Hotel in Paris
Raspunsuri - Pagina 3

spic de grau spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
spic de grau imi pare rau ca nu ti-am putut fi de folos! noi nu am avut probleme pt ca aveam autocarul cu noi. ne-a placut mult hotelul ...pretul e f bun si de accea l-am recomandat!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Ana - nu are de ce sa-ti para! Vroiam sa stiu de hoteluri de Formula1, ptr cand mai vin prieteni "in gasca" si nu ii pot caza la mine.

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

ardeiash spune:
spic de grau" multumesc pentru raspuns, cu siguranta imi va fi de folos.
si eu am stat la formula 1 si n-a fost rau deloc, atat ca dusul nu era in camera.. dar era totul curat si cum am avut nevoie doar de o noapte... a fost ok,,, acum tot periferie e 33 de euro/ noapte pentru camera dubla,,,
s-auzim numai de bine! si

ardeiash spune:
si inca ceva.. micu dejun era inclus in pret la formula 1.. acum vad ca e separat. micu dejun ... e frantuzesc.. toate-s dulci dimineata..

spic de grau spune:
quote:
Originally posted by disperata
si inca ceva.. micu dejun era inclus in pret la formula 1.. acum vad ca e separat. micu dejun ... e frantuzesc.. toate-s dulci dimineata..
Nu chiar toate. Ai si un pahar de suc de portocale, care in mod normal e acrisor

Chuny spune:
Vai, eu am stat saptamana trecuta in hotelul ala din Nord, de pe rue Babinski. Era doar pt o noapte si m-am repezit sa fac rezervare fara sa caut bine si in alta parte. Mi s-a parut groaznic de departe de centru, lume nasoala, zici ca era camp de refugiati. Plus ca m-am reintalnit cu limbajul de cartier romanesc la micul dejun. Nu as mai face-o in viata mea. In plus, imi amintesc ca vazui ce scrie aici despre nordul Parisului, cu vreo 2 ore inainte de plecare. Dar asta e ... data viitoare o sa stiu.
Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

spic de grau spune:
Sybille imi pare rau.
Eu sunt nevoita sa merg destul de des in N Parisului, pe linia metroului 13, la Brochant, in interes de serviciu.
Sincer - nu stiu cum sa-mi pazesc geanta, ma imbrac intotdeauna cu fuste pana in pamant si bluze inchise pana sus - ca sa nu atrag privirile. Am impresia ca sunt intr-un bazar din Turcia si nicidecum la Paris. Peste tot numai "bombe" cu nume arabesti.
Am vazut acolo prostituate pe strada, ziua in amiaza mare! Cred ca m-as imbolnavi de inima sa circul noaptea pe acolo..Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)

Chuny spune:
Ei, uite asa m-am imbolnavit eu. Si in plus, am dus-o si pe Carmen ( mami 2 a mea) acolo. Dimineata mi-am cerut iertare pt gafa facuta. As fi putut sa fac o alegere mai buna, dar voi sti pt data viitoare. Acum 3 ani am stat in alt Formule 1, undeva mai in sud ( edit : cred ca era cel de langa Porte de Bagnolet, dar era ok de ajuns acolo cu metroul). Eram 6 persoane, dar zona era f ok. Nu am avut nici o problema, nici noaptea la intoarcere. Si metroul era cam la 10 minute de hotel, dar era cu totul alta atmosfera. Cred ca tine intr-adevar de zona in care e hotelul, asa ca sic si eu : evitati Nordul Parisului !!!
Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

spic de grau spune:
Sybille - poti incerca si la Clorofila. Sotul meu a stat acolo, prietenii mei au stat acolo... E "incercat", ca sa ma zic asa..
Plus ca mie imi aminteste de Hanul lui Manuc.
Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004)

Chuny spune:
Am notat. Dar deocamdata nu cred ca mai ajung la Paris prea curand, tocmai am aflat ca este un magazin Haag& Daas la Rennes , iar musafiri de departe nu mai prea primesc.
Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

spic de grau spune:
Sybille - am vazut inghetata respectiva la CORA! Nu stiu in Nantes daca exista Cora, dar sigur am vazut un mare Carrefour. Poti incerca acolo daca nu te-ai uitat deja. (am niste prieteni care stau in "buricul" Nantes-ului, d-asta stiu de Carrefour)Lumy- mamica lui
(11 Martie 2004)