Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mi-am facut si eu bagajul de spital mai am cateva maruntisuri si e gata...incep sa numar acum saptamanile care au mai ramas, sunt tare nerabdatoare
In sfarsit s-a mai racorit si chiar imi place vremea asta, mai ales ca bate si vantul
Sephora, tare dragute hainutele de bb si caciulitele tricotate, as vrea sa incerc si eu, macar un pluovaras sa fac

Martha 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor!
Cum ati dormit? Ce mai faceti: leneviti, gatiti, va plimbati?
Adameasca cred ca a fost un scump puiul tau. Si eu ies in ploaie cand se indura Dumnezeu sa ploua si la noi. Sa vezi cum sunt copiii aici. Ce-a facut pustiul tau e floare la ureche.
Nokia fii barbata! Suntem si noi barbate cu tine/pentru tine.

La mine fetelor azi e rasu-plansu: ieri mi-au montat bucataria, trebuia sa mai vina instalatorul azi sa monteze bateria si sa dea drumul la apa. De venit a venit, dar a constatat ca tipii care au montat bucataria au gaurit si teava din perete asa ca a trebuit sa scoata toate corpurile de mobila de jos, sa sparga faianta, repara acum teava si pe urma trebuie sa le puna la loc.

26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mini, deci nu numai in Ro sunte "meseriasi" adevarati.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Adameasca in 5 ani e prima boroboata de genul asta. De regula indienii lucreaza foarte atent si curat. Au circumstante atenuante: nu aveau cum sa stie ca teava trece pe-acolo si cand au dat gaura pentru surub au ajuns si la teava. Apa fiind oprita nu si-au dat seama ca au ajuns la teava, de fapt e furtun gros de cauciuc. Macar au fost cinstiti si mi-au spus ce s-a intamplat, repara ei tot si nu ma costa nimic in plus. I-am pus sa inverseze si niste corpuri ca mi-am dat eu seama ca incape frigiderul si aragazul mai bine.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca eram in Romania.

26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Fetelor ce magazine stiti unde pot gasi lucrusoare pentru bb. Am fost in Obor si am vazut lucrusoare dragute. Unde mai pot gasi lucrusoare de calitate si oferte mai multe?
Pentru bagajelul de spital inca nu am cumparat nimic pentru ca nu stiu cat o sa ma fac.

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna Mamici,
Aseara nu am dormit deloc ca m-a durut rau gatul!
Nu am febra dar ma doare si nici nu pot inghiti.
Sun putin ingrijorata pt ca nu stiu daca il afecteaza pe

Daca ma putei 'lumina' v-as ramane recunoscatoare

PUFYMIC-DPN-ul meu e pe 25 sept

HAZUL & MAMILILI -teoria e simpla cu practica e mai greu...
Pana acum pisoiul meu foarte jucaus si cand vin copii in vizita sta numai cu ei;indiferent cat il chinuie nu-i musca nici nu-i zgarie.
El nu sta niciodata in brate la nimeni...asa ca in privinta parului nu-mi fac prea multe griji

AMARANTINA-mie mi-a recomandat dr sa iau tantum verde...Oricum prea mare efect nu prea are

ALESSIA8027+

Mergi la inceput

Eli26- ce-ai facut la doc?
ADAMEASCA-ai si tu dreptate cu meciurile. Voi, cele care aveti copii nu va plictisiti, dar eu stau singura toata ziua si-mi doresc sa vorbeasca si el cu mine cand ajunge acasa...

MARTHA78- mai stii la ce valoare s-au ridicat leucocitele tale?

ALESSIA80 27+

Mergi la inceput

LYANA- la etajul cu media galaxy si diverta din Unirea sunt niste hainute WAWWWW!! Sunt toate reprezentantele magazinelor pt copii

succes

ALESSIA80 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici!!!
Am intrat un minutel sa va salut si sa ne laudam ca azi am schimbat prefixul avem 30 de saptamani fix...si eu una sunt tare fericita..pe masura ce ma apropii de 32-33 imi dau seama ca sansele pt.el sunt din ce in ce mai mari daca se grabeste.
Ce buni sunt ardeii unpluti!!!!!!!!Pacat ca nu stiu sa fac..dar intr-o zi poate incerc si eu...
Nici eu nu am pregatit inca nimic pt.bagajul de spital..mai avem teoretic 10 saptamani ,sper sa gasesc o zi in care sa ma ocup de el.
Nokia suntem alaturi de tine.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
Noi astazi am fost sa comandam patutul,daca vreti sa-l vedeti e in albumul cu fasola,numai ca n-o sa fie alb ci cires,iar el era cu asternutul roz asa ca am facut o poza si cu cel bleu al baiatului.Ala deja mi l-a dat.Patutul va fii gata pe 1 august,tipa mi-a zis ca pot sa mi-l de si mai repede,dar am rugat-o sa mi-l dea atunci (vin si-l si monteaza)
Am facut niste cascaval pane avea pofta Ste si am gasit porum in piata asa ca l-am fiert si bagat vreo 4 (5 luasem de toti) sper sa nu va fii facut pofta sau daca da sa gasiti si voi pe unde sunteti.
Am mancat si eu ardei umpluti dar nu ereau asa straluciti,mama ai face mult mai buni.
Hazul am luat modelul dintr-o revista care mi-am cumparat-o din Italia,daca te pricepi ati pot explica nu e foarte greu de facut.Scrie-mi daca vrei pe PM si-ti spun cum.Intradevar baiatul tau e un scump.
Eli si Pufymic m-a bucur ca va placut si mie tare mult dar cand o sa termin si fularul o sa le pun motii si o sa va mai fac poze.
Alessia80 sau nu stiu exact daca tu ati faceai probleme, stai linistita cu pisi,animalele iubesc copii si vor creste si bine alaturi de animale.
V-am pus poze si cu Igor care se uita pe geam dupa gagici.
Ptr fetele care trec prin perioade nasoale va doresc sa treceti cu bine noi suntem alaturi de voi cand aveti nevoie.Si eu mai am de astea mai urlu la Ste dar el saracu nu reactioneaza stie ca acu urlu,acu rad asa ca m-a lasa in bobi mei.
Mama m-a omoara coastele astea cand stau in fund,m-a seaca la inima.
Azi am stat nitel de vorba cu bebe si l-am rugat sa fie sanatos,ca sa nu mergem prin spitale si doftori si el mi-a raspuns,cred ca ne-am inteles.Asta binenteles dupa ce am vazut pe discovery niste emisiuni gen "operatii miraculoase","nasteri de alea imprevizibile" aici ce-a mai tare a fost o studenta care au apucat-o durerile facerii si ea habar nu avea ca e insarcinata,si a nascut singura s-a trezit cu bebelusul iesit (cum o fii sa stai 9 luni cu bebe in tine si habar sa ai?)(zicea ca nu s-a ingrasat,oricum era bine dezvoltata,ca avea ciclu in fiecare luna)dar miscarile nu le-o fi simtit?picatura n-o fii avut-o?nu pricep.
Cam asta a fost pe azi.

Io27+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput