Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Georgi,sanatate multa mamei tale!Cum au iesit analizele?O colega de a mea si-a rezolvat niste fisuri la Proctoline,cu laser.Cam costa,e adevarat....dar sunt doi ani de atunci si nu a mai avut nici o problema....Te pup si Doamne-ajuta sa fie bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele.
Am ajuns acum acasa.Rezultatele au confirmat ca pe-acolo se pierde sange.Ca atare azi am externat-o pe mama si saptamana viitoare mergem la Croiova pentru o colonoscopie si o endoscopie.Se face si la noi in oras dar dr care are aparatura necesara e plecat in strainatate si nu mai vreau sa astept.Luni primim raspunsul cu data cand mergem.
Ana ma bucur sa aud ca se poare rezolva si laparoscopic.Imi dai mai multe detalii despre Proctoline?O sa gugalesc si io imediat sa vad ce si cum.
Va si toate cele bune.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Georgi,nu stiu foarte multe despre operatia in sine,colega mea mi-a spus ca a apelat la asa ceva si ca rezultatele sunt foarte bune,insa in amanunte nu a intrat si eu nu am insistat,poate ca i-a fost jena,nu stiu.Proctoline este in zona unde stau eu,daca ai fost in Timisoara,vis-a-vis de Piata Badea Cartan....E o clinica noua.
Numai bine si tie si mamei tale!

Mergi la inceput

Multumesc Ana.
Am gasit o multime de informatii pe net despre Proctoline si se pare ca este clinica si in Craiova.Astepr rezultatul colonoscopiei si in mod clar daca e nevoie de interventie acolo mergem.
si mersic de informatie.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
georgi, sanatate mult mamei tale, sa dea Dumnezeu sa se rezolve totusi pe cale medicamentoasa
noi suntem bine, ne jucam, papam , dormim si crestemasteptam ziua de maine poate mergem la o piscinutza mai maricica sa se balaceasca si mami si tati...nu numai prichindeii
va pup pe toate sa aveti un we fain

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR!

GEORGIANA, multa sanatate mamei tale! Imi pare rau ca nu ai vesti prea bune!si va tin pumnii sa se faca bine cat mai repede!Sa stapaniti sanatosi apartamentul!
ADRIANAsi abia astept poze cu papuselele!
LAURA, ce mai faci? Nu ne-ai spus ce-ai facut la dr. si astept vesti bune!
ANA, MONICA, HELLENE, ANINA,si pe voi si va doresc un we cat se poate de frumos!
Sa auzim numai de bine!
Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN ( 2 ani si zece luni)

Mergi la inceput

Saluti fete,

Intru si eu sa va doresc o zi minunata si sa aveti o saptamana cu realizari multe...Va pup pe toate si sa aveti parte numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Eu nu v-am putut da vestea vineri pentur weekend, pentru ca joi iar am avut inundat cabinetul, de la ploaie, asa ca... tot weekend-ul am stat cu stres din cauza vremii.
Macar am facut o iesire pana la Manastirea Sucevita, la Marginea sa ne uitam la ceramica si sa vada George cum face nenea oale cu piciorul. Ieri am fost la Voronet, in locul nostru favorit de plaja si gratar. Am vrut sa respir aer curat muuult, pentru ca la mine acum pute groaznic! Mi-am umplut plamanii!
Deci astept iar ziua de vineri sa va anunt (sper sa pot tura asta) cand incepe weekend-ul!
Va pup, o saptamana buuuuna, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
noi suntem bine, venim cu vesti mari...avem deja al doilea caninse pare ca a iesit fara prea multe tipete si urlaciuni ca primul...sa speram ca urmatorii apar si ei fara problemutze
ieri am fost la piscina toti 4 si ne-am simtit super...numai ca noi adultii ne-am cam ars putintel pe spate...desi en-am cremuit...
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Buna fetele.
Am si vesti bune si vesti proaste.
Hai sa incep cu cea buna ca rele v-am tot zis. Am obtinut post in urma repartizarii computerizate.Deci de la 1 septembrie...la scoala.
Vestea rea e ca azi am internat-o pe mama la Spitalul Militar in Craiova.Sper ca in curand sa am vesti bune si de acolo.Maine ma duc si eu la ea.

Sunt f obosita psihic si mai am multe alte chestii de rezolvat.Trebuie sa ajung cu Stef la vaccin, sa-i fac exudatul si analize kk pt inscriere la gradi, sa ne facem si noi...Plus ca de azi am inceput santierul in partea cealalta.
Cam asta ar fi...Multe, multe s-au mai adunat.
O saptamana super va doresc si va dulce pe toate.

POZE

Mergi la inceput