Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
Yasmari spune:
LA MULTI ANI!!!!Matei, sa fii sanatos, voios, curajos mai ceva ca J.Bond, sa-ti dea Dumnezeu o viata frumoasa si intelepciunea s-o traiesti din plin!
"May you live every day of your life!"- J. Swift
Aldebaran spune:
Salutari la toata lumea!
"La multi ani!" pentru Matei - scanteiorul, sa fie sanatos, voinic si sa creasca maaare de tot!
Yasmari - esti o scumpica, mersic
Pisicut- multumesc, aceleasi urari si pt. tine si puiutul tau! Intr-adevar fii-miu e de o harnicie rara: curata masuta de tot ce e pe ea, le matura pur si simplu cu mana.
Ioana - Sa-ti traiasca Andreiasul! Superbe pozele, mi-au placut cel mai mult cele cu ochelarii de soare
. Si tu atati tare bine.
Iar imi facu fi-miu figura azi noapte, de la 5 s-a sculat si a mai adormit pe la 7. Ce l-o fi apucat ca el dormea tare bine si ma mai si laudam cu el. Acum vaneaza ceasul desteptator, l-a bagat sub patut si s-a bagat dupa el, a trebuit sa-l trag de picioare afara ca nu mai stia sa iasa
.
Va las acum ca aud liniste si daca e linistit sigur face ceva rau, a inhatat ceva interzis.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
palmyrah2002 spune:
Ati inceput sa le dati copilasilor lapte de la alimentara?
Daca da,de care si in ce combinatii cu cereale sau biscuit sau gris?
sorel spune:
Fetelor va rog ... pt. ce dati gelul cu aloe de la forever? Mama mea imi tot zice de el de vreo 2 zile dar eu nu prea credeam in produse care se vand in revista. Vreau si eu ceva detalii despre el. Pe mine m-ar interesa pt. o stomatita. Puiul meu are cateva afte pe buza de jos ... este bun pt. asa ceva? Multumesc
Din acest we am trecut pe lapte de vaca. Radu e incantat ... bea mai mult acum ... nici nu ma astepta. Maine face un anisor si am considerat ca e timpul pt. lapte de vaca. Credeti ca e cam repede?
caterina71 spune:
Oana-bomboana La Multi Ani, sa fi fericita cu parintii, sanatosi, sa le faci multe bucurii! Sa ai noroc in viata!
La Multi Ani si pentru Matei (starki)! De asemenea, sanatate, noroc, fericire, tie si parintilor!
La Multe Luni si pentru sarbatoritii mai pitici, care mai au putin de asteptat pana sa aniverseze anul! Spor la dintisori, papa, alergat, si mai ales sanatate!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Corbioana, v-am vazut pozele... e dulce foc Andrei. Si mie mi se pare ca seamana cu tine. Inca o data felicitari pentru primul anisor! 
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by sorel
Fetelor va rog ... pt. ce dati gelul cu aloe de la forever? Mama mea imi tot zice de el de vreo 2 zile dar eu nu prea credeam in produse care se vand in revista. Vreau si eu ceva detalii despre el. Pe mine m-ar interesa pt. o stomatita. Puiul meu are cateva afte pe buza de jos ... este bun pt. asa ceva? Multumesc
Din acest we am trecut pe lapte de vaca. Radu e incantat ... bea mai mult acum ... nici nu ma astepta. Maine face un anisor si am considerat ca e timpul pt. lapte de vaca. Credeti ca e cam repede?
Gelul cu aloe nu se vinde in revista!
Sint distribuitori autorizati pentru produsele forever living product.
Iti trimit mesaj unde poti afla mai multe despre produse.
Gelul de aloe cu piersica pe care eu il dau copiilor este pentru stimularea sistemului imunitar.
palmyrah2002 spune:
Nicoll ,felicitari Codrutei pentru primii pasi!
Ioana,cu tine seamana Andrei!
Si-i sta bine tuns zero!Pe Rares l-am tuns 3 mm,fiindca frizeritei i-a fost frica sa-l tunda zero pentru ca fontanela nu e inchisa!
starchi spune:
Salutare Fetele!!!!
MULTUMESC FFFFFFFFFFFFF MULT PT URARI!!!
SUNT ATAT DE FERICITA CA AM UN PUI DE UN AN!!! CARE E UN MIRACOL MISCATOR SI TANGIBIL SI IMI BUCURA OCHII SI SUFLETUL...MINUT DE MINUT!!!
VA UREZ SI VOUA SA VA BUCURATI DE PUII VOSTRI MINUNATI SI SA CRASCA MARI , FRUMOSI SI SANATOSI!!!
Cu mult, mult drag,
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
P
Yasmari spune:
Nicoll, felicitari Codrutei; nu te ingrijora ca-i departe, vorbeste-i doar despre asta, asigur-o de dragostea ta, de faptul ca va veti vedea in weekend samd si studiaza-i reactiile de comportament. Zic si eu ce-am mai cetit.
Corina, imi statea pe limba sa te intreb de leutul ce sperie castroanele, da' am prins firul pe forum.
Eu parca-s batuta in cap, nu indraznesc s-o pun in rind cu virsta la capitolul mincare pe Dragostina, aceleasi terciuri de legume de care m-am plictisit si eu. Desi bucatile din mina, de fructe, carnita, paine samd, le centrifugheaza de vreo 3 ori si le impinge la vale bucatoaie de ma sparii, la multcintatul terci, daca gaseste vreo bobita, o scuipa cat colo si-i piere cheful.
"May you live every day of your life!"- J. Swift