Prichindei martie-aprilie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Intrebare: Sa renunt la laptele Nestele Junior 1-3 ani in favoarea celui de vaca?
Sotul meu ma tot bate la cap ca in America nu se recomanda formula dupa virsta de un an. Si sa renunt la laptele praf. Mie mi se pare mai bun asta,complet si chiar mai comod pentru mine.
As vrea sa aud pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

am mai lucrat eu pe la adresa ca mi sa mai spus ca nu merge,da eu nu ma pricep asa ca mam uitat pe la voi si am vz ca lipsea ID.vreti sa-mi spuneti cum e acum?sotul meu vine de la sulina abia joia viitoare si poate o repar pana atunci.asa e cand esti autodidact.cred ca trebuie sa pun mana pe o carte de calc.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Am remarcat ca aici se discuta problemele destul de intens asa ca , hop si noi.
Cenia, poti folosi laptele de vaca dar la cutie UHT, este standardizat si totul este ok, dar tu alegi ce-i mai bun pentru copilul tau; noi asa procedam de la 1 an.
Teodoraracz, multa sanatate si tare-i urat atunci cand bebe face febra si iar antibiotice. Eurespal se foloseste la tuse ,indeosebi cea seaca, dar eu nu am fost multumita de produs, adica la noi nu a functionat.Stii de Biotics Baby? Protejeaza stomacelul si nu lasa antibioticele sa faca nebuneli...
Dariaevelin , ai fost tare simpatica in povestiri, ai reusit sa smulgi zambete, cat despre restul...ce sa zic, o catastrofa totala.
Laura 72, da am reusit sa vedem si pozele voastre. Sunteti o familie reusita , iar George este un dulce. Ar fi bine sa faci un control la copil , mai mult si pentru linistea ta.Multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

TEODORAsi noi am patit la fel sapt. trecuta dar dupa prima doza de antibiotic nu a mai facut febra.nici la noi n-a mers nurofenul are actiune prea lenta,in schimb cu paracetamol in o ora ia scazut 2 grade.rezultate bune si cu Calpol.
Eurespalul fluidifiant al tusei,am folosit pt. sot.

CENIA si eu stiu ca dupa un an se rec. lapte de vaca integral.poti face abonament la o tanti care vine la piata ca acolo le si verifica laptele.eu ii mai dau san si o sticla de formula ca avem inca cateva cutii din cele gratuite.

DARIAEVELINde BRIEN ce sa mai vb pe langa vocabularul impresionant e si mortal cu ochelari de soare.

CARAMELLA ce fata dulce si iubitoare,v-am zis ca mor dupa copiii pupaciosi,de ce iai dat ALiciei carliontii jos,nu-ti pare rau

ANDRRUZZA de Rares ce sa mai spun baiat de baiat omoara fetele

SIMONELA e adevarat model Andrada,eleganta si la iarba verde si la topogan.

RROX LA varianta cu steriletul te-ai gandit?

noapte buna la mamaci si la pitici.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna , buna dragelor.......

Intru pe fuga ptr ca nenorocitul de modem face figuri ..acum am internet ptr 5 minute maxim 10 apoi cade ptr 5-6 ore ...am sunat la companie sa ne configureze un nou modem ...adica sa ne de-a o noua adresa de Ip si ca deobicei au spus ca nu se poate si ca o sa vina ei sa o faca pe joi vineri ...Am jurat ca nu mai ma plang niciodata de serviciile proaste ale romanilor ca uite ca mai sunt altii si mai si ....scuze dar sunt nervoasa la culme ...adica in Olanda dai un telefon si se poate si aici stau pe banii mei sa astept sa vina ei ..poate joi ..poate vineri ...ca sa nu mai spun ca te si santajeaza ..ca a intarziat cecul ptr televiziunea digitala(am platit luni si mai dureaza vreo 4-5 zile pana ajung banii la ei ) ...pai ce are sula cu prefectura? pai e alta companie si alt serviciu ( compania de internet e TELENET si compania de tv e TELENET DIGITAL TV ....or fi ele din acelasi consortiu dar ca firme is diferite ..ca m-am uitat pe facturi si au date diferite ) ...si atunci sa nu spui ca Belgienii is fratii romanilor ???? Scuze feteleor care stati aici ..dar asa e pe la noi prin zona ...sau poate am eu parte numai de tampiti ..ca mi-au mancat sufletul in ultima vreme ...
Si dupa proverbul romanesc " Un necaz nu vine niciodata singur " azi am avut invazie de muste .... daca nu am omorat 200 de muste nu am omorat nici una ..la un moment dat am scos aspiratorul si le-am prins cu aspiratorul ca nu se mai putea...DAr sa explic cum s-a putut una ca asta .... Odata in casa a existat un semineu care acum e astupat ramand doar o gaura de burlan ...prin martie a cazut o cioara acolo ..care se pare a murit si uite asa ne-am ales cu un cuib de muste ( ciudat e ca nu a mirosit nicodata a cadavru ) ..ieri ma ia Ben a am lasat usa deshisa si au intrat muste ( le uraste) si asa am descoperit vreo 100 de muste in casa ...le-am omorat ..am spalat geamurile de vreo 3 ori ( ca stateau pe geam ) am spalat si prins muste toata ziua...azi dimieata am descoperit si mai multe si le-am aspirat pe marea majoritate ...iar Ben a astupat si ultima gaura din vechiul semineu .... BRRRRRR...auzi invazie de muste brrr ..hai ca am trait-o si pe asta...

Maria Sa Benny e bine ,duminica am fost la cumparaturi numai noi doi si ne-am distrat de minune ..mama s-a ales cu o fusta( la jumatate de pret ..vai ce mandra is ) si piticul cu cateva costumase si alea la reduceri ca deeeeeeee au inceput soldurile ...in rest toate bune si frumoase ...ptr ca se intuneca destul tarziu ..dupa 22.30 si pe caldurile astea iesim din casa dupa 17 si atunci sa ne jucam in piscina ...

revin ca .....iar cade modemul....eu scriu raspunsul in Word si il postez cand vrea Maria Sa MODEMUL sa mearga

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Acum sa imi dau si eu cu parerea despre pedepse .......Eu pe Benny cand e nervos si rau ..il pun time out ...adica il duc sus ..il avertizez ca nu e bine ce a facut si ca va sta acolo pana se va calma ...Ideea de time out am aplicat-o si cu Sebi si a dat rezultate bune ...Am observat acelasi time out si in emisuni de genul Nanny 911 , Supernany si mai este o emisiune la BBC cu o renumita psiholoaga de copii ..Tanya ..... o sa scriu alta data si numele ca nu il retin ..ea spunea intr-o emisiune ca copii au nevoie de time out si ca in mod normal ptr fiecare an din viata se adauga un minut de time out ...dar acest time out trebuie insotit de o mustrare ...de genul ..."Nu e bine ce ai facut si ptr asta trebuie sa iti iei rasplata "..Dar e bine ca la prima data cand copilul face greaseala doar ii explici copilului de ce a gresit si ca nu trebuie sa se mai repete apoi daca se repeta se aplica "time out" ....acum e discutabil unde duci copilul in time out ...in Nanny 911 si Supernanny ..am vazut ca locul de "ispasire al pedepsei " este un scaun sau un covoras ...la Tanya e de preferat camera copilului ptr ca nu intra in contact cu alte persoane genul ..a venit bunica sau pisica si esti iertat ....eu prefer sa il duc la el in camera in patut si dupa 10 minute il iau inapoi .Sincer nu se intampla prea des ptr ca a invatat sa nu mai incerce atunci cand ii spui "NU".Cu Sebi de pe la 2-3 ani nu a mai mers cu time out ptr ca e un copil cu o personalitate fffff puternica si face numai ce vrea el ..poti sa il omori in bataie sau sa il pedepsesti in cel mai crunt mod ..nu conteaza ...face ce vrea el ..asa ca am aplicat reversul medaliei ..adica mereu i-am fost aproape ..i-am fost cel mai bun prieten si de fiecare data cand face o boacana is prima care stie ..desi stie va primi o mustrare si poate chiar mai mult ...dar important e ca realizeaza ce a facut rau si cu mici exceptii incearca sa nu mai repete greseala ..Benny e altfel e foarte smecher si speculeaza fiecare moment si gest sa obtina ce vrea si atunci cu el merge f bine "time out"-ul ....Cred ca fiecare dintre noi stie ce e mai bine ptr copilul sau precum si caracterul copilului ...Pe noi mama nu ne-a batut decar de vreo 2 ori ..dar daca tipa la noi eram si suntem smirna ...si inca un lucru pe care am jurat ca nu il voi face cu ai mei copii ...mama intotdeauna cand ne certa ne spunea ca suntem ultimii oameni ..ca copii lui cutare is nu stiu ce si x a facut a opta minune a lumii....niciodata nu a fost , nu este si nu va fi multumita de noi si e foarte greu ca copil sa nu poti sa iti multumesti parintii oricat ai incerca si e ffff frustant sa vezi ca eforturile tale sunt in zadar...
Revin...................

Cu drag,

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Daria si Gegea...printre picaturi si caderi de net am reusit sa vad pozele ...Ce mai is no coment ...is indragostita ...doi super Speciali...pupici ...Daria sunt sigura ca Geani te-a apreciat asa cum esti tu zapacita....ptr ca esti cea mai dulce zapacita

Rrox multa multa sanatate .....sper ca nenea doctorul sa aiba numai vesti bune ptr tine si sa dam vina doar pe caldura ..mii de pupici

Pisicuta ...multa sanatate lui Matei ...si cat mai putine nopti nedormite din cauza maselutelor ..va pupacim

Zuzule
...eu m-am indragostit de burtica ....ca de mamica si pitic eram de mult ...super poze ...super frumos copilotul lui tati

Mamacita ...hai ca suntem surori de suferinta in ale tehnologiei hatisuri ..abia astept sa ne scrii mai multe depre Alexut ...il pupam dulce si il asiguram ca nisipul nu are gust bun ...va pupam

An-k ...Pupa pe Bia si salutari lui Hugo..ai grija ca urmatorul pas de la varsat cafeaua e sa o bea ...stiu eu pe unul care se urca pe masa si incearca sa o verse numai si numai sa o guste el un pic...un pic...ca deeee are sange de cafegiu olandez ...ha ha ha ..Pupa pe Bia si salutari lui Hugo

Cenia .. despre lapte ....noi de la 8 luni am baut "lapte de crestere" dar ptr ca dl nostru a iesit din schema si a avut 12Kg si 360g la 1 an pedriatra de la "Consultatie bureau" ne-a recomandat sa ii dam numai "Halfvolle melk" care este lapte de vaca partial degresat si pasteurizat si la fiecare canuta bauta trebuie sa adaug 1-2 picaturi vit D ...ei recomanda de la 1 an lapte normal pasteurizat ca numai asa am vazut ( chiar nu stiu daca poti sa cumperi nepasteurizat ..eu nu am vazut in magazine ..iar de la fermieri am inteles ca nu poti sa cumperi ...nu stiu sigur ) sau "lapte de crestere" special ptr copii pana la 3 ani dar ala costa mai mult .Benny bea cu placere si nu am avut probleme ...iar pe Sebi de pe la 8 luni l-am trecut pe lapte de vaca ..nepasteurizat dar fiert super bine si daca il cumperi de la tarani trebuie sa stii neaparat de la cine il cumperi cel mai bine de la cunoscuti in care ai deplina incredere si care stii sigur ca iti vand ceva de calitate .Mult succes!

Ligia chiar mi-l imaginam pe Radu la tara ...cred ca e un tablou superrrr frumos ...na ca mi se facu dor de Brasov ..si de zona Brasovului ...mmmmmmmm......

Teodora multaaaaaaaaaa sanatate

Dantje ...calatorie placuta spre tara si sa aveti parte de o super vacanta ..multa sananate si multiiiii pupici

Adseana ..cred ca e super cu printesica in calatorii ...pupacim mamica si pitica

Fug si eu in patut ca s-a facut 2 la noi si ma iau baietii mei de buna maine dimineata ...Doamne ajuta sa mearga sa pot posta si mesajul asta ........scuze ca nu sunt gozometi si eventualele greseli ...

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Alessia ma bucur ca Benny e mai bine si ca v-ati si innoit.
documentarul de care zici cu psiholoaga Tanya este cel de acre ziceam eu ca e pe TVR 2..tot asa o cheama..si am vazut si aseara putin.. sunt super..daca reusesti sa le vezi.. chiar ai ce invata parerea mea... dar mereu imi aduc aminte prea tarziu....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mai apar si io p'aici

Multumesc fetelor pentru aprecieri, Danuta, Caramella, Pisicuta, Alessia

Danuta ne-ar place noua ...dar nu ne lasa mami.Si ca sa iti raspund la intrebare, daaaaa...ma tenteaza, dar un pic mai tarziu...

Nino, Teodora muuulta sanatate puiutilor vostri...va inteleg perfect...si noi suntem inca racite...ne curge nasul, nu putem respira, iar de aspirat sau curatat nasul, mai bine nu va zic, arata mai ceva ca un meci de box

Daria haioasa faza cu telecomanda...am vazut pozicile, sunt niste scumpi si ginerica al meu, , si "Daia"

Ligia ti-a raspuns Daria, nu?Asa ca, facem mai tarziu drumul spre Timisoara, deocamdata suntem sigure pe noi

Rrox multa sanatate, sa iti iasa bune analizele si sa fie doar un caz trecator.

Dantje concediu placut in Ro!

Alessia, si la voi, ca si la noi Voi sa fiti sanatosi, ca restul...se rezolva

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Si ca sa ma bag si eu in seama...nici eu nu sunt de acord cu pedepsele, sunt prea mici, ei inca nu fac diferenta intre rau si bine, sunt la varsta descoperirilor, totul e nou pentru ei, totul e interesant, vor sa vada cat mai multe, vor sa cunoasca, de aceea, in marele lor avant, mai fac si prostioare...bineinteles ca, dupa parerea mea, cea mai buna metoda este de a vorbi cu copii, de a le explica, de a-i face sa inteleaga ce si cum au gresit, dar asta mai incolo, cand vor pricepe mai mult.Parerea mea e ca mai multe putem rezolva cu vorba decat cu faptele...sunt intru totul de acord cu ce spunea si Andruzza. Si eu voi incerca sa stau de vorba cat mai mult cu Alexandra, si sa ii explic totul, decat sa o trimit la colt...bine, probabil, vor mai fi si momente, cand va fi necesara cate o pedeapsa, trebuie sa le fie un pic teama de cineva, ca altfel ti se urca in cap, dar...eu sunt impotriva violentei si a pedepselor dure...

Sper ca ati inteles ceva din ce am vrut sa zic...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput