Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Tre sa vin acas sa iau BU ca aici nu exista iar Maca am luat cate o pastila pe zi timp de o saptamana ca aici e foarte scumpa.Mersi de incurajare dar imi pierd speranta din zi ce trece.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciela spune:

Tabitha, eu am facut inseminarile la Timisoara(Bega) cu dr. Vladescu. Ecografie z10,inseminare z11 sau z12(ciclu mai scurt: 24-26 zile).Inainte de inseminare am facut analiza LH ,in functie de care s-a stabilit data si ora injectiei cu pregnil si a inseminarii. Nu am facut stimulari.Daca iti mai pot fi de folos cu alte informatii, le ofer cu placere. BAFTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ciela: ai facu IAD la Timisoara? Nu stiam ca se practica IAD la Tm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciela spune:

Tabitha,da,se practica IAD si la Timisoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

SHEHE............subscriu la ce a scris MIKI.clotrimazolul e bun,dar trebuie sa ia si el ceva antibiotice.Multa sanatate!
TABHITA.............credeam ca deja ai fugit la gravidute.nu mai stiam nimic de tine.
CICINA.................nu dispera.si eu am facut tratament naturist si am avut dereglari menstruale.sa nu mai spun ca odata cu mutarea in canada,organismul meu e varza(cica pana se acomodeaza organismul cu clima,alimentatia.se zice ca exista o legatura si intre energia pamantului si organism....)mie mi-a venit ciclul la 14 zile,ba la 35,ba am stari de voma,de somnolenta......si eu intru in panica imediat ,mai ales ca mama mea a intrat la menopauza la 32 de ani.sa nu ami spun ca stressul si alte ganduri mai negativiste influenteaza menstruatia.
MIKI..............imi apre rau ca nu ai reusit sa rezolvi problema lap.cu germana.......................nu stiu o boaba.imi pare rau ca nu te pot ajuta.

Va pupic

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna si bun gasit la toate!

Sunt o "over 35"....si sunt nauca de cate plante am putut citi azi...
Ma intereseaza mult subiectul..si mai ales rezolvarea lui..:))

Asa ca adaugati-ma in lista..

Va imbratisez, Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele.
la mine nimiC nou, astept.
daca nu si nu, de sapt viitoare
ma reapuc de controale.off...
iar, sus, jos, analize.....
da asta-i.
si nervii...nervii bata-i vina,
e de jale cu ei.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

sheherezada si carmen94,
clotrimazolul e una si este impotriva ciupercilor (din cate stiu este romanesc si cam slabutz), iar antibioticele sunt cu totul altceva si sunt tocmai hrana pt. ciuperci;
daca la tine este o chestie combinata adik infectie si ciuperci, atunci ok. trebuie sa iei antibioticul prescris dar musai insotit de nizoral+ ce ti-a mai dat dr.; sotzul tau se trateaza doar pe sfert numai cu unguent; trebuie sa ia la unison neaparat PASTILELE; alea curata tractul intreg ca daca e candida ea exista de la gura, esofag intestine, etc. si nu se curatza decat atacandu-o in tot corpul; suplimentar unguentul;
poate se compenseaza sa iei reteta de la medicul de fam;
se scapa greu de astea; am trecut si eu prin asa ceva; de atunci nu iau niciodata antibiotic fara sa asociez cu ovule antimicotice macar;
sanatate
salut toate fetele (am cam pierdut pasul la discutii ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Carmen, eu stres nik, nu e chestie nici de obisnuinte de tot felul, am 44 ani, si cred ca merg pe panta aia.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Fetelor dragi,ma primiti si pe mine ,vin si eu sa ascult sfaturile voastre,
si eu am 39 de ani si de 6 ani tot prestez dar vad ca nu a dat norocul peste noi sau ce sa mai zic.Beau la pastile si ceaiuri de nu stiu cum mai rezista organismul.Analizele sunt bune la amindoi,le-am repetat si aici{de un an si 6 luni sunt in SUA}si vreau sa va spun ca am patit si eu ca si Carmen94m-am ales cu dereglari de CM,de la 28 la 35 de zile,plus greturi si varsaturi ,credeam ca ma adun de pe jos.Dar asta numai aici de cind fac acest tratament cu plante.Tin sa precizez ca inainte avusem CM la 21 de zile si mi s-a reglat la 28 o perioada buna dupa care de acum 2 luni mi s-a dat peste cap acest-ceas elvetian.
Ce pot sa va spun ca merg inainte si tot sper ca atit de mult ne dorim bebe si trebuie cumva sa reusim.
Asa ca nu conteaza citi ani avem ...30,45...sa speram ca v-om reusii si D-zeu ne va ajuta.
CICINA,trebuie sa fim curajoase si sa nu ne lasam batute.
va multumesc ca m-ati primit pe listuta voastra.Va pup pe toate,MONI

Mergi la inceput