Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Pup "scorpiile" pe fuga.

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele.Revin cu detalii asa cum am promis.
Am iternat-o pe mama la prima ora.Nu stiu ce naiba sa zic.EKG-ul a fost bun...tensiunea 12 cu 7.Dr. a zis ca vrea sa o urmareasca si el cateva zile, sa vada ce si cum.Parerea lui e ca tot diabetul e de vina.
Se simte super slabita(a slabit si ea f. mult), nu are pofta de mancare si starea generala e proasta.Se vede pe fata ei lucrul asta desi ea incearca sa se tina stare, sa nu ma sperie.
Asa ca suntem in asteptare acum.

Adrianadistractie placuta cu surioara si gemenele.

[red]Lori[/re] zambareata e bina...slava Domnului...ca asta imi mai trebuia.Trebuie sa ajung cu ea la dr la vaccin si tot aman din cauzele pe care le stiti.Vorbeste toata ziua si ma uimeste de la o zi la alta cate cuvinte scoate.Copiii astia sunt ca un burete.

Voi va vaietati de curatenie?Io ce sa mai zic?Miercuri facem actele pentru noul nostru apartament si intru oficial in santier acolo.In functie de ce lucrari mai are nenea care vine sa-l amenajeze.Eu sper din toata inima ca pana la 1 sept sa ma mut.Apoi incepe scoala, o dau pe Stef la camin si voi avea mai multe pe cap.
Si bineinteles dupa ce termin renovarile, urmeaza mutarea.Si sa caram toate astea pe scari de la etajul 9...ca liftul nu merge...Mi-e groazaaaaa....
Partea buna e ca apartamentul e in blocul vecin si decat iesim de la noi din bloc si le ducem in blocul vecin.Ma bucur mult ca nu plec din zona asta cu multa verdeatza(printre putinele din oras).

Hai ca m-am intins.

Va si revin cu vesti.

P.S. Am vrut sa scriu de la inceput dar am uitat.V-am mai zis cred.Fetele care aveti probleme cu kk incercati lactoza.Stefania mea a fost constipata luni la rand de nu mai stiam ce sa-i mai dau de mancare.Si pana ca urma am luat Lactoza (sirop)(la recomandarea medicului) cate o lingurita pe zi timp de 7 zile.Nu i-am dat 7 zile deoarece s-au vazut rezultatele din primele zile.Si de atunci nu mai avem probleme.Vreau sa va zic ca ajunsese sa spuna ca face kk dar refuza...se strangea efectiv de teama.Probabil o durea cand facea.Iar supozitoarele le uram amandoua.
Dar am rezolvat-o asa cum v-am zis.

Hai pupi.Gata ca am scris pentru toate zilele astea.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

georgi, sanatate multa mamei tale.sa stapaniti sanatosi noul aparatament.spor la renovari.asteptam poze.tot raul spre bine.capul sus ca trec toate.rabdare insa.abia astept si eu sa inceapa razvan sa vorbeasca.ca asa trebuie sa ghicesc eu.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Pup fetele smecheros. Sunt la magazin si azi si maine full time, tin locul fetei

Petitul a fost haios si a iesit in mare f f bine. Fiecare pereche si-a dat cu parerea si am concluzionat noi seara: facem tot cum vrei noi. Ce sa nu ma dau Lori? M-am dat de mult

Georgi sa ai putere sa ramai tu sanatoasa... si sa ti se faca mamonul bine! A mea a facut 53 de ani ieri bestiala mama mea. Spor la mutat.
Vezi ca sunt niste saci mari negrii la METRO de 75 de litri in care eu am impachetat beton cand m-am mutat. Si eticheteaza totul ca altfel nu mai stii care pe unde sunt. Sfatul meu de carcotas.

Nina pot sa dau si eu o sugestie? Nu putem scrie numele pe doua coloane ca e mare rau lista aia de Sscccoorrpiii (incerc sa sasai ca sarpele)
va pupilesc cu drag pe Ana, Nastasie, Moni, Georgi, Elena, Nina, Lori_K si Dandush

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare scorpiute,
noi suntem bine ne bucuram de vremea frumoasa, astia mici sunt toata ziulica la piscinutza lor, alex a primit unda verde la inghetzata si e tare fericit, si eu le fac numai bunatati sa pape ca sa nu se mai zmiertaie si sa manance cu pofta...dar cam fara rezultat
se vede ca e inceput de saptamana...e activitate intensa aici
gaby, la multi ani! sa-ti traiasca mamica, sa fie sanatoasa si sa-i dea Dumnezeu numai bine
adriana, ma bucur ca a ajuns cu bine sora ta in romania...mai este doar un picutz si ajunge si la voi sia tunci sa te tii petrecere
loryvad ca ruxi s-a mai reglat un picutz cu kkalica...i-am dat fructe mai multe( pere, piersici, prune)...si vad ca este mai bine...si cat mai multe lichide...aaa...si ceai de musetel indulcit cu putina miere...inceraca si tu poate merge si la voialinutului si tie spor la treburi
georgisi multa, multa sanatate mamicii tale.saru' mana de sfatul pentru contipatia ruxandrei, daca mai am probleme am sa-l urmez
carmenma gandesc mereu la tine si la printesica ta, mai da si tu un semn de viata, sunteti bine?
syd, cu tine ce-i de nu mai zici nimik?
elena, mira, esme, nina,dana,ana, irina,dolcepe toate si sper ca sunteti bine si voi si copilashii

monica

Mergi la inceput

gaby, la multi ani mamei tale.sa te bucuri de ea, sa fie sanatoasa si spor cu magazinul.ma bucur ca a iesit bine petitul.
monica, era la farmacie ceva sirop parca Lass baby daca nu ma insel special pt constipatie, dar eu ii dau lui razvan laptele cu putina miere si nu am probleme cu el.el mananca si multe ciorbe si sta foarte bine la capitolul kaka.
ce petrecere fetelor, ca o sa fie nebunie cu 4 copii.o sa fie ca la nebuni.
sunt suparata ca mi s-a stricat masina de spalat taman acum.asa ca maine dupa asta umblu.eu ma gandeam la arctic.voi ce ziceti?si imi iau si combina frigorifica.ma gandeam tot la arctic.voi ce ma sfatuiti.
va pup si o seara minunata.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

BINE V-AM REGASIT SCORPIUTELOR !!!

Recunosc ca nu am avut timp sa cites ce ati mai facut pt ca azi ne-am intors de la tara dar sa stiti ca m-am gindit mereu la voi si mi-ati lisit enorm. Va pup pe toate prietenele mele dragi NINA, GEORGIANA, MONICA, ADRIANA, LORY, GABI, ANA, ELENA !

Teo a mea a crecut este fetita mare are 3 luni si o saptamina si 8 kg....stiu ca este prea grasana ... papa sin si bibe completare dar papa cu pofta si doarme mai tot timpul si ca sa ma scot putin sa stiti ca si eu am fost un bebe gras...poate este genetic...

V-am pus pozici

Va pup din nou pe toate si sper sa mai am timp sa mai stau la calculator pina voi pleca iar la tara.

Dolce
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

scorpiutele si in special pe Laurici si pe puiutza Teo.Ma bucur ca sunteti bine.

Mama era mai bine dupa amiaza.Si din nou va multumesc de incurajari.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Georgiana am citit acum despre mama ta...ii doresc insanatosire grabnica !

Dolce
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

buna dimineata.
laura, ai o grasana dulce foc.sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.parca nu prea seamana cu tine, nu?
georgi, nu am decat incurajari sa-ti spun.sa fii tare.
eu am uitat aseara usa la colivie deschisa si mi-a stat papagalul toata noaptea liber.m-am si speriat dimineata cand l-am vazut pe pervaz la bucatarie.eu plec acum la mama sa beau cafeaua ca e deja bucatareasa si sa mai cumpar ce trebuie pentru musafiri.sora mea era suparata ieri ca au racit iar fetele, dar i-am spus ca le punem noi pe picioare.
va pup pe toate.promit sa mai intru o data azi.o zi buna.

albumul meu

Mergi la inceput