Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetelor dragelor!
sunt cam ametita ca m-am trezit fortat azi ,m-a trezit soacra mea care a venit sa-mi dea injectia de gravibinon.Dar imi revin eu asa incet. Ieri iar am avut contractii ,parca no spa-ul nici nu-si mai face efectul.Incerc sa stau cit mai relaxatA,poate asa se mai opresc.
ROXANAE,dar esti optimista ,nu gluma,ma bucur,asa trebuie sa fiu si eu.Noi avem cam acelasi gen de problema,nici eu nu ma astept sa nasc la termen dar imi doresc si eu macar la 30 sapt sa ajung.Cezici,daca s-ar naste la 28 sapt ar fii f rau?Bineinteles ca eu nadajduiesc sa fie cit mai incolo,dar numai Dumnezeu stie ce ne rezerva.Cum data trecuta am pierdut la 24,abia astept sa treaca de data asta 24,25,poate asa ma mai linistesc.
TANIMA,si eu cind eram la spital muream de foame daca nu-mi aduceau de acasa.Ma enerveaza asa rau cind mi se intareste burta asta,si culmea ca sint zile cind nu se intareste deloc si zile cind e numai tare.Ciudata natura asta,dar trebuie sa o tinem in friu altfel nu-i de bine.Amestecul litic care se da injectabil in spital este papaverina,scobutil si diazepam,asa-I?eU ACELASi lucru iau acasa dar sub forma de pastile,si diazepam iau numai seara si nu o pastila intreaga,ci jumatate.Si incerc sa nu iau diazepam in fiecare seara ca creaza dependenta.A,si scobutilul il iau supozitoare.Cam acelasi lucru iti face si la spital,nu?
Fetelor,cum postez si eu poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna fetele;
N-am apucat sa citesc ce-ati scris, dar am sa recuperez!
Ajutati-ma cu un raspuns ca sunt fff suparata!
M-am intalnit azi cu cineva care mi-a spus ca si ea a fost racita in luna 7, n-a avut febra dar i-a trecut foarte greu si in luna a 9a a nascut un copil mort!
I s-a spus ca-i fusese afectata placenta si cordonul ombilical.
Eu, care v-am spus ca sunt racita de vreo 2 sapta si nu-mi mai trece, ma simt de parca mi-a dat cu ceva in cap. Mai rau este ca nu prea mai am nici pofta de mancare!

Mai stiti de astfel de cazuri, sau mamici care au racit si au nascut copii sanatosi? Ajutati-ma ca-mi vine sa ma urc pe pereti.
La 3pm am programare la dr de fam sa vad ce-mi spune si el!

Multumesc,

ALESSIA80 28+

Mergi la inceput