Demachiant bun

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Eu am incercat si demachiante crema si lichide si servetele demachiante.Intr-adevar servetelele sunt cele mai practice.Ca demachiant crema,sincera sa fiu am ramas fidela laptelui Doina cel alb.Mi se pare OK pt tenul meu.
Fiecare ten este diferit si trebuie sa folositi ce va avantajeaza!
Va pup.

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Cred ca am sa incerc si eu acest demachiant de la ROC.Voi de une il luati si la ce pret?Da Nivea foloseste cineva si de care, pt. ca sunt veo 3 variante?

Eu il iau de la Sensiblu si costa in jur de 55-60 RON.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Anderra produsele Artistry le poti gasi doar prin reprezentantii Amway. Si eu tot Artistry folosesc, atat creme, demachiant, fond de ten, rujuri ,etc.. cam tot ce tine de cosmetica alba cat si colorata. Sunt foarte multumita de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Si eu tot de la Artistry si Garnier!Am unul de la Nivea Q10 plus(primit cadou)dar nu ma incanta tare mult.In schimb servelele umede de la Nivea imi plac !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Elmiplant si Farmec cu galbenele Sunt destul de ieftine si bune! Am mai incercat si de la Nivea, Avon. Cel de la Avon pentru ochi e cam naspa ca te ustura ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by clyo

Nadyana, esti o draguta, raportul pret-calitate la Nivea e super, parerea mea.
lotiunea tonica nu o folosesti?

Nu Clyo, lotiunea tonica o folosesc de la Forever Living si demachiantul de la Nivea.Tu folosesti lotiunea tonica?Eu deobicei uit sa folosesc lotiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu folosesc mereu lotiunea tonica (daca ma grabesc, rezolv cu 2 in 1); acum am Nivea si Clinique.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_ioana spune:

eu mi-am luat recent servetele de demachiat 4 in 1 de la No 7 - Quick Thinking. Sunt Boots si se gasesc la Sensiblu - au proprietati de curatare, tonifica, hidrateaza. Sunt chiar misto. Costa vreo 200.000 sau un pic mai mult, si sunt mult mai bune ca servetelele de la Nivea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

pentru demachierea ochilor e foarte bun Callibelle (se gaseste la carrefour si e frantuzesc). E din apa de albastrele.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput