M-am hotarat....adoptie (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

DAaa, in curand rupem turta! Multumim frumos de urari .

Liliana, am vazut pozele de la mare. Super vacanta, super copii, super familie! Si nu stiu daca ti-am mai zis, dar faptul ca noi acum suntem trei se datoreaza si pozelor tale care m-au ajutat sa-mi conving sotul. Si nu uita sa ne pov de discutia cu Laura, ca eu una mor de curiozitate.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Gata, mi-am satisfacut curiozitatea! Numai ca tu ne-ai fentat si ai postat la celalat subiect.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Fetelor, ma uitam pe lista cu aspirante si ma intrebam ce or mai face
- 2NA: atestat 24.11.2005
- paris_h: atestat[/b]
- simonette: in curs de atestare[/b]
simonette e in curs de atestare cam de mult timp. Nici desprre celelalte nu mai stiu nimic.
Voi mai aveti vesti?
E adevarat ca e bine ca lista de aspirante sa fie lunga insa ma intrebam ce mai e cu ele.

Va pe toate si pe bebicii vostri.
Bafta viitoarelor mamici
Asteptam vesti despre aspirante.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Fetelor am ajuns si noi acasa din concediu ,am fost la mare,am avut o vreme superba,ne-am bronzat,a fost super.
Printesa mea nu prea a vrut sa intre in apa imi arata ca este rece,insa la piscina hotelului n-a avut nici o treaba,acolo nu zice nimic se juca in apa ba chiar vroia sa mearga singura prin apa cu toate ca apa ajunge la gatul ei.
Liliana superbe pozele se cunoaste ca este alta tara,iar copii tai sunt adorabili sa-ti traiasca si sa-ti bucure fiecare secunda din viata ta.

V-am pus si cateva poze.

Alexia Maria La multi ani si sa-ti bucuri parintii 100 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

iara m'am enervat de dimineata.
madam T.B. cred ca se plictiseste tare de tot, de'i trebuie tot timpul stiri de senzatie... si mai ales despre adoptiile internationale...
http://www.gardianul.ro/2006/08/11/societate-c12/descoperire_soc_in_locul_copiilor_adoptati_in_strainatate_au_plecat_altii-s82776.html

ma rog... se pare ca ea e singura care stie ce e mai bine pentru copiii abandonati din romania...

in alta ordine de idei, noi plecam in concediu, asa ca cel putin o saptamana, daca nu chiar doua, nu o sa va citesc.
multumim pentru urari !
liliana, multumim ca ne'ai avansat in lista !

va pupam cu drag, si sa ne "revedem" cu bine !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Silvia este superba" ciocolata"ta cea mica!!!!
Si eu am fost la saturm dar in perioada 17-23 iulie.Apa a
fost rece si foarte murdara.Maya s-ar fi balacit dar imi era frica sa nu raceasca.Nu s-a bronzat pt ca ea are o piele f alba.

Maya si Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Corina ,apa a fost foarte curata mi-ar fi placut sa se balaceasca si Florina,adevarul ca era si putin rece,iar ea cand simtea apa rece la picioare urla cat o tineau plamanii.
Noi o sa lipsim iarasi o saptamana ,mergem la bunici la tara ,va pupam si sa auzim numai vesti bune cand ne intoarcem.

Am uitat sa va spun.....stim cati ani avem,aratam cu degetelul,stim cum face vaca,calul,cum chemam pisica mai nou a inceput sa repete orice cuvant dupa mine..ce mai ,avem o fetita mare si desteapta.

Silvia si Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
ALEXA sa fi cuminte si sa o asculti pe mami.Concediu placut !

Silvia ai o dulcica de fetita !

Liliana e o placere intotdeauna sa ma uit la pozele tale.Sinteti o familie frumoasa.
Multumim ca ne-ai povestit discutia cu Laura.

Patricia a invatat sa bata din palme si e f incintata.Cearta ciinii pe limba ei cind latra si striga si pisica dar nu pot reproduce !
Va pup.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Alexa, concediu placut si sa ne "auzim" cu bine la intoarcere.
Silvia, sa va distrati la bunici. E superba Florina. Ti-am trimis un mesaj pe mess. Poate ai timp sa imi raspunzi inainte sa pleci.
Mersi.
Pupici tuturor

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutari!!

V-am pierdut. Nu mai reusesc sa citesc nimic dar sa mai si scriu. Pe scurt: am fost la mare cu Andrei a fost EXCELENT. Rares are 6800 gr la 2 luni jumate si suntem foarte bine. Ne pregatim sa plecam la munte cu amandoi piticii. Tineti-ne pumnii.

Va pupacim,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput