Prichindei martie-aprilie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Multumesc mult de tot pentru raspunsurile voastre legate de somnul copiilor si pentru felicitari (pentru permis). Intr-adevar m-am convins ca Eva doarme, in medie, mai putin decat ceilalti copii. Cred ca acum ii ies si ceva maselute, pentru ca e disperata sa roada orice si e si cam maraita (si mi s-a parut ca e gingia un umflata in 2 locuri). Mai nou a inceput si Victor sa nu mai doarma dupa-amiaza, iar noaptea mai devreme de 11 nu se baga in pat. Sper sa ne descurcam bine la mare toti 4 intr-o camera (mai ales ca Adi-sotul e cam poet cand e vorba de programul copiilor).

Ligia, o sa arunc o privire si la Oasis (sper sa-l gasesc). Te mai intereseaza si altceva in mod deosebit in afara de parcare sau doar chestii generale?

Laura, Ellinia, Teodora, multa sanatate copilasilor! Ellinia, sa stii ca este foarte normal ca in timp ce ia antibiotic copilul sa nu manance. Plus ca la el este cumulat si cu maseluta. Perfuziile se pun doar daca este deshidratat, vomita tot, ceea ce nu cred ca e cazul vostru. Oricum din cate ai spus tu nu sta chiar nemancat. Lichide bea? Stiu ca e foarte stresant cand e copilul bolnav si cand slabeste , dar o sa vezi ca va fi bine. Toti trec prin asta.

Rrox, slipul Evei e unul obisnuit. O sa-i alternez pe plaja slipul cu chiloteii Pampers. La piscina nu stiu daca o s-o bag (i-am luat o piscinuta mica).

Crangutalil, eu Evei la pranz o sa incerc sa-i dau borcanele Hipp. Mi se par mai sigure decat mancarea de la restaurant. Dar o sa ma orientez si la fata locului. Noi vom merge la mare cu inca 2 familii de prieteni, in total vor fi 6 copii (cea mai mare are aproape 7 ani si Eva e cea mai mica). Iti dai seama ce taraboi va fi. Dar sper sa fie cooperanti macar copiii mai mari.

Referitor la medicamente si eu sunt de aceeasi parere cu Rrox. Tot timpul ma consult cu pediatrul referitor la tratament (desi uneori, in cazul lui Victor, stiu sigur ce-i va da, prefer sa-l sun totusi si sa mergem la control). Eu o sa iau diverse medicamente la mine pentru ca mergem in Bulgaria (si probabil ca nu voi gasi aceleasi medicamente ca aici). Dar si in Constanta daca as merge as lua pentru ca se mai intampla uneori sa debuteze ceva noaptea si nu prea gasesti farmacii deschise. Victor mi-a cam facut enterocolite la mare (prima data cand avea 1 an si jumatate si cateva secunde m-am intors cu spatele la el si cand m-am intors bea apa de mare din galetusa-si nu va spun ce nebunie a fost dupa aia...). Si anul trecut mi-a facut o viroza din asta digestiva, pentru ca vrea sa inoate cu capul sub apa, il apuca tipatul acolo si inghite apa de mare.Sper sa-l mai temperez anul asta (desi fiind cu atatia copii prin jur sigur se vor indemna la prostii), dar oricum ma duc cu medicamentele la mine (si cu speranta ca nu le voi folosi).

Va pup ca-mi pica ochii pe tastatura de somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Buna,buna,scriu o data pe mileniu,caci cam asa merge compu meu acum.Avantaj am ca macar va pot citi,desi la atata volum de scris nici gand sa pot raspunde fara sa stau o zi intreaga.
In primul rand zuzu,realmente regret ca n-am apucat nici la mail sa mai raspund,desi asa ma laudam,si stii prea bine ca nu cer scuze decat sincer.Sper ca sunteti bine,astept vesti.
Ana,felicitari pentru carnet.Alex doarme tot ca Eva,dar mai nou i-am schimbat programul,asa ca acum arata cam asa:la 7 trezirea,mic dejun[lapte,paine cu unt si uneori miere sau dulceata sau Almette cu smantana,e singura fara prostii prin ea],apoi iau eu micul dejun si el sta in tarc si produce kaki.Mergem la plimbare pana la 12:30[plaja,parca etc],apoi pregatesc masa si papa pranzul pe la 13 [supa,apoi felul 2 proteina din carne sau ou cu diverse garnituri,apoi desert fructe cu cereale].Mancam noi,iar el sta in tarc si produce deja stiti ce,apoi la 15:15 somn pana la 17:30-18,cand se scoala si-i dau iaurtul.Plimbare pana la 20,cand ii facem baie/dus,apoi lapte si somn.adoarme pe la 21:30,22,dupa 40-60 minute de asa-zisa rutina,adica povesti,cantece,imbratisari,sus-jos etc.
Acum trebuie sa plec la joaca,sper sa pot trimite macar mesajul asta si sa mai si intru pe seara[ma obraznicesc,nu?].
Va pup.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

SANATATE copilasilor cu probleme.
rrox,slipul acela nu tine nici macar un pipi,am ajuns la concluzia ca e doar de protctie,ca sa nu le intre nisipul chiar prin toate orificiile,de piscina,pentru ca asa se cere,desi trece bine mersi pipi prin el,iar pe deasupra elasticul de pe margine e foarte dur,il inroseste groaznic pe Alexut pe pielicica.Desi nu-mi place,ajung sa-l tin tot la putzi goala.
daria,treaba cu pixul ma intereseaza si pe mine;LOC-ul s-ar putea sa fie eficient,eu am avut pentru bucatarie si era intr-adevar foarte bun.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna fetele!
De cand ma chinui si eu sa ma apuc sa va scriuuuuuuu....
Multumim tuturor ca v-ati facut timp sa va uitati la pozele noastre si de asemenea multumim de complimente

mamacita,
multumesc frumos,e ok,nu e nevoie de scuze,serios
ana71,
Bubu doarme cam asa:21.30-22 pana pe la 9.30-10(exact nu stiu cand se trrezeste pt ca sta cuminte in patut pana mergem la el.Vacanta placuta si fara peripetii!

Tuturor bolnaviorilor le dorim multa multa sanatate!
ellinia,
si Bubu are zile si zile cu manctul.In general refuza legumele si e un intreg circ pana papa macar jumate(ce cantece,carticele,jucarele....)Eu cred ca sunt de vina mai multe"evenimente" cumulate :caldura insuportabila(inca nu ne-am luat AC dar sper in curand),iesirea de noi dinti/masele si oricum perioada asta de stagnare a cresterii/pierdere a apetitului.

Am vazut pozicci multe de copii superbi!Raducu,Daria,Andrada,micul Brien Picasso,Ionuca,minunatiile andireisi ar mai fi dar cred ca ma lasa memoriaVa pupam pe toti fara exceptie!

Vad ca discutati intens de pampers absorbant/chilotei plaja.Sa va zic si eu:aici se gasesc Pampers Sunnies Swim Pants,de unica folosinta,pachet de 11 bucati costa 6,50 e.Noi i-am pus piscina in gradina lui Bubu zilele trecute si i-am incercat prima oara.Am fost f dezamagita de calitatea lor.Bietul Buburel nici nu cred ca a facut pipilic,dar daca dadeai un pic chilotelul la o parte curgea apa cu duiumul
Puteti sa -i vedeti aici:http://s62.photobucket.com/albums/h84/nezdravana/in%20piscina/
Pt cei care merg la mare cred ca varianta de mijloc este pampersul normal pe nisip si in apa la cuculetul gol
Am citit pe undeva-cele care sunteti din capitala-ca se gasesc genul astora descrisi de mine mai sus la Carrefour si sunt de la Huggies,tot 11 buc in pachet parca.

Va las pt moment si revin un pic mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita, adica vrei sa zici ca am dat o carutza de bani pe un slip care nu tine nici macar un pipi?
Si tu tot de la bebelusul tau ai luat?
Nu am vazut in programul lui Alexut mom cand se joaca singur pt ca mama lui sa aiba timp sa mai vorbeasca cu noi pe forum

Ana71, asha in general m-ar interesa se Oasis. Il gasesti ca cica e in centrul statiunii.

connie1974, incerc diseara sa mai pun niste poze, ca nu am mai pus demult! Felicitari pt permis!
La cap asta sunt f feminista si sunt f suparate pe fetele care nu dau de carnet si se lasa la mana barbatului, stau cu mashina in curte si pleca cu troleul!
Ca s anu mai zic de cei care au masina si pleaca cu trenul la mare pt ca nu au carnet. (stiu ei cei despre care vorbesc)

Va pup, eu noutati nu am. Radu e ok, mai nou f vorbaret, spune multe cuvinte in care apar multe consoane, gen cpl..., dar si cuvinte gen boca boca sau glglgl (asha fac eu cand bea el cu pofta) si el ma imita!
Gasesc jucarii in cratitele din dulap, clesti de rufe in farfurii sau in stropitoare, sosete in ghivecele de flori. Cara totusl prin casa, toate usile tre sa fie deschise pt el!
Aseara l-am cantarit, ca ne-am luat un cantar digital. Are 13 kg imbracat si cu pantofiori in picioare

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ha-ha-ha! MAI ZI,MAI ZI...ca poate ne-'om urni spre scoala de soferi.
Stii cat dam pe transport/tren ??Aproape 200 e! Sa mor,nu alta.

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Multumesc pentru informatii, dragele mele. Pina la urma am luat din Carrefour scutece absorbante impermeabile (asa zic ei!:) )de la Huggies. Nu-mi inspira mare incredere, in fine, vom vedea cum se comporta.Eu vreau sa-i folosesc la piscina hotelului. Ca informatie, sint 11 buc. in pachet si costa 300.000lei.

Felicitari pentru carnet Ana si Connie.
Raresionut, stam 8 zile la mare.
Ligia , ne vedem in august.
Ana si mie mi-a zis doctorita de la Medicover sa am grija sa nu bea apa de mare, ca o multime de copii vin la ei cu enterocolite din cauza asta. Sa speram ca puiutii nostri or sa fie feriti de asa ceva.
Ellinia, multa sanatate.
Teodora, multa sanatate si voua. La Mara au durat cam o luna mucisorii.Ii scoteam cu aspiratorul o tona, dupa 1 ora tona era la loc. Pediatra ne-a recomandat doua tipuri de picaturi, dar nu mi s-a parut ca ar avea efect, asa ca tot curatatul temeinic e la putere. Si un exudat ca sa vedeti care-i cauza.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Scuze ca trimit fractionat mesajul, dar iar am probleme cu laptopul si nu vreau sa pierd ce-am scris.

Mamacita, te .M-ai impresionat profund : Alexutu' maninca in trei feluri la prinz si sta cuminte in tarc sa manince si mama lui ???? Eu daca o pun pe Mara in tarc imediat vrea sa escaladeze marginea. Deocamdata nu reuseste, dar nu mai are mult.

Hai sa va spun un secret, ca nu ma pot abtine: ieri mi-am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv. Eu sint mai prudenta din fire si nu ma bucur pina nu vad la ecograf ca totul este in regula, asta va fi dupa ce venim de la mare, ca sa si vada ceva. Oricum inceputul e bun . Intrebare intrebatoare: acum doi ani mi-era rau si nu prea am stat la soare, dar acum ce fac? Trebuie sa-mi iau costum de baie intreg sa protejez burtica de actiunea directa a soarelui sau numai sarcinile avansate tb. protejate?

Va pup.

Marutza, iubirea noastra

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rp sa fie intr-un ceas bun. si multa sanatate. imi pare rau ca nu te pot ajuta si cu un sfat la intrebarile tale.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ce sentiment frumos cred ca traiesti, rp! Sa sti ca o noua viata prinde contur inauntrul tau, est ceva mirific, felicitari si sarcina usoara. Imi pare rau ca noi ajungem atunci cand voi plecati, cat despre protectia burticii, sincer, cred ca trebuie intrebat un medic ginecolog ce creme poti folosi pentru protectie solara. Mare atentie la factorul de protectie UV.
Iar ca sa-mi spun si eu opinia referitor la carnet, consider ca daca ar fi un pic mai mult respect in trafic ( si mai ales fata de femei) poate toti si-ar lua permis. Mie mi-a trebuit un an sa fiu convinsa ca pot pleca singura in trafic, dar cum ghinionul m-a urmarit am si avut un accident, dar nu din vina mea.Pana cand nu am inceput sa comentez la volan fata de cei care-si bat joc de faptul ca esti femeie eram o fricoasa, dupa care lucrurile s-au schimbat.

Mergi la inceput