Prichindei martie-aprilie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 19
teodora racz spune:

Fetelor multumesc tuturor pt.incurajari!Va dati seama ca nu ma lasa sa ma ating de ea toata ziua iar seara cand este deja adormita ce scot din nasul ei....!
Ca sa avem tot meniul complet astazi ne-a iesit si noua coltul de la o masea
toata ziua isi baga pumnul in gura si incearca sa ne muste de barba cand este luata in brate;
Va doresc tuturor o noapte linistita!

teodora racz spune:
Rrox am vazut pozele si ai doua fete tare dragalase!Sa-ti traiasca!Iar soacra ta este o femeie bine aranjata!Asa este mereu?
cenia spune:
Salutare din nou.
Mai dar ce fetite frumoase am vazut....la Roxx! ma gindeam sa ii fac cunostinta lui David, Mariuca e prea mare, dar nu stiu daca deja Ioana nu e interesata de alt cavaler... foarte frumoase pozele si clare. este foarte expresiva:"ma incrunt" si cele in iarba sunt bestiale, adica fata e bestiala! adevarul e ca fetitele sunt mai frumuselel decit baietii!!
DAria: da, ... neputinta o exprima gesticulind cu miinile in sus. acum incerc sa ghicesc ce inseamna cind rasuceste o singura mina in sus...e o exchibitie interesanta.saude ex: cind il intrebi cind maninca: cum creste baiatul? ridica ambele brate sus si tu trebuie sa spui "maare!!!"
Astazi am incercat sa stam in apa dar nu am avut succes. pun citeva poze sa le vedeti,ca acusi plecam la mare si o sa lipsim o perioada de pe portativ.Sunt curioasa daca la mare va fi tot atit de reticent cu apa. nu stiu, poate i se parea rece!
dariaevelin spune:
rrox
absolut superbe fetele tale. Ioanei ii sta f bine si tunsa,intr-adevar e mai matura,dar la fel de scumpa. Ochisorii sunt f frumosi si senini. mariuca e o domnisoara shic. Frumoasa si vesela.
Vreau sa-ti spun ca m-am uitat de mai multe ori la fotografii. Sunt fantastice. Pe langa ca protagonistele sunt de revista, fotografia in sine...e arta. Se vede mana de profesionist. Poza in care Ioana sta intre picioarele tale,tu cu mana protectiv pe obrajorul ei...e cevaaaaaa.Mi-a starnit sentimete f duioase.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
cenia spune:
Gata s-au descarcat si pozele cine vrea poate sa vada aici :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/dd6escd
pisicuta si matei spune:
am vazut numai poze superbe.
RRox ce sa mai zic sunt fascinata de fetitele tale!Ioana are niste ochisori superi si niste obrajori de iti vine sa ii musti,iar Mariuca o adevarta domisoara
.
Cenia si David un "cuplu" tare frumos
.Cenia scuza-mi curiozitatea,dar de ce nu va cheama sotul tau si pe voi in state?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
laura72 spune:
Am vazut zilele astea poze cu David,Alicia,Brien,Nati si Irina,Ioana si Mariuca,pozele de la nunta Dariei evelin.toti copilasii niste scumpi si frumosi si destepti.David cu palaria asortata,Alicia cu carliontii,Brien desenand,Nati o dulceata mica care mi-a facut dor de un bb mititel,Irina sora mai mare si ce copanale sa o mananci nu alta,Ioana zambeste ca un fotomodel,iarMariuca e reusita si vesela.
RARESIONUT aniversare frumoasa,si multi ani fericiti impreuna.
RROX la multi ani sotului,sa-ti traiasca.Ma bucur ca analizele sunt normale.
LIGIA iti remarcasem absenta acum esti ok nu?
George a invatat sa-si spuna BA-BA-BAAA si bate din palme insemnand bravo,doar ca nu intotdeauna face si lucruri de lauda.mai spune si ute adica uite,si tati care nu stim daca etati sau altceva.joi si vineri am facut gem si compot de caise asa ca la-m lasat mai mult singurel in pat sau in tarc pe care l-am scos pe balcon.cum a fost si mai cald l-am lasat doar cu tricou si pamperssi ia venit baiatului sa faca kk,nimic deosebit,doar ca si-a scos pampersul si l-a aruncat in mijlocul camerei.cand intru cam mirosea ,dar n-am vz imediat isprava.noroc ca a facut mai tare si nu s-a impastiat prea rau.a mai descoprit si cum sa scoata cablul de la tv si cum intra in camera se duce tinta la el,nu mai pot vedea nimic ca schimba programele ,scoate cablul,inchide deschide tv. a reusit sa si cboare 2 trepte fara sprijin.
va sciu asa tarziu ca sunt necajita,iar are febra 39,2 si i-a scazut f. greu iam pus sup. cu paracetamol si peste 3 ore pic. de algocalmin.de data asta are nasul infundat si mai tuseste de 3-4 ori pe zi dar putin.si deabia ne trecuse gatul.pana acum nu a mai fost bolnav,doar in februarie a facut bronsita din cauza teracotei-fumului.acum astept sa se faca 02.30 sa-i mai pun un sup. si sa ma culc.o sa merg maine la urgenta sa vad ce-i cu el.am ost in oras de dimineata sa ii luam un carut sport ca e mai usor si ne-am cam plimbat prin soare,dar cu capul acoperit cu palarie si apa dupa noi,cand am ajuns acasa era cam cald dar am crezut ca e din cauza plimbarii si nu i-am pus termometrul decat peste o ora cand am vz ce e tot fierbinte si aveaa39.2C.si tati a venit n weewend sa ne faca surpriza si uite ce gaseste.
multumesc de aprecieri celor care ne-au vazut in poze.torturile sunt de la un an si cel cu floricele de la mot si sunt facute de mine.
ma du sa-i verific temp. si sa-i pun supozitor,sper sa aiba o noapte linistita ca a dormit toata ziua cam 30 min. si nici nu a mancat.
va pupam pe pitici si mamici.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
CatXO spune:
Buna fetelor!
Intru si eu printre picaturi deoarece gargaritele mele imi ocupa tot timpul. Alexia a crescut foarte bine, e inalta, dar bineinteles tot slabuta. A inceput sa vorbeasca si ea. Spune cateva cuvintele: papuci, ce 'aci?, mama, late (lapte), etc., dar de inteles intelege aproape tot si a devenit o mica maimutica. O imita pe verisoara ei de 5 ani in tot ce face. Daria e o fomista, mananca non-stop. A inceput si ea sa se dezvolte, se pare ca o sa fie mai grasuta decat Alexia.
Probleme au fost la mine. Sambata trecuta am facut o colica biliara care a continuat pana luni, cand m-am dus la dr care a constatat ca am colecistul plin cu pietre, drept pt care joi am fost internata de urgenta si operata cu diagnosticul de calcul al vezicii biliare cu colecistita acuta. Vineri am plecat acasa si ma simt mai binisor. Am inceput sa mananc, bineinteles cu regim si se pare ca nu mai am voie sa fac nici un efort o luna de zile.
mamacita poate ma ajuti cu o dilema. Profesorul Iordache N. care m-a operat mi-a zis ca dupa 5 zile pot sa reiau alaptatul. Anestezista care l-a asistat mi-a spus ca nu crede ca pot sa mai alaptez vreodata. In ameteala mea de atunci nu m-am lamurit pana cand am plecat ce sa fac. Cert e ca de vineri am facut rost de o pompa electrica cu care prestez in fiecare zi cam de 2 ori. Crezi ca dupa 5 zile as putea sa alaptez, daca se duce substanta activa de la anestezia totala din corp? Merci mult daca poti sa-mi raspunzi.
Acum ma duc sa ma odihnesc, ca nu prea pot sa stau prea mult in fund.
Va
,
Oana
, Alexia
si Daria 
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Dantje spune:
Am mai vizionat si noi pozici,ehe....am vazut scumpica de Ioana,si Mariuca e intr-adevar domnisorica.
David scumpic in piscinuta,Brien vorbaretul,Ben nazdravanul
,Matei cu iepurasii.Catxo scumpice zanele sa-ti traiasca.
Si am mai vazut dar nu ma mai lasa teroristul...
http://www.youtube.com/watch?v=2ftzzY5VDNU&mode=related&search=jordi,daca va mai amintiti.
Fug ca nu pot sa misc.
Dantje & Martijn
rrox3 spune:
Teodora, Cenia, Daria, Pisicuta si Dantje multumim 
Laura Multumesc pentru urari
Sanatate lui George!
Poate a facut febra de la caldura si nu e altceva.
Cenia Ioana e libera
si bucuroasa de pretendenti ![]()
V-am vazut si eu pozele, David zambeste tare frumos si are o mamica frumoasa si bronzata si o piscina pe cinste 
Daria Poza cu pricina e intr-adevar facuta de profesionist (ma rog, reincadrata de mine mai strans...
). Din ce am pus in album pozele cu ea tunsa sunt facute de mine, restul de tati.
Teodora da, asa pavoazata e soacra mea mereu
, dar pe mine nu prea ma impresioneaza, nu mi se pare ca ar avea prea mult bun gust... In fine, ii lipsesc ei multe altele clar mai importante, dar ce conteaza...
In poza cu ea am tinut-o pe Ioana in brate fiindca fugea de ea si nu se putea poza cu nepotelele
In poza "cu bunica" Ioana e cu mama, care desi nu e pavoazata deloc, e o bunica minunata si simt nevoia sa o laud si in fata voastra ![]()
Incerc in seara asta sa fac un album si cu cateva poze din Turcia, excursia din aprilie, fiindca aveti ce vedea de acolo. Sper sa reusesc.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi