Demachiant bun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu cand eram in tara foloseam un demachiant foarte ieftin ....Doina..cred ca il stiti toate.Doina cu crema alba e mai hidratant in foloseam si pe post de crema sau baza de machiaj...iar Doina roz e mai apos.Mie mi s-au parut extraordinare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de nadyana

Fetelor dragi, eu folosesc Nivea ca si demachian.Voi ce folositi?Demachiantul e la ROC l-a incercat cineva?Va multumesc!

Eu folosesc numai Elmiplant, cel general. Nu irita, nu ustura ochii (f important!), nu usuca pielea, dimpotriva. Si desigur, curata execelent!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu folosesc numai ROC Hydra 3 in 1 si este excelent. De altfel pt fata si ochi folosesc numai produse ROC. Sunt scumpe, dar fac toti banii, pana la ultimul banut.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Cred ca am sa incerc si eu acest demachiant de la ROC.Voi de une il luati si la ce pret?Da Nivea foloseste cineva si de care, pt. ca sunt veo 3 variante?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mie imi plac tare mult servetelele demachiante d ela L'oreal, cele cu ambalaj bleu care se umezesc cu apa ca sa faca spuma. Sunt super!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Salutare fetelor,

eu folosesc de jumatete de an ABCDerm H2O de la BIODERMA.

Sunt foarte multumita de el, este lichid, scoate chiar si cel mai incapatanat rimel rezistent, lasa un ten perfect curat, este antimicotic si mi l-a recomandat medicul dermatolog.

Cantitatea de 400 ml il face sa reziste cam 3 luni la folosire...si costa fix 400 mii. Il gasiti in farmacii ( cele bine aprovizionate).
Alt demachiant la fel de bun, tot pe linia tenului sensibil si cu probleme, il gasiti la SENSIBIO H2O, cu aceleasi proprietati ca si Bioderma.

Crema de zi folosesc - Sensibio Flush - cu protectie 50+ la ultraviolete si cel mai fain este ca are fond de ten in el, deci..numai bine peste el pot aplica putina pudra si blush in obrajori si am baza pentru machiaj( cam 600 mii).

Iarna folosit sensibio Forte pentru ten foarte sensibil ( o hidratare profunda si fara luciu chiar si la ten mixt, si in jur de 600 mii).

Floricica lu' Taticu'

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu am folosit mult timp demachiantul de la Clarins, super bun.
acum folosesc Avene si Nivea 2 in 1 (cand ma grabesc sau mi-e lene sau mai folosesc lotiunea tonica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by clyo

eu am folosit mult timp demachiantul de la Clarins, super bun.
acum folosesc Avene si Nivea 2 in 1 (cand ma grabesc sau mi-e lene sau mai folosesc lotiunea tonica).

Chiar ne era dor de sfaturile tale, Clyo!Si eu am folosit Nivea 2 in 1 si am fost multumita.Momentan folosesc Nivea simplu, ala in ambalaj alb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Nadyana, esti o draguta, raportul pret-calitate la Nivea e super, parerea mea.
lotiunea tonica nu o folosesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

fetelor eu folosesc acuma purete thermale de la Vichy este 3 in 1 pentru ten sensibil, l-am primit cadou de craciun de la sor mea, si vreau sa va zic ca il folosesc zilnic de atunci ca eu nu ma culc nedemachiata, nu ca m-as picta inafara de blusher si ruj altceva nu prea folosesc, dar e praf mult in holandika...si vreau sa va zic ca mai am destul...nu ma asteptam sa ma tzina asa mult, e tub de 200 ml...sunt super-incantata de el!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput