Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ramona...bafta multa la dentist. Sa stii ca si maselele mele de minte sunt tot asa..paralele cu pamantul...si buza-n buza cu radacinile vecine...TOATE 3 ..ca una lipseste cu desavarsire...deocamdata nu m-au jenat..dar si cand vor incepe...!!!

F bun Fenistilul pt. intepaturi si muscaturi...daca ai..da-te.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Pufy, tocmai am terminat de discutat cu medicul stomatolog...care-mi stie situatia...m-a rugat daca pot sa vin maine...azi e super super aglomerat...si e de "munca" acolo...(Azi oricum nu putea decat sa ma vada, ceea ce nu ma ajuta prea mult...)Sper sa rezist pana maine...acum sunt la o juma de ora dupa un efferalgan baut...si durerea e bine mersi acolo...nu am de ales decat sa rabd...sper sa pot...acasa am un anestezic cu xilina, de uz stomatologic...si macar ala ma va calma sa pot dormi...(ca ieri seara)...

N-am incercat fenistil ca n-am in casa, ar tb sa-mi iau...nu e prima oara ca mi se intampla, se pare ca paianjenii au preferintza pt. zona aia, la mine ...Si in casa doar eu sunt cea "muscata"...sotzul si Maysa n-au treaba cu asta...Si de unde paianjen??? (da stiu sigur ca e astfel de muscatura...am vorbit cu medicul...a vazut...)
E tare urata muscatura asta...e si dureroasa...se formeaza vezicule cu lichid galben (cred ca e puroi)...si plaga are cam dimens. unei monede de 50 bani noi...Nu mai vorbesc de inflamatia din jur...mai extinsa...Mai nasol e ca reactioneaza si ganglionul..si doare toata zona... DE fapt a durut...ca acum e doar o jena...nu mai am timp sa ma doara si altele in afara de masea!!!

Va pup...maine cred ca lipsesc...merg cu Maysa la control la ORL...a lasat-o febra insa vad ca a inceput din nou sa traga de nas...are si ushor roshu in gat...si dupa amiaza am program de dentist!!!

Dar cu siguranta se poate si mai rau...

Duminica am vazut "Amazing births" pe Reality...una a nascut singura, studenta ...alta in copac, in timpul unei inundatii puternice, alta in masina...ASTEA SUNT PROBLEME, nu fleacurile mele...

Ramona (sapt. 26, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni de regula ies aiurea maselele de minte...cam la toata lumea!Cine nu le are se poate considera fericit ca are o grija in minus....si eu astept sa nasc si trebuie sa-mi extrag una ca ma supara....

Sunt de acord cu voi referitor la studenta care "nu stia" ca e gravida!
Cum naiba sa nu stii cand vezi ca ti-o ia burta la goana??????Nu e ciudat???????

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Inni, iti multumesc de sfat!

Ai grija, ca simt pe pielea mea cum e cu maseaua de minte...Macar in sarcina sa nu ai probleme...ca e jale...eu sunt tare si rezist...si rar ma vad colegii cu ochii in lacrimi, ca azi...dar n-am mai suportat...

Eu stiu doar de una...ca una e iesita...alta are oricum loc...ca nu mai am maseaua de dinaintea ei..iar una, SURPRISE...o fi ca asta de ma innebuneste??? Sper sa nu "simt" niciodata...Va spun dupa maine ce mi s-a "intamplat"...Vorba lui Pufy...una-doua...ce mai conteaza cate imi scoate...si nu e jos..e SUS...conteaza???

Si mai stiu ca la anestezia cu xilina si adrenalina nu mi-e bine...o ia inima la trap...rau de tot...ma ia cu ametzeli, bufeuri...stari de lesin...Sper ca in sarcina sa se faca anestezii adecvate situatiei noastre!

Spuneai de studenta care n-a stiut ca e insarcinata...si mi-e mi-a fost greu sa "inghit" chestia asta...Era intr-adevar grasa...spunea ca a avut ciclu peste sarcina...dar vorba ta...cat cat de grele si jucause sa fi fost matzele alea sa faca salturi prin burta si ei sa nu i se para nimic suspect...Si de la o studenta...indiferent de profil...te astepti la mai putina ignoranta...deci mi se pare cam trasa de coada treaba!!!
Om fi noi mai paranoia de ne preocupa toate cele...???

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dragele mele!
In primul rind va multumesc pt raspunsuri.Ma incurajeaza mult sa stiu si de voi.
INNI-sa stii ca eu nu beau chiar asa multa apa pe zi cum mi-ai spus,dar de acum o sa incerc.Contractiile astea sint in stare sa imi strice zile intregi,ca atunci cind le simt parca innebubesc.Nu sint dureroase dar simt cum se intareste burta.
ROXANAE-tu ce tratament iei?stai numai in pat?nu te mai ridici sa maninci,mers la baie...?
MIRABELAC-pt ce e nifedipin?eu nu stiu de el.Tratamentul meu este:duphaston 2 pe zi,gravibinon una pe sapt.,no spa 3,4 pe zi ,scobutil sup 2 pe zi si la nevoie diazepam.Eu ma mai ridic sa maninc ca din pacate trebuie ca nu prea are cine sa imi aduca LA PAT.Dar incerc sa ma misc cit mai incet posibil si nu mai ies din casa decit atunci cind merg la dr,si atunci ma misc in reluare.
Voi cum stati cu psihicul in astfel de situatie?
eu am zile cind ma duc rau in jos,imi e f frica,dar tot eu incerc sa trec peste si sa devin mai optimista.BB misca si astea sint momente de deplina fericire,sper sa reusesc si eu de data asta.
va pup
Adina 21!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

nicolstoy bine ai revenit! si felicitari pentru toate examele luate.
Ramona ma bucur ca nu mai ai pierderi de lichid, dar acum vad ca tot se leaga altele de tine. Nasol cu durerile de dinti, de paianjen ce sa mai zic! . Tinem pumnii pe maine, atat pentru tine, cat si pentru Maysa...Hai capul sus, cine e cea mai barbata dintre noi: tu!
pupici la toate burticile

27+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

aramonaTine niste tarie(tuica, palinca, votca) daca ai acolo dar sa nu o inghiti,poate iti amorteste.Si daca te apuca somnul asta este macar nu mai sti ca te doare
Si eu am maselele de minte plombate dar vor tb scoate dupa ce nasc.Una deja a inceput sa se carieze pe linga plomba si ma mai doare citeodata dar si cu cele vecine.Si vreau sa spun ca am fost la dentist inainte sa ramin insarcinata.Altceva nu am inca doar ca mai imi singereaza gingia dar cred tot de la o masea.

Monica 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

ADINA, bine ai venit si ai incredere de data asta trebuie sa fie bine!
NICOLSTOY, distractie placuta in continuare pe meleagurile vrancene!
TASIA, super la Predeal, sa va simtiti bine acolo!
Eu de cateva nopti nu ma pot odihni deloc bine, pe orice parte as sta tot incomod imi este pe spate nu pot sta prea mult ca nu e bine, pe dreapta ma apasa tare la ficat si ma doare, pe stanga daca stau numai asa amortesc..voi patiti asa?
M-am uitat pe net si am gasit niste perini, cred ca sunt mult mai comode: http://store.babycenter.com/category/for_parents/maternity_pillows?stage=all

Martha 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

In sfarsit, am reusit sa imi fac timp sa citesc ultimele postari si sa va dau ceva vesti despre noi.

Ma bucur ca in general sunteti bine; si eu mai am mai avut cosmaruri noaptea, dar nu legate de bebe ci de mine(spre exemplu, am visat ca ma lovea o masina!).

In rest suntem bine; singura problema este faptul ca si eu si tati avem un program infernal la birou. Va spun sincer, am intrat in panica: cum vom reusi noi sa crestem un copil in conditiile astea? De aceea le invidiez sincer pe cele care pot intra in concediu prenatal; eu voi pleca o saptamana la mare in concediu si voi reusi sa "evadez" de la birou inainte de nastere de abia in jur de 25 septembrie; voi sta acasa doar pana la 6 luni. Pe urma sunt intr-o mare dilema: bona sau cresa particulara?! Oricum, trebuie sa ma gandesc din timp si la acest aspect caci este o problema foarte spinoasa.

Am fost azi si am facut analizele de trimestru2 (inclusiv cultura col streptococ grupaB), pe care le voi repeta in saptamana 36. Voi ce analize ati mai facut?! Bebe este foarte vioi(numai de nu ar iesi prea"agitat", ca tati si ca mine). Urmatorul control il avem peste 2 saptamani, chiar inainte de plecarea in concediu la mare.

Adriana 26+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Adinazot, incearca sa nu-ti amplifici tu starile...stai linistita, calma...si totul va fi OK, vei naste un copil sanatos, frumos si destept...Ai incredere in medicul tau si respecta recomandarile lui...
Cat nu sunt dureroase, nu trebuie sa te ingrijoreze prea mult contractiile, dar nici sa le neglijezi!

Eu sunt la a doua sarcina, prima am dus-o mai bine, la a doua (adic asta) in sapt. 8 am avut hemoragie, dezlipire de sarcina, adica iminenta de avort...Am tinut cam acelasi tratament ca cel mentionat de tine...insa Duphaston cate 4/zi...inclusiv amestecuri litice injectabile...ai acum trebuie sa am grija cum ma ridic, ce car, pentru ca instantaneu mi se intareste burta, ba mai am si dureri,...inclusiv la spate...Dar cred ca cu atentie vei duce sarcina la bun sfarsit!!!

Pupici si sa ne vedem cu bb-ii in bratze!

Ramona (sapt. 26, pentru a doua oara mamica!!!)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput