Aspirante optimiste >20 ani

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miramar e normal sa simti asa (ma refer la faptul ca fina ta a ramas insarcinata), dar incearca sa nu mai gandesti negativ in ceea ce te priveste! Nu stii nimic sigur pana peste o sapt.

Si eu o invidiam pe fina mea si o mai invidiez inca ptc ea avea sarcina cu 5 sapt mai mica decat a mea si acum are un baietel de toata frumusetea (pe care l-am si botezat), la care cand ma uit nu pot sa nu ma gandesc ca fetita mea ar fi trebuit sa fie mai mare

Iti tin pumnii sa ai o mare fericire la sf sapt viitoare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

kerstin hai sa scriem aici ,e cam aiurea noua organizare.....monitorizarea o fac la dascalu la provita
am vrut la lutescu dar nu m-au putut programa pt luna asta si nu mai puteam astepta
rezultatele nu sunt dintre cele mai bune dar acum macar stiu de ce nu raman insarcinata
miramar te inteleg perfect

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAURA IOANA,MIRAMAR stiu atat de bine ce spuneti...
atat de bine...incat nici nu are rost sa mai incep o noua poveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna fetelor !

Kerstin, de ce vrei tu sa se mai deschida inca un subiect pentru aspirante>30 ? Si eu am tot 32 si ma simt foarte bine aici. Hai si tu cu noi, nu te lasa impiedicata de un numar . Hai sa ne inchipuim amandoua ca se schimba ordinea cifrelor si avem 23 si suntem frumoase si destepte si optimiste si curand-curand o sa tinem in brate cate un BB... Ce zici de oferta mea ? Poti sa-i rezisti ?
Miramar, cred ca acest sentiment de "invidie" ne bantuie pe fiecare dintre noi... Dar nu trebuie sa-i cedam ! Trebuie sa fim puternice si mai ales optimiste ! Hai sa incercam sa privim faptul ca fetele din jurul nostru au reusit ca pe o veste buna care ne aduce speranta ca data viitoare vom reusi si noi. Stiu ca nu e usor sa te educi sa gandesti asa, dar trebuie sa incercam, pentru a ne canaliza toata energia spre viitor, sa nu ne-o consumam cu invidii (ma rog, e cam mult spus "invidie", dar nici eu nu gasesc un alt cuvant) sau regrete. Avem nevoie de toata forta ca sa reusim sa finalizam proiectul BB.

Hai ca sunt buna de psiholog ! hahaha (acu' e autoironia) Si eu simt de multe ori la fel ca tine, ca voi (Laura, Oana) dar mai sus v-am impartasit "reteta" mea de a trece peste acele momente. Nu spun ca este cea mai buna "reteta", dar acesta este felul meu de a trece peste incercarile pe care mi le-a oferit pana acum viata.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Miramarinteleg prin ce treci, fii optimista ca in curand vei fi si tu , fina ta nu are nicio vina(mi-a trebuit mult timp sa inteleg aceste cuvinte, si eu am trecut prin multe clipe din astea) important este sa fie sanatoasa, sa aiba o sarcina usoara, iar tu vei avea un finut/o finuta de care sigur te vei bucura!!!

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Eu cand va povesteam ca i-am cununat in octombrie si noi deja ne chinuiam sa facem un bb si in decembrie ne-au anuntat ca este gravida?cum m-am simtit oare eu?Si colac peste pupaza acum 8 saptamani ma suna si cea de-a doua fina ca este insarcinata!Taie-ti venele Corino!Dar am trecut peste cu gandul ca voi avea 2 finutze frumoase si m-am bucurat ptr ei!O sa ne dea si noua Doamne doamne la toate!Ramanem optimiste da?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

alionushca, eu de obicei vara am CM mai abundent si ceva mai neregulat din cauza caldurii.

Curaj fetelor, amintiti-va ca noi suntem "Aspirante optimiste>20 de ani" si avem toate motivele sa fim increzatoare ca pana la urma reusim.

luy, ai fost haioasa cu . Nu stiu daca voi putea sa ma ridic la inaltimea asteptarilor pentru ca nick-ul meu este porecla mea de zi cu zi (toata lumea imi zice asa, unii cred ca nu mai stiu nici cum ma cheama) si n-are legatura cu fertilitatea. Dar poate...cine stie?

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Uite, Miramar , cum s-au tulburat apele dupa postarea ta... Sa indrazneasca cineva sa afirme ca nu acesta este locul potrivit pentru noi - toate fetele au fost pe aceeasi lungime de unda cu tine Uite, am primit si bonus : de azi ne numim "aspirante optimiste >20" Asa ca fruntea sus, zambeste cum stii tu mai frumos si serveste-te cu o portie de optimism !

Draga Iepumic sa stii ca-mi plac la nebunie pozele tale (eu acum le-am vazut). Cum sa vreau eu sa plec de langa niste fete asa frumoase ca voi ??? Da sa stiti ca tre' sa recunosc ca tot ma roade invidia: pai voi toate aveti niste poze de nunta superbeeeeeeeeeee, in natura... Numai eu am niste amarate de poze facute in studio, de zici ca suntem impaiati . Ca asa era pe vremurile alea

toate fetele frumoase si optimiste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor am intrat sa va salut si sa va urez un week-end placut.
Nu va pierdeti speranta ca in curand vom trece de la aspirante optimiste la -dutze.Sunt sigura ca DD ne va implini visul de a fi mamici!
pentru toate fetele!

MIRELA

P.S. Ma treceti si pe mine pe listuta voastra,va rog frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fete frumoase si optimiste, credeti ca ma puteti primi si pe mine in gasca voastra?
Ca de cand nu mai avem topicul pt iesence nu prea stim unde sa migram...

Miramar, Laura Ioana, va inteleg perfect. Si eu am ceva frustrari (cred ca asta e cuvantul) chiar si cand il vad pe finutul meu, si in general cand vad mamici foarte mandre de ele si de copiii lor. Dar imi trece numai uitandu-ma cat de scumpi sunt, mai ales finutul, si cat de nevinovati. De unde sa stie ei ca eu sunt dereglata rau?
Corinuk, as avea un material foarte misto despre ovulatie si reproducere, dar nu-l pot pune aici sau nu stiu cum. Ce n-as da sa ma pacaleasca macar un test, macar cele de ovulatie. Dar, in general, sunt sanse mici sa iasa eronat. Confirm eu. La mine sunt toate negative...

nasica de moflea
Pozici
vacanta

Mergi la inceput