Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele.
Am internat-o pe mama la cardiologie si acum sunt un pic mai linistita.O sa merg acum la ea cu ceva mancare.

Nina mamei i-au descoperit diabetul anul trecut cand era internata tot la cardiologie.Nu face insulina, ia doar Siofor, cate o jumatate de pastila dimineatza si seara.Probabil ca trebuie sa-i schimbe tratamentul.Tensiunea a avut-o buna azi( 12 cu 7).Deci probabil ca diabetul ii face figuri.Transpira abundent(transpiratii reci) si se simte ametita tot timpul.Nu mai zic ca si pofta de mancare nu prea are.In fine, sa vedem maine cand face analizele cum iese cu glicemia.

Adriana v-am vazut si io imbratisati si pupaciosi dar am avut altele in cap si am uitat sa-ti zic.La aceeasi chestie ma gandeam si eu.Nu cred ca as reusi sa-l imbrac pe-al meu in roz nici batut.Si mi-ar placea dar...

Va pe toate si va las.Fug la spital.

P.S. Ce-o face Ana in delegatie pe caldurile astea?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mai si sotul meu tot asa mai "negricios" estesi lui ii sta bine in rox si are si o camasa orange(pal)...mai ales cand e si bronzat ii sta super...nah' ce io sa nu mi-l laud hi hi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Buna!
Am avut un an agitat rau,n-am prea mai avut timp sa intru pe "scorpiute".Alexandra a intrat la liceul Tonitza dupa multe emotii.Ne-am luat o grija de pe umeri si apoi o vacanta de relaxare...in Kusadasi...a fost super!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.
monica, foarte bine ca il lauzi.asa si trebuie.atunci imbraca-l mai des in culori de-astea.nici eu nu indrazneam daca nu era cununia asta.el vroia la costum dar cum cununia era la 2 ziua parca nu-mi placea.
mstef, felicitari pentru intrarea la liceu.
gaby, ce faci?pe unde esti?te-a acaparat de tot dragostea?
noi am fost la doctor ieri si avem rosu in gat si ne ies si masele(cred ca al treilea rand).asa ca suntem sub tratament.dar pe mine ma omoara mucii lui ca saracu' nu poate respira de la ei.si am observat ca, cu cat ii pun mai multe picaturi in nas cu atat i se inmultesc, parca.asa ca il las asa.mi se pare ca trece mai bine.
fug sa-mi beau cafeluta ca mi-a dat desteptarea razvan la 7 asa ca sunt cheauna.va pup pe toate.va dortesc o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

buna scorpiute,
adriana, m-ati zapacit cu dintisoriicati mai are razvanel acum? noi in continuare avem doar 8 dinti si 4 premolari...caninii se vad sub gingiute dar nu dau semne sa iasa....ce v-a dat pentru rosu in gat?
ruxi a mea tot mai tuseste putin dimineatza cand se trezeste dar in timpul zilei nu mai are nimik, asa ca de azi nu-i mai dau nici ei tratament...doar ceiuturi calde, cu miere si lamaie/
ieri le-am scos din nou piscinutza in curte si au stat un picutz mai mult ca de obicei si dl alex s-a cam ars putin(ma rog bronzat) dar de obicei il dau cuc rema si nu are nimik...tigancusha de ruxi nu are nimik fiindca ea este neagra de la mama(tata) natura
azi vrea sa fac un spanac si sa-i dau si ruxandrei parca o si vad cum se stramba hi hi
va pup pe toate...sper ca sunteti bine fiindca-i cam liniste pe aici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

monica, razvan are toti dintii.am inteles ca sunt 4 randuri de masele si noi avem 3 randuri ca acum ii iese al 3 lea rand.in rest e plina gura de dinti.pentru rosu mi-a dat augmentin, nurofen si pentru muci si tuse ambroxol.sa stii ca razvan mananca numai ce mancam noi.azi si el papa spanac.eu ii fac numai din ala congelat ca e tocat mai marunt si haleste un castron odata.i-l amestec cu paine si carne.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi scorpiutze !
Si al meu sotz, tot brunet este, dar nu s-ar imbraca in rosu, roz, orange sau galben, niciodata. Daca reusesc sa-l imbrac vreodata asa, il pozez sa vada si el, cat de bine ii sta in culorile astea.
Georgi, daca are transpiratii reci si se simte ametita, probabil sta pe glicemii mai mici, mama ta. Dieta o respecta ?
In diabetul tip 2, conteaza foarte mult respectarea dietei. Va tin pumnii si astept vesti bune despre mam ta.
Adriana, fetele sunt bine, tot afara ne tin. Pe langa ele, mai alergam si noi, sutam mingea, sarim sostron. Noi, adica eu si Cristi, sotul.
Adormim dupa ora 23, peste noapte ne mai trezim sa-i luam glicemia Cristinei, dimineata ne trezim la ora 6:30, avem serviciul de 8 ore si in rest...cu fetitele. Nu-mi mai ajunge somnul. Dimineata ma trezesc tare greu, insa peste zi, nu am probleme....fetitele ,ma mentin treaza.
Felicitari, Michi, Alexandrei, pt. reusita la lic. Tonitza ! Si bravo pt. superba vacanta !
Va doresc o zi minunata, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

asa cum ma asteptam ruxi nici nu a vrut sa guste din spanac daramite sa mai si manance, in schimb alex a papat tot si inca mai vroiase uita sora-sa la el cu o de-i venea sa scuipe numai cand il vedea pe el ca mananca
georgi, cum se mai simte mama ta?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele.
Am aparut si noi acasa.
Am fost si la mama.Se simte la fel.Ametita, transpiratii.
Nina nu stiu ce sa zic de dieta.In general tine desi cred ca mai scapa cateodata.Am citit azi cate ceva pe net.Mama a avut si o viroza urata cu tuse si toate cele.Se pare ca asta i-a dereglat glicemiile.Nu avem inca rezultatele la sange.Abia maine dimineatza.
Poti sa-mi zici si mie de unde fac rost de o dieta clara?Detaliata?

Hai pupi si va multumesc ca va ganditi si la mine.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mai apar si eu dupa asa o lunga absenta...ce sa-i faci stiti voi timpul asta.....
Duminica seara am ajuns si noi de pe munte, plini de nervi, fetele au urlat tot drumul, am orpit din parcare in parcare pana la urma am luat-o pe Selin la mine in brate...daca ne-ar fi prins politia
....acolo a fost tareeee bine, liniste si pace,cum zice sotul poti sa-ti auzi paduchii in cap cum se plimba...., ce mai comparatie.
A fost cald dar nu canicula ca aici, am fost la strand intr-o zi, au unul nou nout super fain, de doua ori ne-am aventurat pana la un lac nu foarte departe, ne-am balacit, ne-am bronzat si n-am facut nimic!David s-a balacit chiar si in izbor, brrr eu nici sa ma uit la el nu puteam ca ma lua tremuratul
cu somnul nu prea am recuperat, ai mei copii nu stiu de vacanta, la 7-7.30 erau toti 3 in picioare!.....am cules afine si fragute....am contruit case in padure....David a avut companie, intr-o zi vecinul de cabana, alta zi o verisoara, apoi alta....l-am aniversat pe socru-meu
Atractia pricipala a fost telecabina care trece pe deasupra casei...chiar si Daria a invatat sa spuna bandli....topaiau si strigau de fiecare data cand trecea, adica din juma in juma de ora. Daria a renuntat la laptele de ora 5-6 ca il puneam in termos si se acrea pana ajungea sa-l bea, Selin s-a bronzat in buci,a inceput sa manace pe rupte orice ii dau, vrea sa se ridice in fundulet.
pozele sunt la albumul iulie
va pup, ma duc sa scot rufele

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput