inscrieri cresa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

Nally sa inteleg ca pana la urma ai fost si te-ai inscris?Asta cred ca e bine, dar nu stiu in ce masura o sa se pastreze ordinea.Eu, daca citeai m-ai sus, sunt prima pe lista de asteptare, dar ca sa fiu mai sigura am fost si la Directie sa mai fac o cerere(cica prioritara), sa stau m-ai linistita ca primul loc eliberat e al meu.O-m trai si o-m vedea. Mai sun la Directie la sf.lunii, sa vad daca s-au eliberat ceva locuri.Bafta si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

O rog si eu pe lazy si pe nally sa-mi spuna daca stiu ceva referinte despre cresa Sinaia.Eu una, am ales-o pt. ca stau relativ aproape si n-am sustinere financiara pt.una particulara.Dar tare as vrea sa aflu pareri despre ea.In afara faptului ca am vorbit cu directoarea strict de inscriere, conditii si obligatii,n-am aflat mare lucru. Nu stiu ce impresie lasa aceasta cresa mamicilor care-si duc copii acolo, sau cu ce se confrunta.De la intrare am vazut ca e curatica, dar nu vreau sa aflu ca e ca in bancul ala"pe-afara vopsit gardul si-nauntru leopardul".Astept vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Daria nu ne.am inscris inca!!

Suntem in asteptare... mie mi.a fost recomandata de o doamna draguta de la Cresa Ciobanasul... care e mai aproape de mine decat Sinaia ... numai ca acolo nu mai puteau pune nici pe lista de asteptre... ... am zis ca mai sunt sanse... ma mai interesez si de alte crese... dar din cate am citit si vazut pe unde am fost nu mai sunt locuri deloc!!! Nu stiu cum vom proceda daca nu gasim... is tare necajita!!

Succes si voua... eu nu prea imi fac iluzii ca vom reusi nici la Sinaia!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

Eu am avut fetita la aceasta cresa timp de un an in 2002-2003.Am fost multumita in mare ,dar marturisesc ca nu sunt foarte pretentioasa.Mancarea era foarte buna,curatenia era curatenie,copilul il luam curat,uscat.Marele of era faptul ca nu-i placea copilului,si plangea in fiecare dimineata.O perioada am avut senzatia ca ma uraste din cauza ca o lasam acolo.
Multi parinti cedeza cand isi vad copii plangand si renunta.

Intre timp, s-au schimbat conducerea si regulile si nu pot sa spun cum e .Vom vedea.

Acum sunt incurcaturile astea cu directiile,si nu mai poate decide directoarea ce si cum.Am inteles, ca daca un copil nu mai vine la cresa (nemotivat),locul lui nu poate fi considerat liber pana cand parintele nu anunta oficial directia ca si-a retras copilul.Astfel ajung sa stea cu locuri libere si sa nu poata inscrie alti copii datorita unor formalitati.

Eu zic sa insistati,pentru ca nu se stie niciodata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andi2277 spune:

va rog mult sa imi spuneti si mie daca stiti ce gradinite particulare cunoasteti in constanta pentru ca la 2 ani voi incepe serviciul si nu am cu cine sa-l las pe alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Buna ziua. Eu locuiesc in Galati. Ma poate sfatui cineva unde pot gasi o lista cu cresele din orasul meu.
Si inca o intrebare va rog. Puiul meu are 2 ani si 1 luna si soacra mea(si socrul) e cea care se ocupa in totalitate de el la modul exemplar adica sint super multumita (plimabat in fiecare zi ,nu-l alinta decit atit cit trebuie si fara sa incurajeze toanele, papa bun si recomandat,vorbit, povestit,explicat,iubit), copilul arta bine zdravan (16kg) si inaltut,eu voiam sa-l dau la cresa pentru socializare cu alti copii.
Ce-mi recomandati sa-l las cu bunica sau sa-l duc la cresa ???I-l ajuta cresa sa-si largeasca mai tare orizonturile?? Precizez ca e foarte atras de copii si nu e genul suparacios, a inceput sa formeze propozitii dar nu toate cuvintele sint inteligibile.

Liliana si Dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput