Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Elena,draga....ce fain ca aveti unde iesi.Eu p-aici nu prea cunosc imprejurimile si nici cu ce sa ne deplasam nu avem...Va pup!
Monica,felicitari de canin!
Georgi,uite ca la tine vine una calda alta rece!Felicitari pentru servici si multa sanatate mamei tale!In general spitalele militare sunt in categoria spitalelor bune si cu medici seriosi...Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Restul fetelor,va pup si sa aveti o zi minunata!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

am aparut si eu, ale mele fete urla care mai de care, A facut selin un circ pana a adormit, acum e randul Dariei.....si eu am atata treaba de nu mai stiu de mine.
Azi David implineste 4 ani, vreau sa-i fac un tort pentru diseara cand se intoarce de la gradinita, ceva praji pentru maine la gradi, cu prietenii lui il sarbatorim poate vineri, mai asteptam sa se incalzeasca nitel vremea.....casa mi-e ca dupa razboi
......dar cel mai important am primit jobul....nici nu-mi vine sa cred, mai trebuie sa-si dea acordul farmacistul cantonal sper sa nu faca figuri, eu l-am sunat cu ani in urma si mi-a spus ca nu e problema din partea lui, de lucru sa-mi gasesc.....asta din cauza diplomei mele romanesti. Daca e de la 1 octombrie incep.
trebuie sa plec Daria nu vrea sa doarma
Va pup si mai revin!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! celor care poarta numele sf Maria sa fiti sanatoase si sa va dea Dmnezeu numai bine in viatza
la multi ani! david sa cresti mare si sanatos si sa ai viatza presarata numai cu bucurii
va pup pe toate distractie placuta

monica

Mergi la inceput

Mira,LA MULTI ANI! pentru David,sa creasca mare si sanatos si sa aiba distractie frumoasa cu coleguti de gradinita!
Si tie felicitari pentru reusita cu serviciul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna scorpiutze.
Mira LA MULTI ANI lui David.Sa-ti traiasca, sa-ti fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.
Si LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza ziua azi.

Am fost la mama.Se simtea bine.Asteptam iar rezultate.
Ana asa zic si eu.Spital serios si medici buni.Iar cel la care mama din fericire e ff bun prieten cu cumnatul meu.Asa ca sper din toata inima sa descoperim cauza anemiei.

In rest...sunt foarte obosita si cum v-am zis...cu multe pe cap.

Va pe toate si numai bine.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Saliu fete,

La noi nimic nou pe frontul de vest....Ieri nu am serbat in mod deosebit.Am primit pupaturi si urari,nu zic nu...chiar m-am emotionat de cat de bagata am fost in seama...dar acasa...doar pupat.Asa ca mi-am facut singura de lucru si mi-am luat gorobetii dupa-amiaza si am plecat in oras,am mancat prajitura,am baut suc si Alexu' s-a ales cu o pereche de pantofi sport,asa....ca de Sf Marie...
May fetelor,am tigan la usa casei:pe Luana.Vreau sa va spun ca m-a facut de miru' lumii la cofetarie.Dupa ce am dat comanda la ospatara,normal a mai durat pana a venit doamna cu prajiturile.Ce credeti ca urla,pur si simplu,mandra mea,pe terasa cofetariei,de rasuna toata Piata Operei?Ia cititi:"Tantiiiii...hai o data cu plajitula aia!"...Imi venea sa ma bag sub masa...Aduce tanti prajitura si pentru ca avea multe de pus si la alte mese...lasa Prigatul Luanei pe masa nedesfacut si ne spune ca vine imediat sa ii toarne mandrei in pahar.Eu cu Alex,cum aveam pai in sticla,am inceput sa sobim....Luana paharu' gol...se enerveaza mandra mea si incepe iar sa urle..."Tantiiii...pune ici lepede sucu' meau"...Uuufff!In fine,mananca ea frisca si incerc sa ii dau si restul de blat.Fata se saturase cu frisca,asa ca o intreb de 2-3 ori daca mai vrea praji si daca pot sa mananc eu restul."papa tu mama",zice mandra si ma apuc eu gospodareste de halit restul de prajitura.Vine tanti sa ne ia banii si o intreaba pe Luana daca i-a placut prajitura si daca a mancat tot.Raspuns:"Daaaaa...a pacut plajitula...a papat mama tot"...Ei?Ce si-o fi zis femeia aia,ca eu am halit si fi-mea se uita la mine...Circ,dragelor,circ...O intreaba tanti aia cum o cheama,dar Luana in loc sa spuna cum o cheama ii raspunde la femeie:"da' pi tini cu ti chiama?"Bine ca nu prea se intelege ce spune.Inca la plecare i-a zis si ceau la femeie si i-a trimis si un pupic cu manuta....
Na,uite asa peripetii am avut eu ieri cu mandra...Bine ca Alex a crescut si nu mai am surprize si cu el.

Georgi...oleaca de optimism nu strica niciodata,asa ca zic Doamne ajuta! sa fie totul bine si sa ne spui ca mama ta e ok...

Fetelor,va pupez si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

buna fetelor,
mai ana am rascu lacrimi citind despre luana...e tare dragutza fetitza tasi lasa ca e mai bine sa fie putin mai indrazneatza...in fond avea dreptate copilul nu
georgiodihneste-te si tu putin, stiu ca e greu avand in vedere situatia mamei tale...dar gandeste-te ca incepi si scoala si sa vezi atunci stres la inceput de an...numai bine si multa sanatate.
va pupici pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragele mele scorpiutze !
Am lipsit motivat, deoarece Cristina a facut o indigestie sapt. trecuta. Dureri de burtica, greata, varsaturi... Sunt de speriat starile de greata si varsaturi, caci daca nu poate sa manance ii scade glicemia, daca nu-i fac insulina, ii creste glicemia. Si uite asa, dansam precum ne canta glicemiile.
De 3 zile este bine, si-a reluat si joaca pe afara, s-au mai echilibrat si glicemiile.
Am sa revin maine, cand sper sa ma mai mult timp de forum, sa citesc din urma ce ati mai scris. O zi faina in continuare, va doresc !

La multi ani, David !
Sa cresti sanatos si voios, sa ai o copilarie ca-n basme, alaturi de surioarele tale si mandrii tai parinti !
Felicitari, Mira !
Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele, printisorul vostru, alaturi de micutele printese !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

La multi ani David! presupun din cate scrie Nina ca e ziua ta:)
Mira sa iti fie sanatosi si veseli picii si tu pe langa ei!

Ano sa cad pe spate cand am auzit de la multi ani! Esti Marie?
Vin sa pupe fata!

Georgi nu te invidiez de nici un fel cu santierele! Te invidiez pt piciorul frumos care il ai de atata urcat pe scari

Pe mine ma biciuieste baiatu la sala.. si trebe sa recunosc ca imi si place otzara. trebe sa reintru in my old garderoba.

se pare ca e o luna aprox rea pt toata lumea.. parca nimic nu merge cum trebe!

hai pup fetele cu dor si drag, GABY

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

of, nina imi pare rau ca a fost bolnavioara cristinuca...sanatate multa sia veti grija de voi

monica

Mergi la inceput