Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saliu la scorpiute,

Lory,may,tu ai recuperat cu scrisul ,zau asa!...Alinushu a inceput deja gradinita?Iui!Ca ma gandesc ca o luam si noi de coada.Mai nasol ca nu stiu la ce data:1 sau 15 septembrie?
Asa ca,dragelor,care aveti idee:gradi incepe pe 1 sau 15 septembrie?ca eu parca-s venita cu biscuitele pe conducta de apa calda...(eeee,parca...!!!)
Asa ca Lory,sa aveti distractie la maxim de zilele astea cu festivalul de dans si aveti grija sa nu faceti febra musculara de la tzopait pe ritm de salsa....
Laura...si eu am ramas cu ceva sechele de la prima nastere si s-au apmlificat oleaca dupa a doua nastere...Am un punct pe coloana care ma doare uneori de fac pisu pe mine....plus dureri de spate.Ma rog,asta cu durerea de spate e si din cauza greutatii mele corporale...Pupici la minunea de Teo!Iar tie bafta cu analizele si sa fie bine!
Monica....rusii vin,rusii trec....Si eu ma simt de cacao in perioada...
Gaby,nu-i bai!Bine ca tot raul a fost spre bine...Azi il sun pe nenea doctoru' sa stabilim o intalnire de control maine...Tie cum iti merge?Iese cum iti doresti!Bafta maxima!te pup!

Scorpiute....pupaturi multe de la mine si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Salut minunatele scorpiutze !
Ce fain cand se strang randurile pe aici, pe la noi.
Laura, ai o frumusete de bebelina ! Si nu ma mir, caci are cu cine semana. Tare bine iti sade cu parul scurt.
Pana acum vreo 2 ani si eu aveam probleme cu coloana din cand in cand. O vertebra mai apasa pe cate un nerv si ma luau niste junghiuri la sale de abia puteam sa ma misc. Si asta de la ridicatul Cristinei si aplecatul la schimbatul ei des, caci nu aveam masa de infasat. Recomandarile doctoritei au fost, fara miscari bruste din mijloc si fara ridicari prea grele.
Asadar, ai grija si la miscarile ce le faci, mai ales cand o ridici sau o porti pe Teo in brate.
Sanatate si te astept cu vesti bune despre sanatatea ta !
Lory, ce fain trebuie sa fie, chiar daca este aglomerat !
Festivalul de dans pe ce ritmuri este ?
Ca sa nu mai aveti probleme cu kk, cum scrie si Monica, lichide multe, iaurturi si fructe ce au si rol diuretic, portocale, piersici, prune, pere, smochine si pepene.
Ana, n-am apucat sa-ti scriu, dar tare fain ii sade Luanei in costumasul de baie.
Gradinitele se deschid pe 1 sept., dar programul propriu-zis incepe pe 15 sept. Pana pe la 1 oct. este perioada de acomodare, numai dupa aceea incep activitatile din programa data de Minister.
Si cum pica intr-o vineri, data de 15 sept., eu cred ca este ok, daca o duci pe 18 sept.
Monica, noi am mai lasat inghetata si am trecut la budinca, ca desert. Ce papa bun mai gatesti tu, la copilasi ?
Gaby, am sa incerc sa pun pe 2 coloane scorpiutzele, cand am ceva timp liber, la serviciu.
La multi, multi ani fericiti, plini de sanatate si bucurii, mamei tale !
Chiar asa, pe cand nunta ?
Georgi, cum ii mai este mamei tale ?
Ce fain ca ai gasit apartament in aceeasi zona, cu verdeata si nici nu trebuie sa carati prea departe lucrurile. Iar vecinii, sunt aproximativ, aceeasi.
Adriana, va fi greu cu atatia copilasi in casa, dar va fi frumos, sunt convinsa.
Daca este vreme frumoasa, veti sta mai mult pe afara, iar in casa....ca la gradinita sau cresa, fiecare cu locul lui la masa si cu activitatile specifice varstei.
La noi se isca probleme, cand iesim afara si una vrea cu bicicleta, trotineta sau rolele pe trotuar, iar alta vrea cu mingea in curtea scolii de langa noi, unde cele pe roti nu aluneca frumos.
In weekend s-au distrat tare bine fetitele. Fiecare s-a dat pe ce a vrut, trenulete, leagane sau masinute electrice, ori pe tobogan si saltea gonflabila. Am mancat vata de zahar, kurtos kalacs(colac secuiesc) si am ascultat muzica de meditatie si relaxare a indienilor sud-americani. De acum, la anu' mai vedem noi, asa distractie.
Va pup si mai revin, eu !

PS - Vedeti ca puteti da note subiectului !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata feteleee.
Am ajuns acasa.Am cumparat noul apartament, de azi sunt proprietari cu acte in regula.
La mama n-am ajuns azi.A fost tata cu Stefania.Se simtea aproximativ la fel.Dupa amiaza merg si eu.

Pupici la toate

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Georgi....sa stapaniti sanatosi casuta,sa va bucurati de ea si sa traiti fericiti in ea 1000 de ani !!!!
Nina....pai s-au distrat fetele la greu....Uau!Ce misto!Multam de apreciere pantru Luana....si de informatia cu gradinita....Eram putinel incurcata,ca trebuie sa merg sa fac analizele Luanei si ale mele....

Hai va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut la scorpitze vesele!
Io sunt intr-un mare fel ocupata pana peste... capete, simt ca usor clachez, am avut sambata noapte inundatie la job, deci... strans apa, supravegheat pompieri, catarat scule, coborat scule, pazit de o noua inundatie... plus serviciul, pe care nu il poti neglija. Neavand weekend liber, simt ca nu mai pot ridica capul dimineata (de aia astept iar weekendul ca pe....)!
Laurici, vazut Teolina, pupat ecranul cat am putut, ma apuc rapid sa dau batai pentru al doilea bebe, sa o petim. Daca o fi sa iasa baiet, apoi sper sa nu te deranjeze sa fie un strop mai mic
Fetele, va pup pe toate de numa... asa ca sa simtiti, intru eu in conced si ma ocup serios de DC ca l-am neglijat si imi lipseste teribil! Acum imi iau capul obosit si fug acasa ca imi ajungeee!
Ma duc sa ma resuscitez cu ceva... bunut!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow ce activitate este pe-aici
fetele ma bucur ca sutneti bine
georgi sa stapaniti sanatosi casutza...
elena...imi pare rau de inundatie...imi inchipui ce a fost acolo
ana,bafta la analize si un pupic luanei sa nu o doara asa de tare...din cate stiu chestia asta cu 1 sau 15 depinde de gradinitza...sunt gradinite care incep chiar din august...deci e mai bine sa te interesezi acolo unde este luana inscrisa.
nina...buna si budincutza...dar cred ca mai mult imi place mie decat lui...cred ca n-ar da inghetzata pe budinca
azi am facut-o amandoi(eu si alex) pe ruxi sa pape si ea o lingura de spanac...nu s-a dat in vant dar nici nu a zis nu...incet, incet o dam pe brazda...ieri a papat ficatel de pui, azi spanac...norok ca este pofticioasa
dolce si pe mine m-a durut un picior rau de tot cand eram gravida(cica tot de la coloana era)dar imediat cum am nascut si am scapat de kg-mele in plus mi-a disparut durerea ca prin minune...sanatate multa si sa ne spui ce ai facut la dr.
lory, ma bucur ca alinuutl este bine acum
fetelor va pe toate
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! Am intrat in fuga sa va salut si sa va pup pe toate, am o zi tare incarcata asa ca ramane sa va scriu mai multe data viitoare.

Aveti grija de voi si sa aveti parte de o zi cat se poate de frumoasa!
Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (2 ani si zece luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, v-am citit.am intrat repede ca am musafirii la plaja.e nebunie aici.fetele sunt niste papusi, nu va vine s acredeti.o sa pun poze dar cand pleaca.razvan e fericit dar mai ferciti e nepotul meu ala mare.
ana, cu rata astept raspuns.am ales o masina de spalat whirpool si o combina arctic.acum astept sa vad daca aproba.ca am tone de spalat si nebuna de soramea.
gerogi, sa stapaniti sanatosi apartamentul.
elena, imi pare rau sa aud de inundatie.
v-am citit foarte pe fuga.dar recuperez.am o tona de treaba.nu stiu cand mai intru.tot asacand nu sunt ei.in rest, e nebunie mare pe aici.am fugit.va pup,

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Saliu scorpiute,

Harnicute,nu-i vorba,ca ati scriat...hehehehehe

Cuscraaaaaaa.....ce faci fato?!Baaaaaaaaaaayyyy,mai am si io nevoie de tine,nu numa' famelia....ce Dumnezeu faci?Cu ce ai gresit de te-au pedepsit aia la servici in halul ala?Doamne-iarta-ma!mai ia si tu o pauza femeie,ca o sa pici doborata in curand....Ia zi la mandea:cum merg trebile cu apartamentul si cu pusul de mamaliguta?Hai ca te pup cu tot dragul si ai grija de tine!
Monica,sa fie cu bafta,cu toate ca nu imi fac probleme cu Luanuta...E cuminte si curioasa.Acu' vreo luna in urma am fost sa ii faca nush ce vaccin(ne-a chemat asistenta de la dispensar)in piciorus.Iti dai seama ca era acolo o turma de copilasi mai micuti,mai marisori....Si a stat si s-a uitat la aia cum le facea injectie asistenta,cum urlau ca disperatii...ea n-a zis nici car.Cand i-a venit randul...mi-am facut semnul crucii,Doamne-ajuta!,am luat-o in brate si am strans-o,ca nu se miste si sa se agite...Surpriza imensa:fata mea nu a zis nimic absolut,nici un sunet nu a scos,ba din contra a zambit un pic si se uita curioasa la asistenta cum ii baga acul in pulpita...Culmea culmilor a fost ca la sfarsit a spus si multumesc si saru-mana si ceau...Oricum pentru ea trebuie facut doar exudat su coprocultura.Eu si ta-su tre' sa facem sangele si plamanii.Cu ta-su imi de groaza,la recoltat sange...Si cu gradi asa am sa fac...tre' sa merg sa ma interesez...Ruxi e mofturici la mancarica?Si ai mei au anumite preferinte....ma exasperaza uneori.Aseara am gatit niste mancarica de fasole pastai cu usturoi si rosii....delicioasa.Luana nu mai mancase pana atunci asa ceva.Na,si o pastaie i-am bagat in gurita...mama mia!... a scuipat de parca ii dadusem cianura...Si vorba ta:bine ca ai fata pofticioasa si uite asa merge mai usor cu mofturile la mancat...
Lory....sa ai si tu o zi minunata!
Adriana...Doamne-ajuta sa se aprobe!Si de se aproba,sa le stapaniti sanatosi!Bay...la tine e o nebunie totala cred...cu musafiri si copilasi...hehehehehehee....si cu pilotistul umflat in pene ca e cel mai mare....el e nenea....Il pup cu foc!

Pai sa auzim numai de bine si sa fiti sanatoase!Va pup si o zi cat mai buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Va pup scorpiutze.Am avut o zi agitata dar intru pe fuga si la voi.
Mama e tot slabita.Toate analizele sunt in regula, echografii la fel.Dar cum v-am zis are o anemie severa.Asta inseamna ca pierde sange pe undeva.Dr banuieste ca are o fisura la colon.Azi au luat o proba pt un copro si sa vedem rezultatul maine.Asta ar fi rau pt ca nu se rezolva decat prin operatie.Si are destule la activ...

In rest...multzam de urari si sa ne auzim cu bine.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput