ca mi-am permis sa citesc tot ce-ati mai scris si sa ajung la zi, si de maine-pardon azi-intram in normal!!! Apropo, s-a rezolvat cu baietelul moldovean???
Pupici si somnicuri dulci cu vise frumoase!!!