Prichindei martie-aprilie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 20
rrox3 spune:
CatXo Uff... ce de probleme... Multa sanatate si refacere rapida!
Nu sunt medic, dar chiar nu vad de ce sa nu mai poti alapta dupa eliminarea substantelor anestezicului din corp. Probabil tanti anestezista nu s-a gandit ca exista varianta pompa si iti poti mentine lactatia, altfel nu vad de ce sa zica asa ceva... Poate intra totusi mamacita de pe laptop si iti da un raspuns in cunostiinta de cauza
Multi
-ici printeselor tale!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
pisicuta si matei spune:
si noi nu am fost la plimbare 
Dantej super clipul,da imi mai amintesc.lu matei i-a pacut tare mult,cum l-a auzit pe baietel cantand a inceput sa chiuie si sa danseze!![]()
catox multa sanatate,sa te refaci repede si sper sa mai poti alapta 
laura super tare faza cu pampersul!multa sanatate sa se faca george bine cat mai repede!
andira parca tu intrebai de condimente.noua pediatra ne-a recomandat sa folosim inclusiv delikat.eu una nu folosesc,dar poate te ajuta opini unui medic.
Multa sanatate la bebei si mamici!
o duminica placuta in ciuda ploii va doresc!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
andrruzza spune:

cenia, ce distractie pe voi in piscina :) Frumosi ca de obicei!
roxx, super pozele! Ai doua fete frumoase foc! Veselie mare acolo in leagane :) Ioana sta singura in leagan, fetitza mare ce mai!
Noi am fost afara chiar daca a plouat, am plecat pe ploaie si cand am ajuns in parc a aparut soarele si a fost o dupa amiaza frumoasa. Pamantul era insa destul de moale si sandalele pline de pamant in asa hal de abia mai ridica picioarele. Degeaba am tot curatat pamantul, ca fugea iar intre tufe :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
Am vazut si doua albume cu poze din Turcia, foarte frumoase peisajele. roxx, thx!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
teodora racz spune:
Cenia ti-am mai laudat o data piscina;super!
Iar despre protagonisti ce sa mai vorbim!
Laura imi pare rau pt.George si va dorim sanatate!Inca noi ne luptam cu nasul infundat si secretiile!

Cat multa sanatate si succes cu alaptatul!
Dantje imi aduc aminte de piesa!Tare videoclipul!![]()
rrox3 spune:
Andruzza multumim 
Abia acum am terminat de aranjat cele doua albume cu poze din Turcia
Unul se numeste Istanbul 2006 si celalalt Capadoccia 2006 Cand aveti timp si pofta va invit sa le vedeti, desi n-au legatura cu prichindeii
Din pacate se vad mici si compresate la maxim pe yahoo, dar macar va faceti o idee.
Din Istanbul sunt doar poze cu palatul Dolmabahce - ultimul si cel mai nou palat al sultanilor, portul si cheiul si inca cateva cadre. Nu am pozat prea mult fiindca noi am vizitat cu alta ocazie orasul si atunci am fost la toate obiectivele turistice si am pozat tot ce misca. De data asta am stat doar doua zile acolo avand ca scop sa vizitam palatul asta (il ratasem data trecuta), sa manacam bine
si sa degustam din atmosfera minunata a Istanbulului.
In albumul cu Capadoccia (o zona a Turciei aflata in Anatolia Centrala cu foarte multe obiective turistice) o sa gasiti poze din canionul Ihlara Valley (cu multe bisericute sapate in versanti), cu un oras subteran pe 7 nivele - Derinkuyu si cu formidabila zona carstica Goreme, pe care am si survolat-o cu balonul cu aer cald.
Cam asta er fi pe scurt. Sper sa va placa.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
raresionut spune:
In sfarsit acasa! A fost superb, mai ales vremea care a tinut cu noi. Am vazut multe poze si niste bebelusi tare poznasi, frumosi, talentati si nazdravani, drept urmare vom posta si noi mai jos, dar nu mule caci Rares a avut grija sa ne seteze aparatul.
laura imi pare rau ca trebuie sa te confrunti din nou cu febra, ii uram lui George multa sanatate si multi

CatXO, nu cred ca anestezia , dupa cateva zile, mai prezinta un risc pentru alaptat. Important este de stiut metoda si substanta cu care ai fost anesteziata. Va uram multa sanatate si va asteptam mai des.
Va multumim sincer pentru urari.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinatanasache/album
cenia spune:
Roxx: dadusem eu un anunt mai demult ca vrem o prietena, dar iata ce prietena diafana si delicata am gasit!nu ne asteptam! oricum, nu as vrea sa fiu o soacra "din aia", cind o fi sa fie, sper sa am intelepciunea necesara de a ma iubi si nora si nepotii.(si sa nu fuga de mine!)
Pisicuta: tati ne-a chemat in America dar povestea e mai lunga, asa ca deocamdata raminem aici.
la noi a fost o zi superba, ne-am plimbat, am fost la biserica am facut seara gratar si am cazut frinti.
intrebare:recomandati-mi o carte referitor la cresterea copilului de la aceasta virsta. am "Mama si copilul" de sotii Capraru , a fost f buna mai ales ca lua in fiecare luna toate informatiile necesare si le punea pe tapet.
ligia13 spune:
Noi si ieri si azi am hoinarit, am fost la tara si am stat afara, am facut gratare, am inaugurat piscina (una mica, pt Radu) si am fost tare bine. Azi chiar cand l-am bagat in piscina s-a pus un pic de vant, si acu am emotii, dar acum seara este ok. Sper si maine.
rrox3, ti-am admirat minunatiile de fete. Ioana e o dragalasha, si pare isteatza dar in acelasi timp f blanda. Cred ca s-ar potrivi cu Raducu![]()

. Mariuca e si ea o nazdravana.
M-am distrat copios de comentariile la poze. Auzi la ea: "cu bunica" si apoi "cu soacra lu mami"
(nicidecum cu apelativ de genul , cu cealatat bunica, sau cu mama lu tati, nuuu, cea mai distanta descriere . Asta spune multe despre relatia voastra
)
Poze din vacanta nu am apucat sa vad, ca vreau sa le vad pe indelete!
laura72, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Ati fost la doc? Cum sunteti?
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
cenia spune:
Multumesc fetelor pentru aprecieri, nu mai mentionez ca sa nu sar pe cineva.
Noi vineri plecam la mare, deja am o gasca de fete care s-au lipit; 2 femei si trei pustoaice o sa fim(motivul: e gratis cazarea) si trebuie sa facem lista sa nu uit ceva. O sa ii iau borcanase cu mincare, dar ultima data a refuzat. La restaurant noi nu prea am mincat,citeam mai demult ca a facut cineva mai multe borcanase si le-a congelat, dar era mincare pasata.Al meu nu vrea sub nici un chip mincare pasata. Daca aveti experienta, sugestii va rog sa imi deschideti si mie capul!
merci
pa pa