Demachiant bun

Demachiant bun | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Fetelor dragi, eu folosesc Nivea ca si demachian.Voi ce folositi?Demachiantul e la ROC l-a incercat cineva?Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am folosit mai multe dar acum m-am oprit la asla vital cel cu argila e foarte bun si demachiaza si rimelul rezistent la apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiskas spune:

Am auzit numai de bine despre cel de la Yves Rocher cu musetel. Nu am incercat, dar o voi face in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eu imi demachiez ochii cu Elmiplant pt. ochi si buze, iar tenul cu ROC 3 in 1, recomandat de dermatolog; are avantajul ca nu trebuie clatit,plus ca are si efect de hidratare.
dar daca nu as avea ten sensibil as folosi un demachiant mai ieftin.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu folosesc toata gama Artistry, si tare ma batea gandul sa iau ROC ala 3 in 1 cand se termina...mi-e si frica sa intreb cat costa...dar stiu ca face toti banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu folosesc Garnier 2 in 1.Imi place foarte mult.Curata bine,fara sa ingrase tenul+ miros placut.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

eu folosesc si imi plac la nebunie shervetzelele demachiante!!! sunt mult mai practice, mai usor de folosit!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole221 spune:

eu folosesc all mascaras de la hr(helena rubinstein)d kre sunt sunt super multumita....cateodata folosesc si servetelele d la nivea d kre sunt iarasi f multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

eu folosesc toata gama Artistry, si tare ma batea gandul sa iau ROC ala 3 in 1 cand se termina...mi-e si frica sa intreb cat costa...dar stiu ca face toti banii

Si eu am folosit gama Artistry, insa mai buna mi s-a parut Nivea.Poate ga gresesc, nu stiu.Demachiantul de la ROC este cam 500 si ceva de mii in farmacii.Intr-adevar, este un pik cam scump, de asta vreau sa stiu daca face banii astia.Nivea mai foloseste cineva?Cum vi se pare ca si demachiant?Mie imi place, dar vreau sa stiu, poate exista ceva mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Unde gasiti voi gama Artistry? prin comanda sau cumparatzi din comert?
Eu sunt la al 5'lea tub consecutiv de BIOTEn de la elmiplant..e f bunutz ..cu miere,unt de shea si musetel..

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

roc 3 in 1 si va mai recomand din toata inima demachiantul wash de la johnson.E transparent cu niste bilutze albastre iar eu il ador pt serile cand mi-e sila sa ma demachiez si mi-e mai usor sa ma spal repede pe fatza.E cel mai bun din toate demach. wash pe care le-am incercat si nu ustura deloc ochii de la el

Mergi la inceput