inscrieri cresa
Maine au loc inscrierile la cresele de stat, cel putin la mine in sectorul 2.Mai sunt mamici care sunt in aceesi situatie cu mine?Cu toate ca sunt constienta ca locurile au fost ocupate neoficial, vreau sa vad oficial ce inscrieri se fac maine.Eu merg la cresa de pe str.Sinaia ca este mai aproape de mine si sper sa gasim un loc pt.septembrie, sau macar sa ne puna pe lista de asteptare...astept si de la voi pareri, daca va confruntati cu aceesi problema zilele astea.
Raspunsuri
73daria spune:
Am fost sa-l inscriu pe baietel la cresa.Dupa app. o ora de stat la rand cu vreo 6persoane, directoarea anunta ca numai sunt locuri,exact in fata mea.Asa ca suntem primii pe lista de asteptare.De unde am certitudinea ca aceste locuri s-au ocupat exact pana la mine, sau ca in momentul eliberarii de alte locuri vom fi primii contactati? Le verifica cineva pe doamnele acestea sau ele fac legea dupa cat le bagi in dosarel?M-as duce la Inspectoratul prescolar sa fac valuri, dar stiu ca nu e in interesul copilului, ca la o adica tot la mana lor ajunge si apoi sa te tii..........razbunare
Field_mouse spune:
Eu mi-am inscris copii fara probleme, la cresa Ciobanasului.
Am citit, ca in Rusia, din a.c. inscrierea la gradinite se face la inspectoratul prescolar, nu la d-na directoare, ca sa fie evitate situatii de inscriere cu spaga si pile
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Field_mouse
Am citit, ca in Rusia, din a.c. inscrierea la gradinite se face la inspectoratul prescolar, nu la d-na directoare, ca sa fie evitate situatii de inscriere cu spaga si pile
Diferente de sistem. La ei spaga este centralizata (la inspectorat), la noi descentralizata (la gradi).
bmagdaro spune:
Nici cu reclamatii nu rezolvi nimic ca isi iau apararea unii altora, mai bine cu diverse cadouri.
73daria spune:
Pai acum cred ca e destul de tarziu pt.cadori.Am sunat din nou directoarea,cu toate ca-mi spusese ca dupa 2-3 zile afla daca s-au acceptat toate dosarele(aici e un sistem mai ciudat,dupa ce te inscrii la cresa, mergi cu dosarul la o Directie de nu stiu ce-o fi si acolo iti da OK-ul final) si mi-a spus ca s-au acceptat toate dosarele,deci numai sunt locuri.Si a ramas sa mai sun prin 15 aug,poate se mai suplimenteaza,sau din septembrie,pe masura ce se mai retrag,am eu prioritate.Ideea e ca nu ma impac cu gandul ca s-au terminat locurile in fata mea si sunt sigura ca nu a fost o inscriere corecta.Dar cine sa-mi faca mie dreptate,un cetatean de rand, care isi creste copilul singura si nu am cu cine sa-l las, cand incep serviciul.Ce fac persoanele acestea?stam cu mainile in san si asteptam sa se intample minuni peste noapte?Cel mai mult ma enerveaza ca dupa ce a inscris app.10pers.a anuntat ca trebuie sa mai asteptam putin ca nu are o situatie exacta a locurilor, ca nu stie cati au renuntat din cei vechi?dupa ce da 2tel,anunta ca mai sunt 3 locuri,bineinteles terminandu-se in fata mea.Imi cer scuze daca va plictisesc, dar sunt indignata ca nimeni nu le tine o evidenta doamnelor acestea, pe ce criterii se fac inscrierile si cu se dau locurile
73daria spune:
Multumesc de sfat bmagdaro, asta am si facut azi, am fost la Directia de protectie sociala si n-am reusit decat sa completez o cerere. Dar m-au asigurat ca primul loc care se elibereaza, al meu este. Oricum , acum parca stau mai linistita, ma gandesc ca acolo situatie e mai serioasa si chiar o sa reusesc mai repede prin ei.
lazy spune:
Eu sunt una din mamicile care si-au inscris copiii la cresa Sinaia,si tocmai am aflat ,de la tine, ca mi-a fost aprobat dosarul la Protectia.....
Nu cred ca s-au facut magarii.Am fost de vreo 3 ori ,inainte, pentru a vorbi cu directoarea(si eu si sotul),iar raspunsul a fost invariabil acelasi.Sa venim pe data de 3 si atunci,in limita locurilor disponibile vom vedea.La ora 7 eram deja acolo.Am avut in fata 5-6 persoane.Inscrierile au inceput de la ora 6,iar Vlad a fost al 18-lea inscris.
Ramai pe faza pentru ca sunt multi cei care-si retrag copii in prima luna.
Noi
73daria spune:
Ce ma deranjeaza este ca nu a fost o inscriere transparenta.Tu de exemplu(lazy) spui ca la 7 ai sosit si ai fost inscrisa a-18-a,eu am fost acolo in jur de 8.30,dar nimeni nu stia nimic, pe cate locuri ne batem, sau care e situatia inscrierilor.Oricum, sa nu crezi ca directoarea a dat explicatii in sensul asta.Adica, sa fi spus, pana la mine sau inscris n copii si gata nu mai sunt locuri,au fost cate 30 de locuri?40?ca toata cresa are capacitate de 80.Oricum o sa mai sun la Directie pe la sf.lunii, sa vedem ce se mai aude.Mi-ar placea sa tinem legatura in caz ca bbeii nostrii vor fi colegi.
Nally spune:
Am sunat si eu pe 3 al Sinaia si mia spus doamna d ela telefon ca nu mai sunt locuri libere!! Sa mai incerc in toamna eventual sau sa ma trec pe lista de asteptatre!!
Suntem pe locul 23 la asteptare!
Cum spui ca sunteti inscrisi? Ati fost pe lista de asteptare?
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*