Aspirante optimiste >20 ani
Raspunsuri - Pagina 13
kriss79 spune:
Pam iti tinem pumnii! Fii optimista!!
Iepumicn Iti tinem si tie pumnii sa fugi repejor la odisee!
Eu sunt Z8 si ca in fiecare luna imi pun mari sperante iar si in iulie! Pupici
POZE
Cristina S.
PamELLA spune:
Fetelor,am facut testul si am aceeasi liniuta fina care ma induce in eroare!dar s-a mai intamplat si lunile trecute si nu eram
.acuma sunt curioasa daca faceam un test femina cum iesea ca asta e baby caseta.femina mi-a aratat liniuta clara,dar asta
Nici macar simptome nu am deloc asa ca,
pe deasupra,liniuta a 2a e gri,nici urma de roz! ![]()
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
bubuleana spune:
Pam: ooff, pentru mine e clar: numai in clear blue poti avea incredere! poate un pic si in barza si Dr. Sigur... in ce zi esti acum? 
bubuleana
PamELLA spune:
bubuleana,z23,dar eu nu speram pentru luna asta pentru ca nu prea am prestat in zilele fertile,ma pusesera pe ganduri sangerarile de luna trecuta,dar se pare ca aia au fost rusii
Poate pe lunile viitoare!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
luy spune:
Pam , tu esti in Z23 ? sau 32 ? Nu prea inteleg...
Iar cu liniuta gri m-ai omorat... Dupa ce ne tii in suspans atatea zile, acu' ne bagi de tot in ceata ...
Oricum, sa stii ca eu as vrea sa spagi gheata luna asta, sa ne dai vestea cea mare si sa mai iei si vreo 2-3 fete cu tine la odisee (da' sa nu ne uitati pe noi, cele care ramanem aici) ![]()
luy spune:
Iepumic, bravo tie ! Noi vom fi alaturi de tine ! Iti urez sa ne demonstrezi in scurt timp ca ti-ai ales un nick potrivit, din cate stiu eu
nu au probleme cu fertilitatea 
Corinuk , mi-au placut pozele tale...
O dupa-amiza plina de vesti bune va doresc tuturor aspirantelor (eu sigur am primit una : au venit uratzii
si sunt happy )
PamELLA spune:
luy,eu am avut niste sangerari luna trecuta,mai diferite decat ciclul!totusi,am considerat prima zi de sangerare ca fiind prima de rusi chiar daca eu vazusem o diferenta intre ciclu obisnuit si acele sangerari.am facut niste teste atunci care au iesit pozitive-erau femina,iar cele care nu sunt femina observ ca imi dau alt rezultat!si sunt in ziua 23,nu 32,dar fac testele pentru o posibila sarcina instalata luna trecuta in urma acelor sangerari!
mihailescu teodora spune:
Bubu,da-mi voie sa te contrazic putin in ceea ce priveste testul Barza.Imi intirziase ciclul vreo 3 zile,cu greu m-am abtinut sa nu fac test.Dar nu mai puteam rezista si mi-am laut barza caseta.Seara.Si-l fac:nebunie mare:II,nu stiam cum sa-mi anunt sotul,bla,bla..Simptome girla...A doua zi dimineat,alt test,tot barza.De data sta streap.Aceleasi II.Daca-ti vine sa crezi ca ne-am anuntat parintii ca vor fi bunici,sora ca va fi matusa,prietenii.Nici nu ma gindeam ca nu sunt gravi.Ciclul nu-mi mai venea,o zi intreaga n-am mincat decit 2 castraveti murati si aia cu greu si cu ligheanul linga pat.Imi facusem programare la dr pt confirmarrea echografica a sarcinii.As fi facut-o fix la 6 sapt.Ma gindeam ca o sa-i aud si inimioara.Si la exact 40 zile mi-a venit ciclu cu surle si trambite.Va dati seama prin ce deziluzie am trecut.3 zile am fost distrusa,dar m-am ridicat ,am luat totul de la capat,ca o luptatoare ce sunt.
Test BARZA,no way,doar Clear Blue,si la la 2 sapt de intirziere.Si nu mai anunt pe nimeni,doar pe voi si pe sotul meu.In ordine inversa,dar nu va suparati!
Cam asta e patania mea cu testele de sarcina!
A propos,sa nu fiu off topic,azi z 16 si nici gind de ovulatie.Ma monitorizez si astept cu curiozitate cind o sa vin ovulatia.
Va pup,teo
Laura Ioana spune:
Teo e posibil ca tu sa fi fost insarcinata si sa fi avut avort menstrual. Data viitoare cand iti ies II si iti intarzie ciclul, mergi la dr pe loc, nu mai sta pana la 6 sapt. Eu asa am facut: am mers la dr si nici nu se vedea inca nimic (imi intarziase doar 1 zi la un ciclu de 28 de zile) si mi-a dat tratament pt mentinere, iar la 40 de zile m-am dus iar si s-a vazut la eco f frumos.
Pam chiar ca ne-ai bagat in ceata! Dar avand in vedere ca e doar ziua 23 eu cred ca se va vedea foarte clar la sf perioadei (adica eu cred ca esti
).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
bubuleana spune:
teo: da iubita, eu sunt sigura ca ai avut un avort ovular...deh, din pacate, se mai intampla... data viitoare sa mergi neaparat la dr imediat ce-ti iese pozitiv testul 
bubuleana