Aspirante optimiste >20 ani

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LUY nu mai intristat deloc!uite

lucrurile sunt clare acim pt.mine..trebuie sa.mi canalizez toata energia si tot optimismul pt ca BB cel mult dorit sa apara repejor!
si sa nu gaseasca o mamica sarita,ci una frumoasa,vesela si iubareata!asa ca tot inainte fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Unde sunteti dragele mele Olivia, Pusichet? Iesence unde ati disparut? foloseste cineva chat-ul?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Mai fetelor nu mai stiu ce sa cred cu testele astea!Finutzei mele dupa 7-8 zile de la ovulatie cu clear blue i-a iesit negativ!Dupa inca cateva zile cand i-a intarziat ciclul a facut un Barza si bineinteles pozitiv!De asta ce ziceti?Cel mai bine este sa ne luam TB si sa consultam medicul la orice suspiciune!
Eu m-am gandit foarte bine...de luna asta nu mai fac nici un tratament!Nu mai vreau sa aud de doctori,de ninemi decat de DD!AM ZIS ASA :CAND O DA DUMNEZEU!
Va pup pe toate si celor care sunt in perioada fertila spor la treaba!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pam, din ce-mi spui tu acum ajung la concluzia ca tu de 23 de zile esti "suspecta" de si nu ai ajuns inca la doctor sa-ti confirme ??? De unde ai rabdarea asta ??? Sa mai astepti inca o luna pt o eventuala confirmare pe baza testelor sau a rushilor...
Cred ca este cazul sa incep sa frecventez un psiholog, pe langa ginecolog... Ca eu cand am obtinut primul test de sarcina care mi s-a parut ca ar putea fi pozitiv (se zarea o vaaaaaaga a doua liniuta roz) am intrat in fibrilatie... Incepand de a doua zi am facut zilnic teste, cred ca am facut vreo 8 teste de 3 feluri, sa ma conving ca e adevarat. Si dupa aia l-am sunat pe doctor, care m-a chemat la el sa-mi confirme sarcina...
Bine, bine, stiu eu ca sunt "dusa cu capul", dar vad ca n-am stiut cat de grav !
Oricum, revenind la cazul tau ... (ca m-a luat valul amintindu-mi emotia acelor zile) Cred ca totusi ar trebui sa mergi la un doctor, poate te lamureste ce e si cu diferenta intre sangerarile de luna trecuta si cele "normale". Si poate te intorci de la el cu o veste buna . Ce zici, n-ar fi frumos ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Si eu suspectam ca sunt insarcinata din luna trecuta - prea straniu a fost ciclul - mai putin ca niciodata si in ultima zi(z 3)era negru-negru - si tot imi ziceam - sunt insarcinata, dar nu fac vreun test, imi era frica, dar speram ca amus-amus am simptome si imi dau seama ca sunt graviduta. Sunt z 22 si deja nu mai cred asta - stau cumincioara si astept z 28 pe z29.

M-am linistit , de ce - pentru ca mi-am amintit ca in lunile de vara ciclul a fost tot timpul straniu, si cind eram mai mica - ziceam ca e asa de mica cantitatea pentru ca organismul stie ca e vara si ca vrem sa fim mai dezbracati - iaca cum am putut eu sa cred in asta nu stiu - da ase credeam .

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Buna dimineata!Sa aveti o zii minunata!Pupicei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
in urma "restructurarilor" facute nici nu mai stiu unde sa scriu
ma primiti si pe mine aici? luna asta am facut monitorizare z10,endometru 8 mm,z 12 endometru 8 mm nu vrea sa creasca ....

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Buna Cornelia! Cat te-am cautat! Unde faci monitorizarile? Azi ar trebui sa-mi vina CM .... ma doare burta..... deci nici luna asta .... mai am o luna la dispozitie si daca nu la anul..... offf!

Pupici, astept raspuns!

Credeti ca ar trebui sa deschidem un subiect
"Aspirante > 30" pt ca eu am 32.... iar in categoria > 20 nu ma prea regasesc (cu toate ca 32>20, dar parca de la 20 la 30 e cale lunga....si nici la > 35.... ) cu noi ce faceti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

corinuk: referitor la faptul ca testul clear blue ti-a iesit negativ la 7-8 zile de la ovulatie sa stii ca e absolut normal, nici un test de urina nu se pozitiveaza atat de repede; numai testul de sange se poate face la 8 zile de la ovulatie. Testele de urina se fac cel mai devreme la 12-14 zile de la ovulatie sau in prima zi de intarziere. Iti tin pumnii sa fii gravidutza cat mai repede. pupici dulci

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor sunt cam trista, desi ar trebui sa fiu bucuroasa. Fina mea (abia s-a casatorit in sept. 05 si abia s-a pus pe treaba de 2 luni) m-a anuntat ca are 2 zile intarziere si ca azi si-a facut un test si i-a iesit pozitiv. Ma bucur pentru ea nespus, dar sunt trista ca mi-a luat-o inainte si ca i-a fost atat de usor. Imi vine sa plang.

In plus incep sa am un sentiment stringent ca stimularea mea de luna asta am facut-o degeaba, nu stiu de ce dar simt ca nu ss-a prins nimic. Mai am de asteptat vreo saptamana pana sa pot sa-mi fac un test de sarcina dar cum spuneam nu stiu de ce sunt convinsa ca-l fac degeaba. De altfel n-am nici un simptom de gravida. Am nevoie de voi sa ma sustineti, sa-mi ridicati moralul. Va pup.

Mergi la inceput