Prichindei martie-aprilie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc,alessia,ca"ne-ai bagat in seama"cu "bubele tehnologice";vad ca stii prea bine ce rele sunt.Bine ati revenit!Pupici!
Invazie de muste?!!!Groaznic!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

mamacita ai rezolvat problema cu calculatorul? Ce mai face samuraiul nostru?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua.

Multumesc, Caramella, pentru aprecieri. Am vazut pozele cu frumoasa Alicia. Este foarte delicata si imi place tare mult si tunsa, i se vad trasaturile fetei mai bine. Dar si carliontii dinainte erau superbi.

Rrox, iti urez multa sanatate. Probabil ca esti putin anemica, dupa ce spuneai tu, ca masa ta mai serioasa este seara, dupa 10, presupun ca te obosesti prea mult si nu alimentezi corpul cu destule resurse de hrana. Mai gandeste-te si la tine putin, fetitele au nevoie de tine sanatoasa.

Dariaevelin, am vazut pozele cuperbe cu cei doi frumosi, Brien si Daria cea mica. Si m-am amuzat copios cand am citit descrierea pe care ti-o faci, esti o scumpa!!

Danuta-t, l-am admirat pe Mihai in toate pozele din album, imi place foarte mult, pare un copilas mare dupa fetisoara inteligenta pe care o are. Imi place si tenul lui usor masliniu. Cat despre palmele aplicate finutei, cred ca era o modalitate de a se juca cu ea. Asa face si Rares, este putin prea repezit, dar nu realizeaza ce face. Daca-l cert incepe sa rada. Cred ca trebuie sa mai avem putina rabdare cu ei , pana sa reusim sa-i facem sa inteleaga ce e bine si ce nu.

Laura72, am vazut pozele sunteti niste frumosi.

Mamacita, ti-ai "vindecat" calculatorul? Ce baietel cuminte ai, bravo. Are o mama mai inteleapta, probabil, pentru ca eu nu reusesc sa-l fac pe Rares sa priceapa ca nu are voie sa faca anumite lucruri, ca de ex. sa manance nisip.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Alessia, doar 200 de muste? Cred ca fugeam din casa in loc sa le omor. Sper ca le-ati exterminat pe toate.

Teodora, sanatate multa micutei, sper sa treaca repede.

Dantje, sa aveti parte de o vacanta placuta in Romania.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

nu am mai apucat mai devreme..

Teodora va dorim multa sanatate. stiu cum e ca asa eram si noi sambata noapte, ardea ca toate cele si mai eram si singura acasa... multa putere ca trece in cateva zile..Alex de 3 zile nu reuseste deloc sa doarma ca lumea din cauza mucisorilor... asa ca si eu pe langa el..la fel de nedormita... dar lasa ca se fac ei mari...

daria am vazut si eu cei 2 prichindei frumosi foc. si sa stii ca Brien este un scump asa tuns si pare asa de mare.

Cenia eu l-am trecut pe Alex de la 1 an pe lapte normal, din cel la punga, dar nu stiu acum sa iti spun daca e mai bine sau nu. stiu ca unii zic ca e mai bun totusi cel praf, pentru ca este imbunatatit.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Adseana multumim.

Dantje o vacanta super, cu vreme frumoasa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Buna seara!

Caramella, laura72, multumim frumos pentru aprecieri. Pupici de la Andrada pentru Alicia cea draguta-tunsulici si pentru George cel frumusel (v-am adimirat pe toti 3 in poze)!!

Daria, m-am distrat bine de tot de "patania" ta cu telecomanda si imi place mult de tot cum povestesti tu, de fiecare data! M-as bucura daca mi-ai trimite si mie pozele cu Geani si Daria.Adresa mea de mail este adela_maties@yahoo.com. Pupici lui Brien din partea noastra!

Teodora, multa sanatate Antoniei! Am vazut si ultimele voastre pozici, e o fetita tare draguta umblareata ta! sa se faca bine cit mai repede!

Am mai vazut pozici faine cu o graviduta frumoasa (Zuzunaki) si simpaticul ei Bubu, si cu danuta si Mihai! Foarte haioase pozele cu Mihai intre vase si in piata, cu prietenii si printre porumbei...

Multa sanatate prichindeilor si mamicilor!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Multumesc ca v-ati gandit la noi:Cenia,Raresionut,Laura,Alessia,Adseana,Carmenduta,Nino!

Nu sunt multumita nici eu de Nurofen;prea tarziu isi face efectul in caz de febra!Antonia deja ardea cand i-am bagat supozitorul!
Nu mai avem febra dar ne curge nasul si nu ne lasa nici sa-i punem picaturi,nici sa folosim aspiratorul nazal iar daca o tinem urla din toate puterile;ce ma sfatuiti sa fac ca sa o pot curata cum trebuie la nas?
Noaptea trecuta a dormit pana la ora 2 dar apoi pana la 5 dimineata nu a inchis ochii din cauza ca nu putea respira;de 3 ori i-am pus picaturi dar tarziu a functionat treaba;asa ca am dormit si eu cateva ore;
Ma tot incurajez ca a mai trecut o zi si ca se va face bine!
Traiasca cafeaua de dimineata!
Va multumesc inca o data pt.urari si sper ca sa vin cu stiri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Simonela multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut!
Eu va mai citesc, chiar daca pe sarite, dar de raspuns nu apuc neam...

Rrox - imi pare tare rau de cele intamplate, mai ales ca stiu cum e. Am patit-o si eu acum cativa ani, pe fondul unei hemoragii masive. Atunci eu am cazut pur si simplu jos, nu ma puteam misca, nu puteam vorbi, dar eram constienta si absolut ingrozita, nu-mi mai fusese niciodata asa rau. Nu stiu cat am stat asa, cand m-am putut in sfarsit ridica si m-am uitat in oglinda eram alba ca varul.
La analize mi-a iesit hemoglobina 8. Multe zile apoi nici nu puteam sta in picioare.
In fine, multa sanatate si sunt sigura ca nu se va mai repeta!

Cenia - am intrebat si noi pediatra daca sa o trecem pe Irina pe lapte normal, si mi-a spus ca se poate, dar daca ne putem permite e indicat sa o tinem pe lapticul ei (noi ii dam Milumil) pana la 3 ani.
Asa ca noi inca ii dam lapte de bebe, si probabil pana la sfarsitul anului nu cred ca vom schimba, desi costa ceva, rade o cutie la o saptamana.

Daria - am vazut si eu pozele, niste dulci amandoi, si mi-a placut faza cu telecomanda

Zuzule - si pe tine te-am vazut, esti o frumoasa!!

Mergi la inceput