Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

M-am intors si eu! Bine v-am gasit! Multumesc tuturor care ati intrebat de mine !!! Nu, n-am plecat la mare din pacate, desi....pe-aproape...am plecat la parintii mei la Suceava (poate ati vazut ca in judetz a fost mare prapad cu inundatiile, din fericire orasul nu a fost deloc afectat, dar ploua cu galeata ieri, si era friiiig) Am citit pe fuga tot ce ati scris de vineri, nu am timp sa raspund acum, fug la , multi tuturor, chiar m-ati impresionat, pleaca omul un weekend si voi toate ii urati drum bun!
P.S. Mai Inni da stiu ca te chinuie insomniile, nu gluma! Ce cautai la 3 pe forum?

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Ciao fetelor!
Multumesc celor care mi-au raspuns!
Sint foarte bucuroasa ca exista acest site si acest forum, mai am cu cine ma sfatui din cind in cind....
Sint in toiul cumparaturilor ma gindeam cit de eficiente sau neficiente sint unele chestii care as vrea sa le cumpar de exemplu un cosulet de rachita pt bebe, un port bebe din acela tip ham de purtat bebele, sterilizator pt biberoane, dar biberoane oare care sint cele mai bune? pompa de lapte electrica sau manuala, chiar este necesara? oare este eficient sa cumpar tarc din acela "play yard" sau sint bani aruncati degeaba?
Fetelor stiti cumva daca anghirolulsi motilium este contraindicat in sarcina? din cauza problemelor digestive sint nevoita sa mai iau din cind in cind....
Ceaiurile pot declansa contractii? cele digestive, sunatoare, de tei soc, si cel de zmeura? ceai de zmeura e bun si pt lapte? se poate bea si dupa nastere?oare ce remediu exista pt dezvoltarea sinilor...azi miine nasc si sinii mei tot mici ca la negravide au ramas mi-e frica ca nu o sa am cu ce sal hranesc pe bebe
De vreo 2 zile simt asa o presiune in burta si ma doare burta de parca as avea o indigestie ma intreb oare este ceva neinregula cu sarcina? Nu as vrea sa nasc asa devreme sint numai in saptamina 29 probabil bebele nu ar supravietui...
Apropo de faza cu studenta care nu stia ca e gravida....nu cred ca se poate asa ceva...sau e ignoranta totala?!? hai ca nici eu nu mi-am dat seama in 1 luna, dar pe la sfirsitul la a 2 luna parca simteam ca ceva nu-i bine si mi-am facut un test si m-am dus la doctor sa-mi confirme...
Va doresc o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Sephora am mai auzit si eu cazuri de femei care nu stiu ca sunt insarcinate..mi se pare incredibil sa poti sa fii atat de ..nici nu stiu care e cuvantul ....incat sa nu iti dai seama ca ai o mica viata in tine....mi se pare incredibil dar foarte posibil :)))))..vorba ceea: e mare gradina Domnului!!!!!!!Eu nu reusesc inca sa comunic cu "bebe" :(((..il tot rog sa isi aleaga un nume care ii place lui dar nu reactioneaza la nici unul in mod deosebit :))))
Msl eu stiu ca in loc de motilium poti sa iei metoclopramid parca au subst. active din aceeasi clasa dar nu mai mult de 2 pe zi..nu sunt singura poate e cineva mai in tema decat mine...si nu cred ca dimensiunea sanilor are legatura cu alaptatul..important e sa ai lapte..dac nu e "spatiu mare de stocare" o sa alaptezi mai des..dar tot o sa o poti sa o faci.
Eloise bine ai revenit!!!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Alessia, 11.41 erau leucocitele la mine, nu prea mult crescute, insa am avut si neutrofilele tot crescute
Sephora, am vazut si eu emisiunea cu nasterile si chiar m-a mirat ca spunea ca nu are col si totusi era insarcinata..
Msl, ceaiurile nu declanseaza contractii, mai ales cel dde zmeura stiu ca este chiar indicat; sunt cateva plante medicinale care pot provoca avortul: marul lupului, patrunjelul cret, tataneasa, busuiocul, limba mielului, feriga, potbalul, catpalanul;
stai linistita, nu inseamna ca daca ai avea sanii mari ai avea si lapte mai mult, nici eu nu-i am mari si nici de crescut nu mi se pare ca ar fi crescut cine stie ce

Martha 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei fetelor,

Am mai pus cateva foto in album cu burtik de 26 saptamani si cu tati si mamaie (mama soacra).

putzuruca 26+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara fetelor,
Eloise bine ai revenit. Peste 2 saptamani trebuie sa ajung la Iasi: sunt ceva probleme acolo cu inundatiile?
Pufy ce mai face Alesio: mai plange noaptea sau s-a linistit?
Sephora am vazut pozele tale: caciulita e haioasa rau. Ferice de tine ca stii sa faci si ai rabdare. La acelasi sterilizator ma uitam si eu si am de gand sa il iau cand vin din vacanta. La Avent am vazut azi ca au si biberoane anticolici.
Azi am gasit si eu gentuta pentru bebelina (diaperbag)la Mothercare si am luat-o (am facut si o poza).
Am reusit sa fac poza si chiriasei mele soparla care azi era deasupra usii de la intrare. Am avut aparatul la indemana si i-am facut o poza. O gasiti in albumul soparla.
Mi-au reparat si teava gaurita la bucatarie si au reinstalat mobila. Maine fac poze sa vedeti cum arata.

26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Lullabay, Sephora cum sa fie fetele alea insarcinate si sa nu stie?! Inteleg ca nu si-ar fi dat seama in primele 2-3-4 luni maxim, dar pe urma? Mi se pare de necrezut sa nu simta cand misca bebe, cand creste burtica si alte semne. Intelegeam daca fetele acelea erau niste ignorante, dar studente??!!! Sa fi vazut aceste semne si sa nu le fi dat importanta...?

26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mini_me bine te-am "gasit"! Nu sunt probleme in Iasi cu inundatiile, chiar de ar fi de obicei orasul nu e afectat, doar zonele rurale. Asa ca vino fara grija. Sa speram ca nu se va mai repeta potopul de anul trecut, cand atatea zone au fost afectate (bietii oameni!) plus drumuri, cai ferate... Cand vii, cine stie, poate organizam si noi aici o mica intalnire. Daca o sa vrea si restul fetelor din Iasi...
Sephora ce-mi place Igorashul tau, si ce comic doarme in poze!
Chiar ca-i ciudat cu cazurile alea de femei care nu isi dau seama ca-s insarcinate pana nasc... Dar am auzit ca e posibil ca menstruatia (sau un fel de menstruatie) sa persiste luna de luna in cazuri rarisime. Tot bizare sunt si cazurile de care se tot auzea pe vremea lui ceausescu, minore care ascundeau sarcina de parinti cu bandaje pe abdomen, si parintii aflau abia cand se nastea bebeul. Oare BBii aia cum supravietuiau asa, stransi in bandaj? Iar sarcinile acelea "false" , in care toate simptomele sunt prezente (amenoree, chiar si abdomenul creste, numai BB lipseste) se numesc "sarcini isterice", si sunt posibile si la animalutze, catzelushe, pisicutze care isi doresc puiutzi. Ce ciudata e natura!
Putzuruca foarte draguta esti si infloritoare!

Eloise 24+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna seara fetelor!

Eloise bine ai revenit!

Mini_me multumim de intrebare!Inca mai plange ingerasul nostru noaptea....si ne-a zis si motivul: a visat ca vine maimuta(????) si-l papa de obrajor!I-am tot explicat ca maimuticile sunt dragute, au puiuti, ii iubesc cum il iubim si noi pe el si ca papa numai banane, nu au treaba cu Alesio....dar degeaba.....perseveram....si sper sa se linisteasca!
Si e chiar draguta soparla ta!

Putzuruca ce mi-au placut pozele tale!Frumoasa burtica ai!Si un tati iubitor....sa fiti fericiti!

Alessia imediat modific listuta !Pentru durerile de gat poti incerca sa-ti faci bandaje cu sare calda(incalzesti sare si o pui intr-un prosop si o tii pe gat cat suporti tu de cald...apoi o schimbi..)!Sper sa-ti treaca!

Sephora frumos patutul!Sa-l folositi sanatosi!

Lullabay mai e putin....ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care ne strangem gombotzeii in brate!

Lyana bine ai revenit!Tu cum te mai simti?

Msl din proprie experienta iti spun ca marimea sanilor nu are legatura cu alaptatul.Eu am sanii mici dar l-am alaptat pe Alesio 1 an si 2 luni!(si atunci am decis eu ca e cazul sa ne oprim...ca lapte mai era inca destul...)

Nu mai stiu ce si cui vroiam sa-i zic....fug la nani!Noapte somnoroasa va doresc!

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sunt bufnitzuca forumului "mamici de sept-oct 2006"

Vad ca ati fost cat de cat harnicutze la scris in week-end.
Mie nu prea mi-au stat picioarele pe acasa. Azi am fost in Cora si am mai luat cate ceva pt. bebe. Am luat detergent (si sunt foarte incantata ca am sa ma apuc de spalat hainute), niste botosei, un body si o paturica)...Aaa si niste cosmeticale (Sanosan).
Acum am terminat de citit ce ati mai scris voi..si avand cuiul iarasi pe listutza am intrat la mamici de iulie-august sa vad daca sunt inscrise si acolo burtici care apar si la noi. Am vazut-o pe bibi...............................DAR...............STUPOARE..............................M-AM VZ SI PE MINE .
Apar ultima.Nu mi-a venit sa cred. M-am sters de 2 ori la ochi, ca ma uitam ca hipnotizata.

Va rog sa ma credeti ca eu nu-mi aduc aminte cand am fost "pe acolo" . Le-am trimis un mesaj fetelor sa ma stearga...
Apoi m-am amuzat in gand.....tocmai io m-am gasit sa fac curatenie in lista noastra.

Pufy...da...e buna ideea...cu PM pt. cele 3-4 fete din capul listei.

Eli...din Japan...se rataceste sigur picatura pana aici.

ooops..m-a palit somnu'...nu mai pot sa stau ..

va pup

Noapte buna burtici !

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput