Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 9

andatudor spune:
andatudor spune:

La multi ani Matei! Sa cresti mare si voinic,sanatos si sa ai parte numai de busurii si impliniri!
La multi ani Matei! Sa cresti mare si voinic,sanatos si sa ai parte numai de busurii si impliniri!

andatudor spune:
andatudor spune:
 Ioana-frumoase poze,mare flacau ! Chiar ii sta bine tuns la zero.Parea ff hotarat cu cheia in mana sa descuie masina!
Mari-am primit cartea,saru'mana! Cat despre eternul terci,lasa nut-i face probleme,ca atunci cand va vrea altceva iti va da ea de stire,deocamdata nu e pregatita!
Nicoll-felicitari pt. primii pasi ai Codrutei!
Eu as cam vrea sa-i tai motul mai devreme cu 3 saptamani inainte  de a implini un an ,ca vreau sa-l tund cheliuta cand plecam la mare.Are un par luuung si transpira de zici ca l-am spalat pe cap,si as vrea sa-i fie si lui mai usor la mare.
Ce ziceti e bine sa i-l iau inainte de 1 an?

delia grozav spune:
delia grozav spune:
 Eu nu sunt intr-o pasa prea buna.
Adi a racit iar, nu tare dar destul sa ia si Medeea. 
Plus ca scaunele fetei nu se normalizeaza de tot desi suntem la regim de o saptamana. M-am gandit ca poate e o intoleranta la lactoza asa dupa viroza urata care a avut-o  acum vreo 2 saptamani dar doctorita tot sustine ca e de la dinti.
Nu stiu sincer daca acuma nu e de la regim
 , ca de cateva zile papa orez cu morcov si orez pasat cu branza de vaci la greu, putine banane, iar mar de doua zile nu i-am dat.
, ca de cateva zile papa orez cu morcov si orez pasat cu branza de vaci la greu, putine banane, iar mar de doua zile nu i-am dat.
La pranz i-am dat si carnita in piure de morcov cu putin patrunjel telina si iar orez .
.
Si ma mai mir ca face si mofturi fata?
Scaunele nu sunt moi tare, nici mai dese dar nu sunt cum ar trebuii sa fie. 
Iar imi pun intrebarile alea tampite, cu ce gresesc eu de tot fac fel de fel de minuni copiii astia? Si ma apuc sa citesc din cartile mele si ma apuca si ma tare dracii ca ma gandesc la tot felul de bazaconii.
Dar eveident exagerez ca nu au ei probleme asa de mari doar cat sa ma tina in priza
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

delia grozav spune:
delia grozav spune:

LA MULTI ANI OANA! 

Emaimee sa iti traiasca printesa si sa te bucuri de ea multi multi ani de acum inainte!

LA MULTI ANI MATEI!

Starchi sa iti aduca scanteiuta multa fericire si sa aiba parte de noroc in viata.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

ema.nu.ela spune:
ema.nu.ela spune:
 andreea,
colacul am incercat odata sa-l folosesc in piscina pt ca erau valuri cam mari in mare. insa a urlat tare asa ca n-am insistat ca sa nu prinda frica.
asa ca o bagam doar in mare tinand-o in brate si intrand treptat. sau o lasam in fund la malul marii ca a mea nu merge.
eu am avut colac special pt bebei cu gauri unde se bagau picioarele dar degeaba. nu i-a placut ca am lasat-o singura. mai incerc data viitoare sau daca mergem la piscina in alta parte.
vreau sa va zic ca am avut cateva scutece de apa si mi-au placut tare mult pacat ca nu se gasesc si pe la noi. sunt super bune ca pipi si kk le retin insa apa trece prin ele. si de-aia nu se umplu rau de tot ca scutecele normale.
eu in general o lasam in scutec pana facea kk de dimineata iar apoi o tineam in fundul gol sau in scutec normal. doar cand am intrat in piscina i-am pus scutec de apa. oricum nisipul intra in pasa si cu scutec si fara.
in alta ordine de idei: a mea de 3 zile nu mai bea seara decat maxim 100ml lapte. cred ca or sa-i iasa dintii de sus desi nu vad nici un semn in afara de nervi. si azi noapte de la 3 la 4.30 a avut chef de joaca. cum o puneam in pat urla de zici c-o puneam pe carbuni. la 4.30 am clacat si i-am dat lapte pe care l-a ras si-a adormit instant. cred ca si obosise intre timp. sper sa fie ceva trecator.
mamica de maria, 11 luni

nicoll_mada spune:
nicoll_mada spune:
 Gata fetele pe ziua de azi.Si cum copilul nu e acasa,acte nu mai am luat acasa,hop si eu pe aici.Asa ca dau fuga la recuperat.
nicoll_mada si  Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
 Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

nicoll_mada spune:
nicoll_mada spune:
 Yasmari  de la noi ca nu ne-ati uitat!
 de la noi ca nu ne-ati uitat!
  Andatudor poate ne vedem la Eforie,tot atunci sosim si noi.
  Anis super caruciorul dar burtica...m-a emotionat mult!Sa creasca mare si sa fie sanatos!
  Tia fewlicitari lui Alexandru pt pasii facuti!
  Svety ce bine s-a distrat danutul la iarba verde..Felicitari pt primii pasi!
  Luminita  tie si lui Andrei!Felicitari pt D7 si sa va dea Dumnezeu sa ii aveti aproape pe toticei ce va iubesc.Virtual suntem si noi cu voi!
 tie si lui Andrei!Felicitari pt D7 si sa va dea Dumnezeu sa ii aveti aproape pe toticei ce va iubesc.Virtual suntem si noi cu voi!
  Aldebaran si noi dam si va asteptam cat mai des!
 si va asteptam cat mai des!
MMN

nicoll_mada spune:
nicoll_mada spune:
 Anda sanatate tatalui tau!Felicitari pt D3!
  Albinutzza si pt voi sanatate multa!
  ema.nu.ela multam' de programul de la mare.Ar fisuper sa se acomodeze si Codruta ca si Maria!Super  pozele!!!!Pupam buzita care acum sigur a trecut!
  Merg sa papam si mai revin!
MMN

Tethys spune:
Tethys spune:
  BUNA!
   BUNA!
"LA MULTI ANI!"  

1 ANISOR: MATEI [starchi]!
 1 ANISOR: MATEI [starchi]!
"La multi ani!"  

11 luni: ANDREI NICOLAE [monicaI].
  11 luni: ANDREI NICOLAE [monicaI]. 
FELICITARI
 Nicoll_mada pentru primii pasuti ai Codrutei...
 Nicoll_mada pentru primii pasuti ai Codrutei...  si la cati mai multi...
 si la cati mai multi...  

.
.Ioana felicitari

si tie pentru "cheliuta"
 si tie pentru "cheliuta"  

lui Andrei!
 lui Andrei!CRYNA
 de
  de  ROBERTEL - 24. 08. 2005
  ROBERTEL - 24. 08. 2005Cat suntem noi de mari!!!

mamini spune:
mamini spune:

Scinteiutza, sa cresti mare si voinic si sa fii bucuria parintilor tai in toate zilele vietii lor!
Scinteiutza, sa cresti mare si voinic si sa fii bucuria parintilor tai in toate zilele vietii lor!
Ioana, e mortal Andrei, tare frumos merge, tantos...
Mada, felicitari Codrutei pt primii pasi! si tie putere sa rezisti pina in weekend fara raza ta de soare!
Mari, multumim pt carticica! sa stii ca si a mea papa la fel de selectiv marunt sau mare...
 sa stii ca si a mea papa la fel de selectiv marunt sau mare...
sanatate tuturor!
M