Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Ma bucur sa o vad pe Lori inapoi si sa aud ca sunteti bine.
Nastasie draga mea draga sa te hodini otzara ca dau aia micii navala peste tine.. ai pus-o!!

Ana68 nu mai intra pe net...????
Eu scriu maine ca sunt toata ziua la magazin. IMi vin socrii in petite...

Pup pe everybody...
Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

No, azi pe langa ca e vineri (yupyyyyy), mai avem si zi de petit!
Fetele, va pup pe toate toate toate, am multa treaba azi, dar vad ca gashka usor usor se reintregeste!
Cele bune si frumoase, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gaby, ce sa ma odihnesc ca maine ma asteapta curatenie generala, dar d-aia serioasa, cu selctie prin sifonier, aruncat toate prostiile....in concluzie desputit casa.plus ca trebuie sa fac si cumparaturi pentru ei sa le umplu frigiderul.ma rog, numai sa ajunga cu bine.sa-i vad ajunsi acasa.bafta la petit.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, scorpiutze minunate !
Ce bine ca e vineri, caci imediat incepe weekend-ul !
De ieri, sunt zilele orasului, aici. Azi vom iesi si noi, sa distram fetitele. Caci 1 data/an au ocazia de masinute, trenulete si alte minunatzii...
Weekend-ul trecut am sarbatorit-o pe nepotica mai mica, Patricia, caci a implinit 7 ani. E si finutza mea.
A avut 2 torturi(unul de inghetata si unul de biscuiti) si nu-i venea sa creada ca tot ea sufla lumanarile si de pe cel de-al 2-lea tort. Kiki, a trebuit sa sufle si ea in lumanari, bine-nteles. Si, deja, ne-a anuntat cum va fi la ziua ei, care e dupa Boboteaza.
Gaby, vezi ce faci, nu te lasa asa usor de petit !
Adriana, spor la . In curand ne vine si noua randul.
Va doresc un weekend minunat, tuturor si sa ne "revedem" cu bine, luni !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,
La noi e aglomeratie mare la munca,cu VIP-uri de la Bucurestu,onor conducerea institutiei....si au fost si vizite in birouri si sedinta...

Na,bun!In alta ordine de idei vreau sa va spun ca sunt ok si sunt bucuroasa.

Adriana,pai ar fi un lucru bun ca al tau barbatel sa mearga la scos galcile...Eu nu le mai am de pe la 4 ani,e cam nasol la raceala,dar nu se compara un gat rosu fara amigdale cu un gat cu amigdalele cu puroi...Oricum si cu ele si fara ele tot rau este...Spor la treburi si la curatenie!
Nina,LA MULTI ANI! finutei tale.Cum v-ati sarbatorit?Cred ca s-au distrat fetele la greu...Sa aveti weekend minunat si distractie la maxim!
Monica...cateodata o perioada de leneveala prinde foarte bine...vorbesc din experienta!
Lory,si voua weekend frumos si mai lasati alergatura,oameni buni!
Gaby,aici sunt,cum ziceam...Da' parca am scris pe cealalta paginuta...Spor si tie la alergaturi si sa iti mearga si sa iti iasa cum iti doresti!Bafta cu socreii!
Cuscraaaaa...may Elena draga,io am puse sa-ti vezi nora ,bre,in costum de baie la strand,ca doar asa ai dat domnia ta ordin...Te-ai uitat?Va pup!

Na,dragelor,care cum mai sunteti p-aici....sa aveti un weekend frumos si plin de satisfactii.Va pup si ne auzim luni!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Scorpiile mele eu ma bucur neorm ca e vineri. dar maine trebe sa stau patru ore la magazin si scriu eu mult... promit pe onoarea mea!

pupiiiiiiiiiii

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pup scorpiutele minunate.
Fetelor, va multumesc ca v-ati gandit la mine si la urari dar din pacate, mama nu se simte bine.Maine urmeaza o noua internare la cardiologie(din fericire a venit medicul ei din concediu).
Cam asta ar fi...V-am citit dar nu ma simt in stare sa gandesc acum.Va dulce pe toate si revin maine cu detalii.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! Am intrat sa va salut si sa va spun ca am un inceput de saptamana foarte incarcat,am profitat de faptul ca are sotiorul meu liber si am luat-o pe urmele ADRIANEI, am inceput sa desputesc casa, adica geamuri, perdele, curatenie generala si am luat o pauza in care am vrut sa va scriu cateva randuri.

GEORGIANA, imi pare tare rau pt. mama ta, sa dea D-zeu sa se faca bine cat mai repede! Sanatate multa ii doresc!Ce mai face zambareata?Va pup!
GABY, cum e treaba cu petitul?A fost sau urmeaza sa fie? Daca a fost, astept detalii si sper ca nu te-ai lasat prea usor!Te pup!
ANA & HELLENE, mey cuscrelor, tare mandre mai sunteti de copilasi! Dar ce mandra este Luana de costumul ei de baie! Bravo ei, e o frumoasa!Bravo Ana , ai reusit sa-i faci educatie frumoasa ca sa-i placa cuscra-ti!Va pup pe toti in gashca si parca maine poimaine va aud si pe voi ca intrati in tensiunea petitului! La nunta sper sa ma chemati si pe mine!
MONICA, Ce mai faci? Sa stii ca si eu am aceleasi probleme cu Alinul meu, adica cu kk. Mi s-a spus ca e posibil sa fie din cauza gradinitei ca nu este locul lui acolo si se abtine sa faca. Ne chinuim cu supozitoare dar nici alea nu-si fac efectul ca reuseste imediat sa le dea afara. Te pup!
Fetelor, ma opresc deocamdata aici, va pup pe toate si fug la treburi! Va doresc o saptamana frumoasa si sa auzim numai de bine!
Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN ( 2 ani si zece luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.
lory, eu am facut sambata o curatenie de am zis ca nu e adevarat cat de repede se face mizerie.ca doar am facut acum 2 luni curatenie generala dupa ce am terminat santierul.m-a ajutat si sotul ca altfel nu faceam fata si nici nu-mi place sa fac singura curatenie.
georgi, imi pare tare rau sa aud de mama ta.ii doresc multa multa sanatate.asteptam vesti si fii tare ca se rezolva.
mi-a venit surioara la codlea.au plecat sambata seara si au ajuns duminica seara.-maine cred ca vin in constanta.abia astept.nu-mi vine sa cred ca e in romania.asa ca nu stiu cat timp mai am sa postez dar promit sa va citesc.
va doresc o saptamana cat mai usoara.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti scorpiute,

Gabi draga....cum iti merge treaba?Ai gasit ce ai cautat?Cum ii merge baiatului tau la noul job?S-a acomodat?Sa ai spor in toate!
Georgi,dea Domnul ca tot raul sa fie spre bine si insanatosire mamei tale!Sa ne spui si noua ce a mai zis cardiologul...Tin pumnii sa fie in regula!
Lory,saru-mana de apreciere,draga mea!Lasa ca nici cu Alinushu' tau nu-mi e rusine....asa baiat frumos...de numa'!Numai ochisorii aia ai lui de smecheras ar baga in boala o hoarda de fete...ce vorbesti?!Lasa ca ai sa vezi tu cum va fi,numa' sa mai creasca olecuta si parca vad ca ne spui ca inghesuie fetitele in dulapioare la pupat,la gradinita(ca asa l-am prins eu pe Alex cand era la grupa mare).Sa fiti sanatosi si spor la treburi!
Adriana....pai acum ca a venit surioara ta...o sa tot fi ocupata,sa mai stati la o barfa,ba joaca cu gemenele.... Pai sa va distrati la maxim si sa pui si poze cu gorobetii sa ii vedem si noi....Te pup si pupici la pilotistul nazdravan!

Dragelor,sa aveti o saptamana cat mai buna si mai plina de realizari si sa auzim numai de bine!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput