Minunatele Scorpiute (37)
Raspunsuri - Pagina 24
nastasie spune:
buna seara fetele.m-am mutat la mama pana cand pleaca sora mea ca a venit vecina si ne-am mutat cu cortul la mama.maine dimineata va citesc pe toate.s-au intamplat multe si eu nu sunt la curent.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Uuuuffffff....imi vine sa-mi dau cu tesla ... in ce nu am:ca am dat trimite si nu a trimis nici un mesaj si dau sa mai trimita o data si ...eroare si s-a sters si tot...mama ei de treaba!
Monica,scriam ...
hehehe...ca eu nu zic ca tiganusu' de Luana sa nu fie indrazneata si sociabila,numa' ca ma face pe mine de cacao in public,deh!Sa mai povestesc cum se uita toata terasa la noi?!![]()
Gabi,pai da,mah,io is si Marie....
Multam' de pupat!![]()
Adriana...nebunie mare la tine...
Hai ca mai vorbim si cum ajung acasa te caut,ca m-ai facut fericita si mi-ai luat de-o piatra de pe inima...
Nina,sanatate multa Cristinutei!
Fetele,va pup si va doresc tot binele din lume!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
fetele, nici aici la mama nu scapam de musafiri.mi-e naspa fara net.pe marti miercuri pleaca, asa ca tot rar pe la voi.
ana, iubita, se rezolva.am vb cu ionut.te ajuta.stai linistita.doar sa ma suni cand ajungi.
nina, pupa fata.imi pare rau ca ati fost bolnavioare.
gerogi, sanatate multa mamei tale.si odihneste-te un pic.felicitari pentru post.
aici la mare e insuportabil de cald si sa stiti ca pe la 5-6 e cel mai canicula ca se incinge asfaltul.murim.am facut poze cu gemenele, sunt dulci.sofi e o ranjita, insa alexia e ca o tata, cu nervi in cur.au avut si rosu in gat, s-au reparat dar alexia nu prea papa din cauza la un dinte.razvan nu mai zice nimic,e mutat peste tot, dar nu comenteaza.fug ca s-a trezit.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
salutare scorpiutelor,
noi raportam ca am inceput opretatiunea scapat de pampers...o tin pe ruxi in chilotei si o pun din 30 in 30 de min in casa, in picioare
sa faca pishu(asa vrea ea...ca frate-su')![]()
am mai scapat si pe noi de doua ori dar mergem inainte...
mie imi este mai greu si trebuie sa nu uit sa o pun...dar n-avem ce face...deja sutnetm fetitze mari![]()
va pup pe toate si sa auzim numai de bine
monica
GabyHila spune:
Buna dimineata:)
Moni rad toata cand ma gandesc ce inseamna pt tine toata povestea asta: ia fetita, pune fetita, convinge fetita
bravo fetita ca facut pisu fetita!
Ana iti suna si tie asa e? Sau ai terminat cu tiganca?
am ras cu lacrimi incercand sa imi imaginez fata ta rusinata de prunca nazbatica:))
Nina voi sunteti mai bine?
Pupici sa va faceti bine.
Georgi nici nu stiu tie ce sa iti urez! Putere de munca si forta de mers inainte! Si mai incepi si scoala... uhhh
Nastasie forta de munca si tie si rabdare ca te intorci la tine acasa..
Eu ma operez de chist. Am incercat in ultimele 2 luni tratamentul dat si chistul meu se face maaareee. Asa ca laparoscopia ma asteapta. sa ma iertati daca dau mai rar.. dar asa am o dispozitie. de
In rest
si fericita ca imi e jumatatea mai buna alaturi:)![]()
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
nastasie spune:
neata si de la noi.noi suntem tot la mama.cica musafirii imi pleaca luni ca mai stau iar la brasov cateva zile asa ca sper ca luni sa dorm la mine in patut.la noi e canicula mareeeeeeee.lesini afara.maine il trimit pe razvan cu mama la tara, sotul e de munca asa ca mi-am facut programare la suvite, unghii si ce mai trebuie, iar duminica il trimit la soacra-mea sa fac si eu o plaja ca am fost pe stop si de o saptamana nu am mai ajuns.
gaby, bafta la operatie,sa scapi repede si sa te refaci la fel de rapid.mai revin cand il culc pe razvan.va pup pe toate.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Adriana,am vazut moatzele gemene....Ptiui sa nu se deoache,ca tare blondute si durdulici sunt!Scumpe foc!Si,te sun,cum sa nu te sun...Am fost eu pe fuga in luna mai acasa si tot ne-am vazut o ora,dar-mi-te acum,ca stau vreo saptamana?!Multam' fain de ajutor inca o data!Razvan zici ca s-a impacat cu situatia de copilul mai mare?Asta e bine si inseamna ca ai flacau destept,mancu-i-as ochisorii lui frumosi!
Gaby,tin pumnii si bafta sa fie bine cu operatia.Imi pare rau sa citesc asta...Am citit ca vrei sa faci un tratament naturist...Nu te-ai gandit sa mai astepti cu operatia si sa faci si un naturist intai?Intreb si eu...Te pup si ma gandesc sa fie bine pentru tine!
Monica,bafta si succes in continuare cu operatiune pampersul...
Dragelor,va pup pe toate si sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
georgi75 spune:
fetele.
Am mai prins putina putere si speranta sa va scriu si voua.
Pe scurt.Miercuri am aflat ca mama are cancer la rinichi.O tumoare de marimea unei mingi de handbal.
Joi insa aflu ca dr a confundat pacientele si ne-a dat noua veste asta infioratoare.
Nu ma bucur de raul celulalt dar in situatia data nu pot fi decat egoista.Ma bucuir ca mama e OK.E inca internata la Craiova, investigatiile continua dar nu e grav.Se pare ca sunt ceva probleme la rinichi din cauza diabetului.
Uffff....O astept pe sora mea din clipa in clipa care vine de la ea si cu vesti bune.Atat mi-a spus la telefon.
Restul...Ca incepe scoala...ca snatierul e deschis de te iei cu mainile de par... nu mai conteaza. Le voi trece pe toate.Lupt pentru ca Dumnezeu mi-a dat din nou putere...
Scriu si plang.Nu stiu de unde mai am lacrimi.Doar ca astea sunt de fericire.
Va
dulce si imi cer scuze ca nu am mai scris sa va multumesc la fiecare atunci cand ma incurajati.
O fac acum. VA MULTUMESC PRIETENE DRAGI.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by georgi75fetele.
Am mai prins putina putere si speranta sa va scriu si voua.
Pe scurt.Miercuri am aflat ca mama are cancer la rinichi.O tumoare de marimea unei mingi de handbal.
Joi insa aflu ca dr a confundat pacientele si ne-a dat noua veste asta infioratoare.Nu ma bucur de raul celulalt dar in situatia data nu pot fi decat egoista.Ma bucuir ca mama e OK.E inca internata la Craiova, investigatiile continua dar nu e grav.Se pare ca sunt ceva probleme la rinichi din cauza diabetului.
Uffff....O astept pe sora mea din clipa in clipa care vine de la ea si cu vesti bune.Atat mi-a spus la telefon.
Restul...Ca incepe scoala...ca snatierul e deschis de te iei cu mainile de par... nu mai conteaza. Le voi trece pe toate.Lupt pentru ca Dumnezeu mi-a dat din nou putere...
Scriu si plang.Nu stiu de unde mai am lacrimi.Doar ca astea sunt de fericire.
Vadulce si imi cer scuze ca nu am mai scris sa va multumesc la fiecare atunci cand ma incurajati.
O fac acum. VA MULTUMESC PRIETENE DRAGI.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

May Georgi draga:sa confunde diagnosticele?Doamne iarta-ma!Cum puii puilor mei?Pai daca stateai rau cu inima de invarteai de un infarct la aflarea vestii.Si cine iti platea spitalizarea?Celebrul doctor cu diagnosticele incurcate?Ferita sfantul!Of,fir-ar sa fie cu medicina si medicii astia:ca nici sa mori impacat nu poti,dar nici sa traiesti fericit!Sa dea Dumnezeu ca mama ta sa se insanatoseasca si sa i iar bucuroasa!Si spor la santier!Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
georgi
...eu una cred ca-l strangeam de gat pe dr...cred ca-i faceam un scandal monstruos...bine ca este totul bine cu mama ta, dar totusi sper ca dr-ul ala pe viitor sa fie mai atent.
ana
, gaby, multumesc de incurajari...astazi am facut si kk tot in baie, tot in picioare
asta la cine o mai fii vazut ca pana acum ziceam ca-l vede pe alex facand pishu in picioare dar kk???
gaby
, bafta multa si sanatate
adriana,
...cine o sa fie cea mai
de pe plaja...sa te gandesti si la mine cand te balacesti in apa de mare...noi o sa mergem maine din nou la piscina sid e data asta sper sa nu ne mai prajim
sa am grija si de mine.
va pup
pe toate we placut
monica