Jim Morrison...
Raspunsuri - Pagina 2
sanziana72 spune:
Si eu sunt mare fan al muzicii si perioadei anilor 70. Mult timp mi-am dorit sa fi putut trai atunci.
Am "dansat" mult pe The Doors in tinerete si sper sa o mai fac in curand.
Pentru cei carora le place Pink Floyd am vazut ca in seara asta este o seara dedicata lor la Club Utopia - Calea Victoriei nr. 16-18, Bucuresti, in pasajul Vilacros (Valea Regilor/Banca Nationala)
Pe mine ma bate gandul sa ma duc si mi-ar face placere sa mai intalnesc si alte persoane.
De fapt am gasit pe internet ca in fiecare marti de la 21 sunt seri despre legendele rockului incepand din anii 60 - 70. Intrare libera.
A fost cineva pe acolo, stie cum e ?
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
kristinutza spune:
lena, frumos subiect!
Oh, show me the way to the next whiskey bar...
Oh, don't ask why, oh, don't ask why...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
sofia_misicu spune:
Before you slip into unconsciousness
Id like to have another kiss
Another flashing chance at bliss
Another kiss, another kiss
The days are bright and filled with pain
Enclose me in your gentle rain
The time you ran was too insane
Well meet again, well meet again
Oh tell me where your freedom lies
The streets are fields that never die
Deliver me from reasons why
Youd rather cry, Id rather fly
The crystal ship is being filled
A thousand girls, a thousand thrills
A million ways to spend your time
When we get back, Ill drop a line
Cred cu putere in capacitatea muzicii de a trece dincolo de timpane direct in ganduri, sentimente, trairi. Nu asociez din pacate muzica cu destinul dramatic al lui Jim. Imi place pur si simplu. O ascult rar pentru a pastra mereu bucuria pe care o ai cand auzi ceva care iubesti.
Kristinuza, acum vrei si whisiky?!?
Nuka si Mama la Nuka
Llaura spune:
Oare eu cum n-am vazut subiectul asta pana acum?!
Am gasit intr-o biblioteca dvd-ul asta, il stiti? Doors live in Europe in 1968. Si eu ascult Doors rar si ma simt ca in studentie, descopar ca tot mai stiu multe versuri pe de rost...
In rest ce sa zic, am fost la concertul Rolling Stones in Washington, DC, niciodata nu voi fi plecat de tot din orasul ala. Pastram biletele, si am cumparat altele la The Who.
kristinutza spune:
sofia, mi-a facut subiectul o pofta de uisiki de nu se poate...
asta pt ca citisem noaptea tarziu, familionul dormea... mm, ce-ar fi mers cu muzica . acuma, de dimineata, ca de-abia am terminat de spalat biberoanele... zic: "People are strange when you're a stranger/ faces look ugly when you're alone..."
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
lunitza spune:
mi-ati facut o pofta nebuna de "the doors"...
geniali! nu alta!pize, melodii.. or sa ramana vesnii vii! generatii intregi ii asculta...
sunt superbi..iar daca tot s-a amintit de filmul, the doors, al lui Oliver Stone, atunci as vrea sa evidentiez rolul lui Val Kilmer, "a fost" atat de mult Jim Morrison, incat de mai multe ori credeam ca uite, chiar e el...
"i'm the lizard king... i cand do anything!!!"
gabi_j spune:
http://www.rollingstone.com/news/story/6185019/the_last_days_of_jim_morrison asta ati citit? hm... foarte interesant. exista o gramada de speculatii despre moartea/disparitia lui. in fine, cred ca niciodata nu vom afla adevarul absolut. so tipical...
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
gangurici_licurici spune:
nu mai stiu de cate ori am vazut filmul, iar muzica, si versurile... era o vreme cand le stiam pe de rost. Credeam ca e uitata muzica lor, dar pare-se ca nu e chiar asa, din fericire. M-a intrebat odata cineva daca as avea un bilet fermecat, cu care m-as putea duce la un concert, oricare vreau eu, la ce concert m-as duce? A ras cand i-am zis ca sunt morti cei la care m-as duce eu sa-i vad in concert...