Mamici de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 30
Monique_new spune:
Eu am patit faza cu nervul sciatic ( cred) pe la 5 luni. Am crezut ca voi ramine anchilozata pe bune ca ma speriasem.Cum calcam pe piciorul drept ma intepa ceva in spate un nerv.dar rau de tot. M-am dat cu supliform si merg cu papuci din aia medicinali cu tepi nu stiu daca ajuta dar mi-a trecut. Acum am doar dureri de spate.Altceva habar nu am ce putem face.
Pupici
Monica
31 sapt
aramona spune:
Am zis ca revenit...n-as vrea sa va suparati pe mine, am citit in graba ce-ati scris...sunteti multe care m-ati incurajat...m-ati sfatuit, va multumesc tututor...
...nu am notat numele fetelor...pentru ca de-abia stau jos...va explic de ce...
Din ciclul..."toate mi se intampla numai mie"...su mai degraba..."dar ce, mie nu mi se poate intampla???"...sa va povestesc pe scurt ce-am patzit ieri...
Nu am mai suportat de nici un fel durerile, pulsau marunt si apasat, taios...paracetamolul luat a fost bombonica, nu medicament...asha ca l-am sunat pe medic si am fugit de urgenta la el...(in timp ce voi ma indemnati sa fug la medic)
Buuunnn...pe drum, pe o trecere de pietoni, cu grija sa nu dau peste o tanti care-mi taiase calea in timp ce traversa, pentru ca se grabea sa prinda tramvaiul...nu m-am uitat pe jos...sii...MI-AM SCRRANTIT PICIORUL!!!

Singura gropa din asfalt din zona a mea a fost... (sa nu-mi spuneti cum e cu prostii si cu gropile...![]()
![]()
) Am izbucnit in plans instantaneu de durere...mi-am tarat piciorul cumva...sa ajung si eu pe refugiu...ca riscam sa fiu calcata...Si cu chiu cu vai, shontic-shontic am ajuns la cabinet...
La inceput nu a fost decat shocul...ce urma era mai nasol...
La medic...m-a "linistit"...maseaua de minte a tot presat radacina maselei anterioare...i-a omorat nervul...si ca urmare aceasta s-a mortificat si s-a produs si o infectie de toata frumusetzea...Mi-a deblocat canalele, mi-a scos nervul mort deja...si ushor, ushor, nemaifiind presiune (de accea durea asha...)durerea a cedat...Pasul 2 e sa scot acea masea...saptamana viitoare!
Acu sa revin la picior...am luat un taxi, pentru ca intre timp nu am mai fost in stare sa calc pe picior...si asha am ajuns acasa...pana seara s-a umflat bine de tot, s-a invinetzit...dai cu comprese, dai cu gheata...De calcat pe picior nici vorba...imi siroiau lacrimile in barba de durere...E PRIMA OARA IN VIATZA MEA CAND AM FACUT O ENTORSA...ca asta-mi lipsea...acum de dimineata am reusit sa ajung la telefon...am vb cu d-ta de familie, care deja mi-a trimis prin socru-meu o trimitere catre ortoped...
Asha ca azi...pas ORL la Maysa...si merg la 12 la Ortopedie...ca abia pot merge...pana la toaleta merg sarind intr-un picior, tinandu-ma de burta...si de pereti...
DACA N_AR FI TRAGIC, AR FI COMIC...
Spunea cri sau eloise parca...ca s-au adunat...de vineri da...s-ua aducat cat pentru multi ani, la mine...asta e...prea eram viteaza...![]()
![]()
dar vorba ceea "ce nu te omoaa, te intareste!!!"
Pupici!
Ramona (sapt. 26, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
eloise spune:
Aramona ce nasol, si cu maseaua, si cu entorsa! Tin pumnii sa scapi de dureri! Pe mine intr-adevar parca m-a mai lasat pe moment (sciaticul)
Pufy multumesc! Rabdare imi trebuie, ca tutun
n-am voie! Si nici macar de masaj nu prea am chef, ca-s dureri profunde, ascutite, pe traiectul nervului, si nu prea ai ce le face cu masaj. Vaaai, vaaaai! (hehe)
Eloise
25 cu 
EU
Virsta bebe
tanima_i2002 spune:
Mai fetelor, voi vorbiti de bagaj, dar prima care trebuie sa si-l faca sunt eu, ca joi noaptea iar am ajuns de urgenta la Bucuresti la spital. Credeam ca nasc la 23 de saptamani nu alta. Am avut niste contractii: cu dureri de spate si se lasau pana jos pe picior. Plus ca bebe il simteam ca imi atarna in col si burtica mea se lasase de tot. Am tras o spaima...Saracul dr cand l-am trezit din somn la 2 noaptea cred ca a zis ca nasc, asa eram de disperata si plangeam de mama focului. Mai ales cand i-am spus ca sunt si din provincie... Pana la urma a fost bine, colul e tot scurt dar inchis si ferm si nu mi-a facut cerclaj, desi s-a pus problema la inceput. Asa ca peste 2 sapt la control se va hotara cumva. Si sa stiti ca se poate face bagajul si in 10 min. Si inca ce sot Speedy Gonzales (nu stiu cum se scrie, scuze) am, a facut un bagaj de nu imi incapea in 2 sacose. Puse una peste alta, papuci peste chiloti, iar pungi separate la sfarsitul bagajului sa mi le triez eu la spital. Dar important e ca nu mi--a lipsit nimic, am avut de toate, mai putin mancare. Ca din fuga nu am luat decat un pachet de unt si o cutie de iaurt si asta am mancat o zi intreaga la spital ca in ziua aia a fost infecta mancarea acolo. Dupa aceea am coborat eu si mi-am mai cumparat cate ceva si a fost si mancarica mai buna. Dar ce mancarica... ca eu m-am tot ferit de mezeluri si branzeturi ciudate si taman asta dadeau ei la masa, si de foame...m-am spurcat la ele.
Bebelusul meu e tare agitat de cateva zile. Cred ca s-a speriat rau saracutul ca ii cant toata ziua si o zice ca s-a ticnit ma-sa. De, de plictiseala... Si nici rime nu prea gasesc. Asa ca fetele care intra acum in concedii, stati linistite ca sunt altele de 4 luni si mai mult singure acasa si inca nu m-am urcat pe pereti. Noroc cu contractiile astea ca mai plec si eu in vizite...pe la spital. Dar e bine ca mai cunosc lume, mai vorbesc si eu cu una...alta...E chiar frumos la spital, pacat ca nu sunt conditiile de acasa cu mancarea. Eu faceam foamea daca mancam numai de la ei. Ca eu mananc...nu gluma.
Adinazot si mie mi se intareste burtica toata ziua. Si cand bebe incepe sa se agite..mai rau. Uneori cred ca el imi provoaca contractiile ca e prea zbanghiu. Si de la no-spa si gynipral nu simt vreo ameliorare semnificativa, probabil de aia am nevoie de cate o vacanta la spital de litice. Ca bine dormeam dupa diazepanul ala. Acum am insomnii, de ex de dim m-am trezit de la 4. Lasa ca acum esti precauta si o sa fie bine ptr ca stii sa te feresti de ceea ce ti-ar face rau.
Doanmne, de unde atata optimism pe mine! Mi-a priit vacanta la spital.
Alessia, tare melodia cu Iri.
tanima
23+
eloise spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
E chiar frumos la spital, pacat ca nu sunt conditiile de acasa cu mancarea.
Mi-a priit vacanta la spital.
Tanima imi pare rau de patania ta! Ai grija de voi si multa sanatate sa il tii pe bebe in burtica pana la termen! Dar ce m-ai amuzat...cum sa fie frumos la spital, doar nu-i la bal?! Faci si tu haz de necaz....

Eloise
25 cu 
EU
Virsta bebe
Vauva spune:
'Neata fetele!
Ralu, Roxanae, Mini-me, Pufy multumesc
. Eco nu am facut inca , (a fost doar control la mosa) numai joi ma duc dar sper sa fie bine
Sephora am tot uitat sa-ti spun ce lucrusoare dragute stii tu sa ii faci lui bebe. Tare draguta e caciulita stea. Si eu sunt tot pentru produsele Avent.Am citit si eu ca sunt considerate cele mai bune. Eu am luat sticlute Avent si vreau si eu sa iau o pompa de san Avent Isis. Am vazut ca in Italia este mai ieftina ca pe aici este 50 de euro. ma gandeam sa ii pun pe socrii mei (locuiesc tot in Italia)sa imi trimita prin posta dar nu stiu daca se poate.
Eli nasoala treaba cu papucii. Si eu sunt de parere sa-ti duci papucii tai cu tine. Stii ca se pot lua si lucruri mai neplacute in talpa ca de ex verucile care dor cumplit si scapi greu de ele. Iti spun din proprie experienta ca am avut si eu asa ceva: mai imprumutam slapii colegelor de camera pe vremea studentiei.
Aramona imi pare tare rau de necazurile tale, care s-au cam condesant in acelasi timp. Pentru glezna iti recomand fasa elastica sau glezniere speciale si ceva unguent antiinflamator. Si eu am avut o entorsa nasoala si acum resimt dupa ani de zile. Sper ca la tine sa fie mai usoara
Astazi am implinit 8 luni
! nu-mi vine sa cred cum trece timpul!
Pupici
Vauva
32 cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
pufymic spune:
Offf fetelor ce nebunatice sunteti!
Tanima cu spitalul(ai grija de tine sa stea bb cat mai mult in burtica ca inca nu e momentul sa iasa....macar la 30 de sapt sa ajungeti!)
Aramona cu entorsa...cu fundul....cu maseaua....ai ce trage fata draga!
si sa iti treaca toate repede!
Eloise cu sciaticul....nasoala durerea....o cunosc si pe aia de la sarcina anterioara....
!
Sa va treaca la toate cat mai repede toate durerile!
Crisnemes eu am avut ieri sufleu de conopida la cuptor...am mai facut mancare de fasole verde, sote de mazare....ca nu mai suport sa vad carne!
Intreba una dintre fete de ceva cornulete....am eu o reteta dar o postez mai tarziu putin dupa ce il culc pe Alesio ca acum nu ma lasa....
Poate o stiti si voi: sunt cornulete in 2 culori si se pot umple cu orice ai chef...si ies tare bune
!
Ma duc sa-mi termin curatenia apoi iesim la cumparaturi....habar n-am ce sa fac de mancare
!
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Vauva spune:
Tanima imi pare tare rau pentru patania ta si sa stii ca esti o fata foarte curajoasa si puternica
Iti doresc numai bine si sigur bebe va ajunge cu bine in bratele tale la momentul potrivit.
Pupici
Vauva
32 cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
pufymic spune:
Am deschis SUBIECT NOU AICI!!!!!!!
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
tanima_i2002 spune:
Mai fetelor dar mult ati scris. Nu reusesc de ieri sa recuperez.
Medicul meu de fam este si pediatru si cand ma infiintez acolo sunt numai copii care mai de care plictisiti si plangaciosi si stau la coada ca oricare si cate 3-4 ore. Asa ca prefer de multe ori sa nu ma mai duc.
Eloase, e frumos la spital ca trece timpul altfel. Acasa sunt singura toata ziua. Mai ies pe afara, mai vb cu mama la tel care sta in blocul de vizavi, dar nu urc pana la ea ca sta la 4 si e greu, ma mai intalnesc pe afara cu ea si cu nepotelul, mai sun o prietena, dar tot trece greu timpul. La spital ne faceau injectii si dormeam mai toata ziua de la diazepan si nici nu stiam cand vine seara. Vorbeam pana ne durea gura, desi eram doar doua in salon, ce noroc pe noi, intr-un final a venit si a treia. Asa ca pentru 2-3 zile e chiar relaxant sa mai schimbi atmosfera. Nu am spus ca as vrea sa stau vreo sapt-doua. Erau fete care stateau si de 5 sapt in spital. Brrrrr
tanima
23+