Minunatele Scorpiute (37)
Raspunsuri - Pagina 17

nastasie spune:
 monica, nici la noi nu are succes olita.mai bine pe jos decat in ea.si mai avem o luna jumatate pana la cresa si nu cred ca voi reusi.sper sa se invete repede acolo.nu am cum sa fac poze decat ziua ca mi s-a stricat blitul.sa stii ca nu mai sunt chiar asa ca nu am mai apucat sa fac plaja.dar vine soramea marti miercuri si rupem.sambata sunt in curatenie generala.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004

miraklucker spune:
 Monica, credeam ca numai ai mei sunt asa rai, si nu se pot juca impreuna....binenteles ca David e capul rautatilor!!!!
Aici ploua si nu prea avem ce face.....
1 aug e sarbatoarea lor nationala si a plouat pe rupte asa ca nu am facut nici o iesire la iarba verde dar gratare tot am mancat...am fost la cumnatii mei si am facut acolo, focul de artificii a fost mai in toate cantoanele interzis chair si grill-lul nici macar la tine in curte nu ti-a dat voie din cauza de uscaciune sa nu ia ceva foc.....si pana la urma a plouat de a rupt!
Sa va spun.....ieri am fost la un interviu pentru job pe un post de farmacista la un depozit mare de medicamente....mai trebuie sa merg odata dar dupa cat de disperati erau aia cred ca ma vor, le trebuie 4-5 farmacisti in cel mai scrut timp.....toata noaptea n-am dormit, si in loc sa ma bucur incep tot mai tare sa disper......mutare, ce fac cu copii, timpul meu liber si tot asa.Cel mai nasol e ca nu se poate jumatate de norma cum vroiam eu, cel putin pentru inceput, dar imi vor trimite ei diploma sa mi-o echivaleze.
Hai ca o sa va mai scriu, dulcineea mica s-a trezit cu noaptea in cap si acum e la mine in brate si nu ma lasa sa scriu![]()
Mira mami de   DAVID 
(15.08.2002),  DARIA
(20.11.2004)  si  
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI

HelleneC spune:
 Salut fetele!
Eu astept weekend-ul, normal... si ma bucur de racoarea de afara, desi e urat sa fie innorat!
Mira, stiu ca iti doreai mult un job, asteptam vesti bune! Cred ca ai nevoie si tu de o iesire. Poate asa si David se cuminteste
 si devine responsabil in jocul cu fetele! Oricum, mare rabdare ai, pentru ca eu nu imi imaginez ce ar fi in casa mea cu inca doi copii mici pe langa dl. Goe... de fapt asta e adevarata fericire!
Adriana, oricum sunteti pe drumul bun cu operatiunea olita, la noi greuuuu a fost! 
Monica... sa stii ca si Goe are tranzitul intestinal aiurea... de micut era sarbatoare in casa cand producea ceva fara supozitoare si alte cele.![]()
Georgi, ce face mami?
Iri, spor la trebi... am intrat eu acum la "belele", facem schimb de decor! Pupa scumpa de Iris, a crescut maaaare!
Ana, cuscra draga, sanatate maxima iti doresc si apoi felicitari pentru Dunia, merita relaxare dupa asa biruinta!
Gaby, succes sa terminati palierul, sa va mutati in "casa voastra"! Cum mai e in al noualea cer?
Va pup pe toate toate, ma reintorc la trebile mele!
O zi buna, Elena
 Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Ana68 spune:
 Salut scorpiute,
Eu m-am cam pauzat si,sorry!,nu am mai scriat acilea....![]()
Sa va spun ca am pus poze cu gorobetii la strand,in album...daca vreti sa vedeti si aveti chef...any time!...
Iri,bine ca v-ati revenit din problemele familiale....Si spor la treaba!E greu,e de munca,da' p-orma o sa stai cu atata drag in casuta cea noua....Pupici printzesei Iris!
Georgi,spor la bucatarit!Si sanatate maxima mamei tale si voua!
Gaby,cum merge treaba cu noul magazin?Am vazut si eu pozele,sunt foarte frumosi pantofii....Incerc sa racolez doritoare de vizionat...Te pup si bafta in ce faci!
Monica,sa sti ca Dunia e un exemplu de fata...si la cat de necajita a fost la intrarea in adolescenta(parintii ei au divortat in vara cand dadea examen la liceu),la cat de bine a invatat,cat de ambitioasa a fost sa reuseasca si cat de ambitioasa este...cum a stat ea singurica cand mama ei a plecat sa munceasca 3 luni in Germania....ce sa mai zic?O admir din toata inima si ma bucur din suflet ca este o fata care a inteles motivul divortului parintilor ei,ca e o fata deschisa la minte,ca chiar si la 19 ani cat are inca isi asculta parintii si nu face nimic fara sfatul lor...
O iubesc ca pe fata mea...pe cuvant !
Gorobetii sunt in forma maxima,iti dai seama....Alex bantuie non-stop pe strazi,de zici ca e copilu' strazii.Luana e bine,multumesc lui Dumnezeu! si de cand i-am tot vorbit si eu si ta-su de gradinita...mereu spune ca vine Mos Craciun la gradinita si aduce cadouri si o sa cante ea "Ginga Bei!"...adica Jingle Bells...Iti dai seama...nebunie mare!I-am dus de vreo doua ori la strand,iar a doua oara am zis ca fac criza de nervi,ca nu am reusit sa ii mai scot din bazin nici pe unul nici pe celalalt si a trebuit sa recurg la amenintari si injurii aruncate razant printre incisivi...de se uitau oamenii de pe langa piscina la mine ca la o cotoroanta,mama denaturata....Cu olita nu te mai stresa,ca asa ne-am agitat si noi si cand ne-am lasat pagubasi si ne-am impacat cu realitatea pampersilor,s-a pus mandra singurica pe tron,de buna voie.Ii punem scutec doar la somnul de pranz si cel de noapte....Ma gandesc ce vom face la gradi?Ca acolo trebuie fara scutec....Uf!Pai sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bine!
Adriana,spor la curatenie!Ce face pilotel?Cum se mai simte sotul tau?I-au trecut flgmoanele de pe buci?
Mira....hai nu mai fi asa agitata,poate ca e bine ca ai resit sa gasesti de munca asa repede...Angajezi o bona pentru micuti sau cum te-ai gandit sa procedezi?Copilasii sunt bine,sanatosi?Sa aveti parte numai de bine si iti tin pumnii si bafta!
Elena,cuscrita scumpa....un big saru-mana pentru urare!
Vezi ca am pus poze cu noru-ta in costumul de baie...la strand,ca am carat aparatu' cu mine special sa ii fac poze sa o vezi,bre,ca doar asa ai spus...Sa vezi ce nora smechera ai...
Ce face iubitu' meu ginerel?Sa pupi baiatu' tare si cu foc de la mine si Luana!
Nina,ce mai face Cristinuca?
No,restul gagicutelor,va pup si va doresc tot binele din lume!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

HelleneC spune:
 Ana, cuscrito, de ieri am vazut costumul de plaja al noru'mii!
Asa da... imi place cum e educata!![]()
 Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

nastasie spune:
 buna, fetele.intru acum cand doarme razvan ca m-a capiat.azi mi-a dat desteptarea la 6.30
ana, e bine sotul.dar trebuie sa le scoata ca asa nu mai vrea sa se chinuie, dar dupa ce ne pleaca musafirii.nici eu nu-l mai strezes pe razvan cu olita ca tot eu sunt aia care ma enervez.in rest, face numai si numai prostii.azi dimineata mi-a daramat cafeaua si am dat repede fuga la mama si am baut cu ea.sa stii ca si ai mei au divortat exact cand dadeam la liceu si in prima faza picasem la Mircea cu 8.13.am prins un an cand s-au picat cu note mari, dar s-au mai suplimentat si am reusit.
elena, maine e vineri.hai ca a trecut si saptamana asta.
de marti-miercuri nu stiu cat timp mai am de net ca-mi vin neamurile, dar abia astept sa fac poze sa va arat minunatiile mele de nepoate.
fug sa mai strang prin casa.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004

Anina_n spune:

Fetelor, suntem bine, dar n-am avut timp de net. ![]()
Revin maine cu povesti...
 tot 
  ![]()
Nina, mami de
 www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

monica-elizabet spune:
 buna fetelor,
wow ce activitate a fost azi pe-aici
noi suntem bine dar nu am facut nimik in mod special...adevarul este ca am cam lenevit![]()
va pup pe toate
monica

Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! Bine v-am regasit!

nastasie spune:
 eee, e alta viata cand e lory prima care semneaza condica.ne bucuram pentru voi.si te asteptam mai des pe aici.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004